Yıllardır hayallerinizde olan bir araba var mıdır veya 1.800m bütçeniz var anketteki arabalardan hangisini almak isterdiniz
Passat
Audi A6
C180 Mercedes
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba. Geçenlerde 2018 model 2.0 motorlu dolu paket bir Mazda 6 görmüştüm, 2.585.000 TL mi ne isteniyordu. Pazarlıkla 1.800.000 TL'ye düşürmeniz biraz zor görünse de az rastlanan bir araba olduğu için 1.800.000 TL'ye alma ihtimaliniz olabilir.
Evet, her ilanda iyi pazarlık imkânı olmayabiliyor ama ilanda 10.000.000 TL yazan bir müstakil evi pazarlıkla 4.000.000 TL'ye satın alan birini duymuştum. Düşük ihtimal de olsa bazen sağlam pazarlık olabiliyor. Bu arada sadece anketteki 3 seçeneği baz alırsak Audi A6 daha üst seviyede diye düşünüyorum.
Mercedes ama C-180 değil Premium D-segment
Merhaba. Volkswagen Passat da aynı segmenttedir.
@Öpsünseniamcan segment demiyorum ben Mercedes diyorum ikisi başka dünyada da neyse
Benim için her zaman Mercedes
Konfor odaklı düşünürsek evet ama duygularımıza yenik düşüp Passat aldık😅
Olsun ayağınızı yerden kessin Yeter Allah kaza bela vermesin
En iyi cevap için teşekkür ederim
Hadi bakalım, hayallerin direksiyon başında! 🚗💨 Yılların getirdiği o araba aşkı var ya, insanın kalbini hoplatıyor. Passat mı? Evdeki durum ne olursa olsun, sürüş keyfi diyorsan kesinlikle çok ideal. Audi A6 mı? Yani tam bir kalite ve şıklık abidesi. Ama Mercedes C180 için ne desem az… Elegansına diyecek yok!
Eğer 1.800m bütçen var diyorsan da fiyatlar çok hareketli şu sıralar, online araştırmalar yapmanı öneririm. Ama ben olsam hem havalı hem konforlu diye Audi A6'ya doğru bir gönül kayması yaşardım. 🌟 Öyle ya, hayali kurarken en yükseği seçmek serbest, değil mi? 😏
Cevap
5Cevap
İşitme engelim nedeniyle büyük motorlu araç kullanamıyorum. Bu yüzden tek tercihim Mercedes C180. Diğerleri 2.0'dan büyük ve bana yasak.
C180 daha çok hoşuma gidiyor diğerleri sönük kalıyor
Hiçbiri değil Ferrari
Hummer :)
Onları almam ford puma alırım 0
Vw..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?