Cevabın nedir?
Diğer konusunda 700 cevap paylaştı. BOĞA ( 22 Nisan –21mayıs) Boğa burcu yaşamı seven,ondan haz almayı seven bir burçtur. Boğa burcu insanı genelde sakin olarak tanınır. ancak trafiğe çıktığında iş değişir. Kinci ve maceraperest olmaları onların direksiyon başındaki tavırları üzerinde belirleyici rol oynar. Boğa burcu sürücüsüne karşı trafikte dikkatli olmak gerekir. HAYALİNDEKİ OTOMOBİL;Doğaya düşkünlüğü otomobil seçiminde de kendisini gösterir. İçinde rahat edebilecekleri otomobilleri seçerler. Gri ve kırmızı en çok tercih ettikleri renklerdir.
14 Yorumla
En İyi Cevaplar
Koç burcuyum öncelikle
ve oha direk bilmiş hayalimdeki arabanın özelliklerini :))
"Koç burcu insanının hayalini kırmızı bir spor otomobil süsler. Otomobilin müzik sisteminin iyi olması onlar için hayati önem taşır."
En ulaşılabiliri bu benim için, alfa romeao giulietta , deli gibi istiyorum bu arabayı link tabi ses sistemini de yaptırıcam direk :))10 Yorumla
+1 yılBoğa burcu yaşamı seven,ondan haz almayı seven bir burçtur. Boğa burcu insanı genelde sakin olarak tanınır. ancak trafiğe çıktığında iş değişir. Kinci ve maceraperest olmaları onların direksiyon başındaki tavırları üzerinde belirleyici rol oynar. Boğa burcu sürücüsüne karşı trafikte dikkatli olmak gerekir. HAYALİNDEKİ OTOMOBİL;Doğaya düşkünlüğü otomobil seçiminde de kendisini gösterir. İçinde rahat edebilecekleri otomobilleri seçerler. Gri ve kırmızı en çok tercih ettikleri renklerdir. Aynı Gökhanos <3
17 Yorumla- +1 yıl
Eveeeeeett <3
- +1 yıl
16 mayıs seninki ne ? <3
- +1 yıl
hımm güzelmiş <3
BALIK (22şubat - 21mart) Hayalci ve romantik balık burcu insanı trafikte kurallara bağlıdır. Balıklar yolda tehlikeden uzak dururlar. Çok dalgın oldukları için tehlikeli durumlar yaratabilirler.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL; Canlı renkleri severler Kullanılmış otomobil almaktan hiç çekinmezler. Eski otomobil alıp yenilemeye üşenmezler. Gezmeye meraklı oldukları için otomobilin rahatlığı da çok önemlidir.
ama karavan almak istiyorum özgürce dolaşıp gezmek20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
45Cevap
- Diğer konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılKOÇ (22 mart-21nisan) Direksiyon başındayken başka bir otomobilin kendisini geçmesine çok sinirlenir. Koç sürücüsü hızlı araba kullanmaya bayılır. Refleksleri çok iyidir ve tam zamanında önlemini alıp
Tehlikeyi önlemesini bilir. Bir tavsiyede bizden; Koç burcu insanı araba kullanırken rahatsız etmeyin,içindeki trafik canavarını uyandırabilirsiniz !HAYALİNDEKİ OTOMOBİL;Koç burcu insanının hayalini kırmızı bir spor otomobil süsler. Otomobilin müzik sisteminin iyi olması onlar için hayati önem taşır10 Yorumla KOÇ (22 mart-21nisan) Direksiyon başındayken başka bir otomobilin kendisini geçmesine çok sinirlenir. Koç sürücüsü hızlı araba kullanmaya bayılır. Refleksleri çok iyidir ve tam zamanında önlemini alıp
Tehlikeyi önlemesini bilir. Bir tavsiyede bizden; Koç burcu insanı araba kullanırken rahatsız etmeyin,içindeki trafik canavarını uyandırabilirsiniz !HAYALİNDEKİ OTOMOBİL;Koç burcu insanının hayalini kırmızı bir spor otomobil süsler. Otomobilin müzik sisteminin iyi olması onlar için hayati önem taşır.10 YorumlaDiğer konusunda 2,9b cevap paylaştı. ''Direksiyon başındayken başka bir otomobilin kendisini geçmesine çok sinirlenir. Koç sürücüsü hızlı araba kullanmaya bayılır. Refleksleri çok iyidir ve tam zamanında önlemini alıp
Tehlikeyi önlemesini bilir. Bir tavsiyede bizden; Koç burcu insanı araba kullanırken rahatsız etmeyin,içindeki trafik canavarını uyandırabilirsiniz !HAYALİNDEKİ OTOMOBİL;Koç burcu insanının hayalini kırmızı bir spor otomobil süsler. Otomobilin müzik sisteminin iyi olması onlar için hayati önem taşır.''Doğrudur :)10 YorumlaTrafikte son derece kibar olmalarına karşın oldukça kararsız davranışlar sergilerler.
Sürekli diğer arabalara bakarlar. Otomobil kullanmak kesinlikle bir zevk değildir.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL; İç ve dış dizaynı önem taşır. Teknik ayrıntılar genellikle fazla önem taşımaz.Terazi için otomobilin çizilmesi tam bir felakettir. ://// öleyim ben10 YorumlaDireksiyon başındayken başka bir otomobilin kendisini geçmesine çok sinirlenir. Koç sürücüsü hızlı araba kullanmaya bayılır. Refleksleri çok iyidir ve tam zamanında önlemini alıp
Tehlikeyi önlemesini bilir. Bir tavsiyede bizden; Koç burcu insanı araba kullanırken rahatsız etmeyin,içindeki trafik canavarını uyandırabilirsiniz !HAYALİNDEKİ OTOMOBİL;Koç burcu insanının hayalini kırmızı bir spor otomobil süsler. Otomobilin müzik sisteminin iyi olması onlar için hayati önem taşır. aynı ben :)))10 Yorumla
+1 yılHAYALİNDEKİ OTOMOBİL ; Görünüş ve lüksten çok fonksiyon önemlidir. Aile otomobillerini tercih ederler. Fazla hız yapmamalarına rağmen güçlü motorlu otomobilleri tercih ederler. Bir markaya güven duyarlarsa kesinlikle değiştirmezler.
YALAN!
Ben görünüşü güzel, lüks ve otomatik&teknolojik olmasından başka bişey aramıyorum arabada. Aile otomobiliyle işim yok, şoförlüğüm ilerleyince hız yapmak 1. zevkim olacak vesaire. Ve tek bir markayla işim olmaz bebeğim.10 Yorumla"İkizler burcu insanı gençliğin ve dinamizmin sembolüdür. Bunun nedeni ikizler insanının hangi yaşta olursa olsun genç ve çocuksu kalmayı başarmasıdır. Maceradan hoşlanırlar ve çok meraklıdırlar. İkizler sürücüsü hızlı,sinirli ve sabırsızdır. HAYALİNDEKİ OTOMOBİL;Onun değişken karakteri farklı otomobilleri beğenmesine yol açar. Biraz maymun iştahlı olduğu söylenebilir. Seçtiği otomobil mutlaka gündemde ve modern olmalıdır."
diyo ama ilgisi yok klasik otomabillere hayranım.21 Yorumla- +1 yıl
bence yanlış söylemiş benim tanıdığım neo en kalitelisini en ucuza alır -.- dskjdksjd
+1 yılASLAN (22temmuz -21ağustos) Otomobil kullanırken kendine çok güvenir. Can sıkıcı olaylar karşısında
Soğukkanlılığını korumayı başardığı için hemen hemen hiç hata yapmaz.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL; Soğukkanlı olan aslan burcu insanı kendine güven veren güçlü ve sağlam otomobilleri tercih eder. Bu nedenle aslan burcu insanının hayalini her türlü lüks ve konfora sahip araçlar süsler.10 Yorumla
+1 yılYAY ( 22kasım -21aralık) Özgürlüğüne düşkün olan yay burcu maceraya bayılır. Kendisini çok iyi tanır ve özelliklerinin farkındadır. Trafikte korkusuzdur. Trafik kurallarına uyar ve diğer sürücülere saygılıdır.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL; Konforlu ve sevimli otomobillerden hoşlanır. Otomobillerinin herkeste bulunmasını istemezler Üstü açık ya da en azından sunrooflu bir otomobil tercih ederler.10 YorumlaASLAN (22temmuz -21ağustos) Otomobil kullanırken kendine çok güvenir. Can sıkıcı olaylar karşısında
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL; Soğukkanlı olan aslan burcu insanı kendine güven veren güçlü ve sağlam otomobilleri tercih eder. Bu nedenle aslan burcu insanının hayalini her türlü lüks ve konfora sahip araçlar süsler.10 Yorumla
+1 yılBALIK (22şubat - 21mart) Hayalci ve romantik balık burcu insanı trafikte kurallara bağlıdır. Balıklar yolda tehlikeden uzak dururlar. Çok dalgın oldukları için tehlikeli durumlar yaratabilirler.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL; Canlı renkleri severler Kullanılmış otomobil almaktan hiç çekinmezler. Eski otomobil alıp yenilemeye üşenmezler. Gezmeye meraklı oldukları için otomobilin rahatlığı da çok önemlidir.20 YorumlaBALIK (22şubat - 21mart) Hayalci ve romantik balık burcu insanı trafikte kurallara bağlıdır. Balıklar yolda tehlikeden uzak dururlar. Çok dalgın oldukları için tehlikeli durumlar yaratabilirler.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL; Canlı renkleri severler Kullanılmış otomobil almaktan hiç çekinmezler. Eski otomobil alıp yenilemeye üşenmezler. Gezmeye meraklı oldukları için otomobilin rahatlığı da çok önemlidir20 Yorumla
+1 yılKOVA-Hayatını olduğu gibi trafik kurallarını da hiçe sayar. Diğer sürücüleri küçümseyen bir tavrı vardır. HAYALİNDEKİ OTOMOBİL;Kova burcu insanı otomobilinin dikkat çekici ve son model olmasını ister. Uyumlu bir dizayn,eksantrik bir iç donanım,büyük boyutlu geniş bir panel ve güçlü motor otomobilinde aradığı özelliklerdir.
10 Yorumla
+1 yılİKİZLER (22mayıs-21 haziran) İkizler burcu insanı gençliğin ve dinamizmin sembolüdür. Bunun nedeni ikizler insanının hangi yaşta olursa olsun genç ve çocuksu kalmayı başarmasıdır. Maceradan hoşlanırlar ve çok meraklıdırlar. İkizler sürücüsü hızlı,sinirli ve sabırsızdır. HAYALİNDEKİ OTOMOBİL;Onun değişken karakteri farklı otomobilleri beğenmesine yol açar. Biraz maymun iştahlı olduğu söylenebilir. Seçtiği otomobil mutlaka gündemde ve modern olmalıdır.
10 Yorumla
+1 yılTERAZİ (22 eylül-21 ekim) Trafikte son derece kibar olmalarına karşın oldukça kararsız davranışlar sergilerler.
Sürekli diğer arabalara bakarlar. Otomobil kullanmak kesinlikle bir zevk değildir.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL; İç ve dış dizaynı önem taşır. Teknik ayrıntılar genellikle fazla önem taşımaz.Terazi için otomobilin çizilmesi tam bir felakettir10 YorumlaAKREP (22 ekim -21 kasım) Çok kıskanç olmasıyla tanınan akrep burcu,hataları affetmeyen ve saldırmak için
Fırsat kollayan bir karakter barındırırlar. Sakin görünseler de bir hata ile karşılaştıklarında bağırıp çağırmaktan geri kalmazlar. HAYALİNDEKİ OTOMOBİL; En son model hızlı ve güçlü otomobillerden hoşlanırlar. Motor sır dolu bir kutu değil,yakından ilgilendikleri bilgi sahibi oldukları bir şeydir. Güçlü otomobille hava atmaya bayılır.
Siz siz olun sakın otomobilini eleştirmeyin.!10 YorumlaTERAZİ (22 eylül-21 ekim) Trafikte son derece kibar olmalarına karşın oldukça kararsız davranışlar sergilerler.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL; İç ve dış dizaynı önem taşır. Teknik ayrıntılar genellikle fazla önem taşımaz.Terazi için otomobilin çizilmesi tam bir felakettir.
Aynen araba ile alakam yok...Bir gram ilgi bile duymuyorum...10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKova burcu insanı otomobilinin dikkat çekici ve son model olmasını ister. Uyumlu bir dizayn,eksantrik bir iç donanım,büyük boyutlu geniş bir panel ve güçlü motor otomobilinde aradığı özelliklerdir. Haklı :D Arabam olcaksa mükemmel bir şey olmalı -_- Arabalardan anlamam ama iyi bir şey olmalı yani :D Siyah renkli havalı bir şey *--*
10 Yorumla
+1 yılKOVA (22ocak - 21şubat) Hayatını olduğu gibi trafik kurallarını da hiçe sayar. Diğer sürücüleri küçümseyen bir tavrı vardır. HAYALİNDEKİ OTOMOBİL;Kova burcu insanı otomobilinin dikkat çekici ve son model olmasını ister. Uyumlu bir dizayn,eksantrik bir iç donanım,büyük boyutlu geniş bir panel ve güçlü motor otomobilinde aradığı özelliklerdir.
10 Yorumla
+1 yılASLAN (22temmuz -21ağustos) Otomobil kullanırken kendine çok güvenir. Can sıkıcı olaylar karşısında
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL; Soğukkanlı olan aslan burcu insanı kendine güven veren güçlü ve sağlam otomobilleri tercih eder. Bu nedenle aslan burcu insanının hayalini her türlü lüks ve konfora sahip araçlar süsler.10 YorumlaASLAN (22temmuz -21ağustos) Otomobil kullanırken kendine çok güvenir. Can sıkıcı olaylar karşısında
+1 yılBoğa burcu yaşamı seven,ondan haz almayı seven bir burçtur. Boğa burcu insanı genelde sakin olarak tanınır. ancak trafiğe çıktığında iş değişir. Kinci ve maceraperest olmaları onların direksiyon başındaki tavırları üzerinde belirleyici rol oynar. Boğa burcu sürücüsüne karşı trafikte dikkatli olmak gerekir. HAYALİNDEKİ OTOMOBİL;Doğaya düşkünlüğü otomobil seçiminde de kendisini gösterir. İçinde rahat edebilecekleri otomobilleri seçerler. Gri ve kırmızı en çok tercih ettikleri renklerdir.
10 Yorumla- Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılReflekslerine ,hızına yani otomobiline hakimdir. İyi bir sürücüdür. HAYALİNDEKİ OTOMOBİL;Kullandığı otomobil mutlaka en son model olmalıdır. Satış sonrası servise de büyük önem verir.
İyi de buna herkes önem verebilir...10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılASLAN (22temmuz -21ağustos) Otomobil kullanırken kendine çok güvenir. Can sıkıcı olaylar karşısında soğukkanlılığını korumayı başardığı için hemen hemen hiç hata yapmaz.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL; Soğukkanlı olan aslan burcu insanı kendine güven veren güçlü ve sağlam otomobilleri tercih eder. Bu nedenle aslan burcu insanının hayalini her türlü lüks ve konfora sahip araçlar süsler.
Resmen benden bahsetmişler keratalar..10 Yorumla
+1 yılOğlak;
Reflekslerine ,hızına yani otomobiline hakimdir. İyi bir sürücüdür.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL;Kullandığı otomobil mutlaka en son model olmalıdır. Satış sonrası servise de büyük önem verir.
Hızlı ve Öfkeli Emir mode on :(
yüce ben :(((((10 Yorumla- Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yıllink şöyle birşey yeter ya ordaki hatalı büyük olmasını istiyormuşum falanlar filanlar...
10 Yorumla
+1 yılsen boğa burcumusun bende boğa :) kırmızı güzeldir :))
14 Yorumla- +1 yıl
güzel :)
- +1 yıl
yes yes :) okey .
+1 yılHAYALİNDEKİ OTOMOBİL; Canlı renkleri severler Kullanılmış otomobil almaktan hiç çekinmezler. Eski otomobil alıp yenilemeye üşenmezler. Gezmeye meraklı oldukları için otomobilin rahatlığı da çok önemlidir.
10 Yorumlaaslan burcuna her zamanki gibi luks ve komforlu arabalari sevdigini yazmis. ama benimki kulustr o ne olacak :D
14 Yorumlaikizler burcuyum ve yukselenim koç. iki analiz de bana uyuyor :)
32 Yorumla- +1 yıl
neo ile sana dikkat ediyom nerde bir emlak , borsa, kambiyo, araba, dolar, mark sorusu olsa size denk geliyom tamam kirli çıkısınız da bari belli etmeyin :))) sdksjdksjdk
+1 yılGündemde olan araç sever diyor arabam 1974 model :))
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılotomobil bölümüne kadar doğru yazöışlar ama son model olma isteği çok fazla yok her zaman bmw derim herzaman estoril blue derim :))
10 Yorumla
+1 yılKırmızı spor bir otomobil :D Müzik sistemi iyi olmalıymış :D
10 Yorumla
+1 yılkoç için ilk cümlede okuduğumdan hemen anladım. Kesinlikle doğru yolda giderken yanımdan geçen araçlarla çok kapıştım nedense ifrit olurum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArabam çizilse hiç umurumda olmaz ama, mesela motordan ses gelse kalbim durur :D
Bir de kırmızı audi gördüm demin ondan istiyorum <3
O olmazsa Alfa 147 <3 <320 Yorumla
+1 yılher türlü lüks ve konfora sahip araçlar diyor kim istemez ki:)
10 YorumlaDiğer konusunda 476 cevap paylaştı. iyi sallamışlar, ben diğer burçlarıda okudum hepsi bana uyuyor.
20 Yorumlaben balık burcuyum ve evet tam da düşündüğüm gibi çıktı :D:D
10 Yorumla
+1 yılher türlü lüks ve konforlu arabayı severmişim :SFJGEWLÇ
10 YorumlaCok saçma buldum ya trafik magandası ilan etti beni hiç alakam yoktur :D
10 Yorumla
+1 yılCok dogru ben dizayna gorsellige onem veririm mekanik onemsizdir
10 YorumlaDiğer konusunda 548 cevap paylaştı. Sabah aksam iett ye binen insanlarin burcu yok ozaman :)
10 YorumlaEn son model hızlı ve güçlü otomobillerden hoşlanırlar.
10 Yorumla:D benım burcum servıs e onem verıyomus hayret dogrusu :D hayalım de araba yok :D
10 Yorumlaen son model olmalıymıs satıs sonrası servisede önem veriyormusum ben
10 YorumlaTrafik kurallarına uymayan burç öküz burcu
31 YorumlaBaşak burcu porsche dir ve siyah
20 Yorumla
+1 yılAyni burcuz sanirim benimkiside kirmizi ve gri
10 YorumlaDiğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. Artık arabalarıda burçlara göre alırız tam olur.
20 Yorumla
+1 yılarabadan nefret ederim -_-
10 Yorumla- Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yıldoğru söylemişler :D :D (balık)
10 Yorumla
+1 yıllüks ve konfor diyo da para var mıdemiyo -.-
22 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılben de okudum ama tam bana zıt bilgiler söyledi.
10 Yorumla
+1 yılgüzel ilk defa gördüm böyle bişi
10 Yorumla
+1 yılsende mi boğasın :))
12 Yorumla- +1 yıl
boğalar toplandı arabaları dizelim :))
+1 yılKonforlu ve sevimli otomobillerden hoşlanır.
10 YorumlaDiğer konusunda 537 cevap paylaştı. herzaman hayalimdir gri bir corvette :))
10 Yorumlahahahah kesinlikle doğru :D tuttu :D benim yengeç.
10 Yorumla
+1 yılGezmeye meraklıymışım :/
10 Yorumla
+1 yılen son model olmalıdır diyo
10 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!