şu an arkadaşlarla d c oynuyoruz soru kalmadı. +18 doğruluk mu cesaret mi oyunu soruları neler olabilir? Yardımcı olur musunuz? Daha çok doğruluk ile ilgili sorular olursa sevinirim.
Cevabın nedir?
ahahah yalnız ben erkeklerin ysazdğ kısma koptum :dhiçbirine cevap yazmamışsın büyük bi istekle doğruluk diyorum hadi sor sor sorr özelime in mahremime in xD
03 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. cesaret dersek naptırcaksın?
05 Yorumla
Gizli Soranen sexy iç çamaşırını tarif et, ya da resmini yolla:)
Gizli Sorane tarif et :)
Gizli Soranhmm cesaret o zaman...
+1 yılDoğruluk asffgjkaklsffa
03 Yorumla
Gizli Soransevip de açılamadığın oldu mu?
Bir kişiyi sevdim o da bana açıldı :)
Gizli Sorancanım lütfen güncellemeyi okur musun?
+1 yılAy o oyun cok guzel
40 Yorumla
Doğruluk :)
03 Yorumla
+1 yıldoğruluk her zmaan doğruyucumdur dürüstlüğü her zaman yeğlerim > cesaret ise sen gizliliğinden çık sana istediğin şeyi verebilirim :D
013 Yorumla
Gizli Soranistediğim şeyin ne olduğunu nasıl bileceksin ki?
bakireliğe önem verir misin?önem vermem önemli olan ruhun bozulmamış olmasıdır istediğin şey ise kısa süreli veya uzun süreli ilişki ya da lişkiler olabilir her şekilde doya doya bilirsin bu değilse arzuladığın, hayalini kurduğun ciddi düşünen biri ile bir evlilik :D
Gizli Soranevlenince hatırlarsın bu sözlerini:)
belki ama hatırlamayada bilirim çünkü benim evleneğim insan büyükkonuşmakistemem ama bakireliği bozulmamış biri olur diye düşünüyorum :)
Gizli Soranbencede. ne yapacaksın onla bunla yatanı.
aynen öyle zaten onla bunla yatanlada ben evlenmem fakat dost hayatı sunarsa reddetmem geçici ilşki bilirsin istediğin zaman bitire biliyorsun
Gizli Soranpeki der misin kendisine bakirelik önemsiz diye kullanır mısın?
Demem yalnizca istediginde ya da istedigimde ihtiyacimi veya ihtiyacini gorurum. Sonrasi su yolunu zaten bir sekilde bulur.
Gizli Soranberaber olurum ama evlenmem gibi mi?
Gizli Soranlütfen güncellemeyi okur musun?
özür dilerim öyle olduğunu bilmiyordum
Gizli Soranhayır size değildi mesajım. ben güncellemeyi okuyup soruyu şikayet etmeniz için dedim. kaldırılsın diye.
mesajın sahibi gizli biri.anlıyorum bu arada ben güncellemeyi şikayet ettim umarım soruyu kaldırırlar :D
en sevdiğim oyundur. kızlı erkekli oynandığı zaman tadından yenmez :D
ve cesaret diyorum her zamanki gibi014 Yorumla
Gizli Sorangizliden sorduğun cinsellik kategorisinden üç soru
ve A4 kağıdımna ben ksnin kahramanıyım cesaretimden yazip boynuna asıp resmini o şekilde gönderir misin:)
Gizli Soranfotoğraf
Gizli Soranburdan ve arkadaşların varsa siteden etiketler misin özellikleri ile birlikte. bunu şimdi yapabilirsin ama:)
Gizli Sorancesaret için yetersiz bir cevaptı beyefendi:)
işten gelir gelmez sözümü tuttum. umarım senin yüzünden ban yemem :D
https://i.hizliresim.com/X251zR.jpg
Gizli Sorandürüstlüğün için teşekkürler:)
Gizli Soransağ ol ya:)
Gizli Soranhakaret etmeye her şekilde hakkı yok hele beni hiç tanımıyorken. bir oyundu nereye soktu durumu şaka gibi.
Bende doğruluk diyorum ve konuyu başlatan arkadaşa da soruyorum doğruluk mu cesaret mi hadi bakalım :D
031 Yorumla
Gizli Soranevli misin?
Gizli Soranyaş aralığından.
Gizli Soranevet.
Gizli Sorankimseden gizli bir alanım olmadı hayatımda. kendimi bildiğim için güvene dayalı ilişkimiz. askeriyede olsam benim için x erkek yok.
Gizli Sorancevap yazmıştım.
Gizli Soranyanlışım olmaz evelallah kendimi bilirim:)
itiraf etmek istediğin var mı kendine bile zorlandığın:)
Gizli Sorançok normal değil mi ilkte.
anlayışsız olsa neden bugününü bu kadar etkkilerdi?
Gizli Soranne kadar olamadı ki iyi ki destekçi oldu bana dedirtmiş? ve bu tamamen psikolojik.
Gizli Soranilk deneyimde kısa sürer zaten. yarım saat sürmesi beklenemez ki.
Gizli Sorandahada kısa sürse normal ilkde.
Gizli Soransonra rutinde ne kadar oldu ortalama?
Gizli Soranhanımın bakire olmasa evlenir misin?
Gizli Soranasla. hayalimde bile asla.
lütfen güncellemeyi okur musun?
Ama cesaret dediğnde sana farklı bir şeyler yaptırabilirler
04 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
71
Cevap
179Cevap
Güncellemeyi okudum kardeşim iyi güzelde madem öyle birisin bu sitede takılma ne işin var sakın yanlış anlama senin için diyorum yani burada birsürü dengesiz insanlar var. Evli ve böyle bir bayan olarak boşver takılma böyle sitelerde üyeliğini iptal ettir birdaha girme bence çünkü burdaki ipsiz sapsız insanlara sürekli rastlarsın..
36 Yorumla
Gizli Soranben kendimi, duruşumu biliyorum.
kimseye farklı bir yönde ne konuştum nede izin verdim, veririm.
orduya gitsem benim için tek erkek kocamdır.
böyleleri var diye her alandan soyutlanalım mı?Yanlış anlama beni ben senin için söylüyorum senin için tek erkek kocandır doğru bişy demiyorum farklı bir yönde ne konuştum ne de izin verdim diyosunda senin izin vermenle veya vermemenle olmuyo işte sende gördün dengesiz dengesiz cevap yazanlar oluyo ve onlara yapıcak bişey yok dengesizce istediğini yazıyolar sonuçta. Böyle durumlarla karşılaşmaman için böyle yerlerde takılma diyorum her alandan soyutlan demiyorum. Böyleleriyle karşılaşmak istemiyosan ki istemiyosun bu sitede takılmamalısın yani ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin. (senin iyiliğin için konuşuyorum)
Gizli Soranteşekkür ederim duyarlılığına.
ama her kötü söz sahibinindir aslında. bu site soru- cevap formatında. başka amaçları olanlar ıolabilir onların varlığından dolayı neden biz olmayalım. herkesin duruşu bellidir nettir. beni bağlamıyor yani kimin en amaçla olduğu. ben kendimi biliyorum.Onların varlığından dolayı siz olmayın demiyorum yani rahatsız oluyorsan burada olmamalısın diyorum ama yok onlara rağmen ben burada olurum diyosan katlanıcaksın rahatsızlığını dile getirmiceksin. Ama madem evli ve eşine bağlı birisin, şahsi düşüncem;onların varlığından dolayı sen olmamalısın. Eşinde mutlaka senin gibi biridir ve senin burada takılmana gönlü razı olmaz diye düşünüyorum şansen ben eşimin böyle yerlerde, bu kadar itlerle kopuklarla aynı ortamda takılmasını istemem ve izin vermem.
Gizli Sorano it- kopukla muhatap olmuyorum. cevap vermiyorum. sağ olun önerileriniz için.
soru kalkmadı nedense hala. eğlence amaçlı bir soruydu ve altında art niyet aranmayacak bir soru.
Dogruluk:) Cesaret demek isterim ama photograph ve ses Records tarzı seyler istersen su an o technology yok yanimda ondan diyemiyorum:) Onun disinda bir şey istersen cesaret diyebilirim:)
111 Yorumla
Gizli Soranbunlar olmadan nasıl cesaret sorusu olabilir ki:)
itiraf etmek istediklerin var mı?
Gizli Soransiteden tanıdıklarını etiketleyip söylemek istediklerini yazar mısın:)
fotoğraf- ses yok nasıl olur bilemedim:) bir bilen varsa buradan sana sorabilir mi acilen lütfen:) güncelleyerek yardım alabilir miyim acaba:)
Gizli Soransıra sende. Doğruluk diyorum:)
Gizli Soranher ikisini de satamam. onlar olmadı mı yaşamın anlamı yok.
lütfen güncellemeyi okur musun?
Gizli Soranmesajım size değildi ki.
gizli kullanıcıyaydı. üzerinize alınmayın lütfen.
Gizli Sorantamam. teşekkürler kardeş.
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. 18 YorumlaMutLumusun =))
Siz ve sizin gibilerle ne düşünürse düşünsün aklımdan geçenleri tahmin bile edemiceksiniz :D Hep aynı zihniyett ..
...
Bak sanada hak verenler varmış boşa üzülme =)
Cinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı. Şimdi doğruluk cesaret ister diyeceğim kendim bile dil çıkaracağım bu cevaba, halbuki doğruyu söylüyorum
00 Yorumla
+1 yılCesaret olsun , bi öncekinde doğruluk demiştim de ondan ...
11 Yorumlaşişe cevirmece mi ooynuyoorsunuz hhanımefendi :P
+1 yılCesaret bence de.. Bu oyunu oynuyorsan zaten 2sini de demek zorunda kalıyorsun her ikisi içinde 3 kez söyleme hakkın var çünkü.
01 YorumlaDeğil mi yaa.
Çok bktan bir oyundu benm için bu. İstediğin gibi cıvıtabildiğin , "oyun" adı altında istediğine istediğini diyebildiğin , en gereksiz şeylerden biri. Ben gene izleme taraftaryım
05 Yorumla
Gizli Sorancevabım yok diyorsun yani:)
Gizli Soransize değildi kardeş. ben şikayet edesiniz soruyu diye güncellemeyi okuyun dedim. üzerinize alınmayın. mesajı aldı o kişi gizli kullanıcıydı.
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. canım çekti be en son ilk okulda oynamıştım. cesaret demenin mantıgı yok bencede doğruluk diyorum bende..
08 Yorumla
Gizli Sorandeneyim var mı?
kadınlar senin için ne anlam ifade ediyor?
Gizli Soranokyanus ve tek biri sonsuz bir derya diğeri tek- biricik:) nasıl olacak bu:)
Gizli Soranve neden harikaydı, ne sana bunu düşündürttü?
Gizli Soranilkde heyecan ve süre sorunsalı olmaz mı:)
Cesaret derdim herkes doğruluk deyince oyunun zevki çıkmıyor.
07 Yorumlacesarette ne zevk varki?
gerçekten yapıyormuydun denileni?
en sıra dışı ne yaptın ve ne yaptırdın?
senin yaptığın fena değilmiş. ama yaptırdığın çok masumca
Toolu seks severmisin. Hayvan ile ilişkiye girdinmi.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 857 cevap paylaştı.
+1 yılCesaret derse zaten senin dediğini yapacağını mı sanıyorsun? tabi ki de yapmayacak o yüzden oyun bitmiştir ^^
09 Yorumla
Gizli Soranyenildim diyorsun.
Tamam tamam doğruluk ^^
Gizli Sorankendinden memnun olmadığın ne?
Ben kusursuz yaratılmışım başka soru lütfen ^^
Gizli Sorankusurun kusursuz olduğunu sanmak olabilir mi:)
Sanmıyorum ^^ :)
De benle ne ilgisi var ben bir terbiyesizlik yapmamışım ^^
Gizli Soransiz değildiniz ki, gizli kullanıcıydı mesajı aldı o.
+1 yılGüncellemenizi okudum, siz kendinizi taniyorsunuz uzmeyin kendinizi.;)
Cevabım,
_Doğruluk.00 Yorumlaortama gore degisiyordu, erkek yoksa cesaret derdim, varsa dogruluk :)
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılburada cesaret diyemeyiz heralde. dogruluk diyorum tabiki. en ilginç sorunu sor bakalım :)
02 Yorumla
okudum. b*kunu cıkardılar dimi hemen :)
ahah garibim hepsine cevap vermeye çalışmış kıyamam, cesaret diyorum:)
12 Yorumla
Gizli Soransormayın ya:) cevaplamasan olmuyor kural gereği, birine yaz diğerine yazma saygısızlık olmasın diye:)
senin sorun gelsin o halde:)
En fazla kaç gün cünüp gezdin ve ailene p*rno izlerken yakalandın mı?:)
+1 yıl2 Sİ PAKET PROGRAM CANIM BIRI VARSA DIGERIDE VARDIR dogrucu davutları sayma onlar saplantılılar
06 Yorumla
Gizli Sorano halde sen istedin:)
kaç dk sürüyor? al sana cesaret ve doğruluk:)bir salak bu cevaba - vermiş :) bebem bu oyunu bılmıyorum ben evrensel konustum dogru ınsan cesaretlıdır cesur ınsan dogruur. sen cınsel ılıskısı suresınımı soruyosun
Gizli Soranevet.
epey uzun sürüyor bana ve karsımdakını sıkıntı verecek kadar uzun
Gizli Soransomut cevap ne kadar süre?
+1 yılHiçbir zaman cesur olamadım belki ama hep doğruydum .O yüzden doğruluk.
00 YorumlaSoruyu güncelle sadece kızlar yazsın de. Erkeklerle yazınca tınlamıyosun nasıl olsa.
21 Yorumla+85546313218463 :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce doğruluk sonra cesaret.. :) Bakalım nasıl sorular gelecek ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSırf ne soracaksın diye geldim :) Doğruluk. Sor bakalım :D
053 Yorumla
Gizli Soranaldattın mı evetse neden, hayırsa evlenilecek adamsın:)
Cevap sahibiKız arkadaşımı aldatmam. Çok iyi aramız çünkü her konuda. Çok zevk alıyoruz birbirimizden. Şimdi benimde sana mı soru sormam lazım?
Gizli Soransorabilirsin.
Cevap sahibimadem cinsel yaşamda sormuşsun ilk masturbasyonunu kaç yaşında yaptın? çok zevk aldınmı?
Gizli Soranbelki inanmayacaksın ama doğruluk dedim.
hiç yapmadım.
Cevap sahibine güzel ya o zaman. derdin yok tasan yok :) İmrenmek lazım bence. Benden cesaret dememi bekleme :D Hep doğruluk.
Gizli Soransiteden tanıdığın arkadaşları etiketleyerek özelliklerini yazar mısın:)
Cevap sahibişimdi kendimi çok bahtsız hissettim :) hiç arkadaşım olmadı. özelden yazışmadık yani. :(
Gizli Sorano halde istediğin bir konuda cevap verebilirsin:)
Cevap sahibihaksızlık olmasın sana sorduğum gibi kazık sorıyım kendime :) haftada bir kere mast. yapıyorum. o da fırsatım olursa.
Gizli Sorantamam adil insan:) soru sırası sende:)
Cevap sahibisor bakalım :)
Cevap sahibimerak ettim bir bayanı kıskandın mı fiziksel olarak sendne güzel diye? göğüsleri daha iri ya da kalçası daha iyi ya da boyu daha iyi falan diye?
Gizli Soranhayır sen soracaksın sıra sende:)
Cevap sahibiişyerinde girince böyle oluyor idare et :) Sordum
Gizli SoranKıskanamamki. artım ar doğalım:)
Cevap sahibiiddalı oldu :) güzelmiş
Gizli Soransıra bende:) Yaptığın en çılgın şey neydi :)
Cevap sahibikız arkadaşımla külotlu çorap fantezisi. bunu soracağını düşünmemiştim. çok sert oldu bu
Gizli Soranbu fantazi mi ki? normal çorap işte. çıkarmadan mı yani anlayamadım:)
Cevap sahibiçıkartmadan. sadece v. jinanın oraya gelen bölümü kesip yaptık.
Gizli Sorançorabın esprisi ne ki:)
Cevap sahibibacakları daha çekici göstermesi. büyük bir şey yok yani öyle. bu her yerde fantezi olarak geçiyor. o yüzden ben de fantezi dedim.
Gizli Soranvücut çorabı daha iyi değil mi:)
Cevap sahibio hayatta giymez bunu :) sopayla beni mi kovalasın istiyosun :D
Gizli Soranneden ki? çorabı giyen bunu da giyer.
Cevap sahibibu bildiğin vücudu kaplıyor. hem çorap onun fikri değil benim fikrimdi. zararsız gördü ses etmedi ama bununla karşısına çıkamam. hem zaten bir kerelik bişeydi.
Gizli Sorannormalde bu tarz kıyafetler giymez mi ki babydol v. s?
Cevap sahibien fazla külotlu çorap giyer onu da her zaman giymez. bu konuyu uzatmasak :))
Cevap sahibişu an sana çok pis kazık soru sorasım var :D bilerek birine frikik verdinmi?
Gizli Soranuzatmayalım. evet verdim kocama :)
Cevap sahibikolay cevap oldu :) bunu da beklemiyordum. bakalım bu sefer nasıl bir şey gelecek?
Gizli Soranbu bahs ettiğin kişiyle evlenecek misin? Al sana soru:)
Cevap sahibitabiki. anası babası vurur :)) sert bir soru daha siper al :D sekse düşkün müsün?
Gizli Soranilkindi o zaman?
pas desem?:)
Cevap sahibihahahahahaha :D işte böyle kitlerler adamı. senin elinde var mı böyle soru :D
Cevap sahibiilkim tabi.
Gizli Soransevgilin düşkün mü:) Kitlenmedimde zor soru nasıl cevaplayabilirim:)
Cevap sahibibu benim için çok kolay olur işte. düşkün. ben de ona düşkünüm. öyle bir durum yani. sana göre zor gelebilir. zaten pas demeni kabul ettim.
Gizli Soranher dk hazır mı?:) düşkünse bu dediklerimin fazlasıyla giymesi gerekmez miydi:)
Cevap sahibidüşkün derken işimiz gücümüz var. görüşemiyoruz çok. ayrıca öyle fantezilere de ihtiyacımız yok. normal bir birleşme bizim için yeterli.
Gizli Sorannormal olmamlı ama zamanla monotonluğa kayar ben diyeyimde sen küpe olarak al istersen kulağına:)
Cevap sahibimonotonlaştıkça buluruz bir şeyler :) özelden sert gidiyorsun yine kitliycem seni :) Göğüs bedenin kaç?
Gizli Soranpas yine:)
senin boyut ne al sana soru hahaha:)
Cevap sahibişimdi ya ben de pas dersem ne olacak :) bundan sonra hep pas diyeceğin şeyler sorucam ben de o zaman :D banane hep pas demek yok :)
Gizli Sorancevaptan kaçmak olucak yaptığın:) kilitlenme mod one bu defa sende:)
Cevap sahibiderdim kaçmak değil. 14 cm. şimdi sorduğum soruya yine pas diyeceksin derdim o.
Gizli Soransor bakalım:)
Cevap sahibisana oral yapılması hoşuna gidiyor mu?
Gizli Soranpas:)
Cevap sahibipas pas :)) seninle özelde sohbet etmek istiyorum. poker oynamayı da biliyorsun sen kesin. öğret bana :D
Gizli Soranbilmiyorum ki:)
başka soru lütfen:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılcesaret :D kendimi de gizli yapayım da mavra olsun :)
00 Yorumlacesaret ya da dogruluk hangısınde daha ıddaalı sorun varsa :)
00 Yorumla
+1 yılGerçekte olsa cesaret derdim ama burada pek bir anlam ifade etmeyeceği için Doğruluk.
06 Yorumla
Gizli Soranboyutu takanlardan mısın ve beğenmediğin halde kızla yatmak için güzelsin tarzı sözler söyledin mi?
cesaret deseydin de saçlarını dikleştirip şekil yapıp resmini atar mısın diycektim:)boyutu takmam için bir sebebim yok.. Beğenmediğim bir kızla yatmak istemem o yüzden güzelsin vs. diyip kandırmam.
Gizli Soranhiç kendini eleştirdiğin bir alan olduğu halde erkekliğe laf gelmesin diye inkar ettiğin oldu mu:)
ben hep dobra oldum neyse o. inkar etmem hiçbirşeyi.
Gizli Soranben soru şikayet edilsin diye dedim güncellemeyi okumanızı. size değildi gizli kullanıcıyaydı mesajım. üzerinize alınmayın lütfen. ama soruda kaldırılmadı hala o kadar şikayet edin dememe rağmen.
+1 yılortaya karışık alamıyor muyuz litle litle inthe orta
010 Yorumla
Gizli Soranosmanlıyı seviyor musun nikinden çıkarım. ve Osmanlının haremi olayına katılıyor musun?
evet gayet güzel bir şey bence
Gizli Soranasker ruhuna mı sahipsin?
evet askerimde
Gizli Soranhayırlı tezkereler.
teşekkürler bitsinde işime devam edeyim
Gizli Soranhadi bakalım inş:)
sonra bulursak evlilik
Gizli Soranbulursun neden olmasın:)
arıyorum işte
ıyıde mılletın ne kadar dogru cevaplar werdıgını nerden bılıcen kanks
09 Yorumla
Gizli Soranvicdanlarına kalacak kanks orası:) senin cevabın var mı soruma:D
Gizli Soranjoker:)
Gizli Soranok kanks:D
Gizli Sorano kelimeyi söyleyene hakkımı helal etmiycem kanks.
ben kocamın dışında erkek görmem kimseyi bile. tek kişi oydu hayatıma giren.
doğruluk derdım cunku zorda kalırsam yalan soyleyebılıyorum cesaretlılıkde oyle bırsey yok :D
00 YorumlaDoğruluk. Yalan söylediği anlaşılmayan bir insan olduğum içün..
08 Yorumlaprofesyonelsin demek
ben de profesyonel ...
ne olayım?
deneyeceğim
+1 yılböyle saçma ve boş bi oyunu hiç bi zaman oynamadım oynamamda
01 Yorumlaaa hiç yakıştıramadım
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu nasıl iştir peki sonra sen ne yaptın :) diger arkadaşlara ne yaptırdın :) kuru kuruda 31 çekilmezki arkadaşım :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılSordum soruyu soktum boruyu :DD Doğruluk diyom ben. d
06 Yorumla
Gizli Soranhayatına giren kadınlardan iz bırakan neydi?
Manisaspor - Beşiktaş maçına gitmiştik orda beni boynumdan öpmüştü. d
Gizli Soransıra sende doğruluk diyorum:)
Okudum. Hayatında kırdığın en pahalı şey neydi?
Gizli Soranböyle saçma - sapan yorum yapılır mı kardeş ya tanımadan etmeden. moralim bozuldu herkes bu kadar kolay mı ağzına almalı bu kavramları. onurlu insan bunu yapmaz. hele karşısındakini tanımadan hiç. boşuna kırmak çok günah insanı.
binan cevaplamaya moralim kalmadı ama soruda kalkmadı hala. yinede cevap vereyim sana.
en pahalı kırdığım bir şey olmadı düşündümde.
- Cinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılReklam kokan hareketler bunlar hacı :) Yinede gönder bir doğruluk ;)
020 Yorumla
Gizli Soranen çılgınlığın neydi?
Ilkokul 2 ya da 3. Sınıfta falandim, bir gece yatsı ezanından sonra camiyi ele geçirdik o zaman da Tarkan'ın oynama şıkıdım şarkısı çok popülerdi açtık tabi ezan sistemini mahalleye o şarkıyı söylemiştim ;)
Gizli Soranhahaha koptum ya:) süper çocuk:)
sıra sende doğruluk diyorum:)Dün gece aynısını ben yaptım, sana sormuş olma ihtimalim yüksek ;) yinede "her Güzelin kusuru var derler, ya sizin kusurunuz? "
Gizli Sorancinsellik kategorisinde sorduğun 3 gizli soru lütfen linkleriyle:)
Gizli Sorankusurum, duygusallığım olsa gerek:)
Cinsellikle ilgili hiç soru sormadım ;) çok şükür aktif bir cinsel hayatım var o yüzden gerek duymadım ;)
Gizli Soranaktif olmayanlar mı soruyor? yanlışsın:)
Bilmeyen merak eden soruyor, bizden tiyo alıyor onunla prim yapıyor hepsi bu ;)
Gizli Soranokumuyorsun da o halde bu kategoriyi:)
Takip ediyorum, bilgim varsa cevap veriyorum ;) Gençler bilgilensin ;)
Gizli Soranhayatında en fazla kaç para verdin de değmezmiş dedin bir eşyaya- kıyafete vs, içine oturdu mu?:)
Hacı biz kapalı dükkana bile kira ödedik anlatabiliyor muyum :)) o yüzden yaptığım birsey için hiç pişman olmadım ;)
Hacı takıldığın şeylere bak ya, takma sen onları... ama illa şikayet et diyorsan sen bilirsin !
Gizli Soranbu kadar kolay olmamalı böyle hakaret etmek ama kardeş. tanımadan etmeden ne had ve hakkına?
Sanal bir ortam, biliyor olman lazım ağzı olan konuşur... güzel Türkiyemin insanları aşamadı bunu hâlâ ! Sen herkese güvenip samimi olma bence !
Gizli Soransamimi derken bu soruda sorular sorulur ancak. özelden yazmam ki.
Sen olaya çok duygusal bakıyorsun, o yüzden. ..
Gizli Soranama dediği söz yenir- yutulur değil ki beni tanımadan- bilmeden haksızca.
Allah'a havale böyle dengesizleri. Boşuna moralini bozuyorlar insanın.
Şimdi düşünüyorum da böyle dengesizler yüzünden niye vazgeçeyim sorumdan. Vir yanımda devam mı etsem diyor.
Ilk su sorumu cevapla bu konu neden cinsel yasamda :) tamam ben de dogruluk diyorum :)
07 Yorumla
Gizli Soransoruların gidişatı her an her konuya kayabilir:)
deneyim ar mı en fazla kaç dk sürdü varsa hadi bakalım doğruluk dedin:)
Gizli Soranevlendiğinde olur:)
Gizli Soranevet kardeşim.
- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılGidip gerçek hayatta oyna bune biçim oyun be sanaldan olur mu hiç
02 Yorumla
Gizli Soranbak nasılda oluyor cevaplara:)
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoğruluk tabi pembe o yoldan hiç ayrılmadık ki zaten
04 Yorumla
Gizli Soranen çılgın yaptığın neydi hayatında? Her alanda olabilir, fark etmez.
Cevap sahibiOkudum tamam şikayet ettim pembe sorunu istegin üzerine
Gizli Soranteşekkürler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğruluk :) takma kendini bilmezleri herkes art niyetli fesat düşünceli..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu soruyu her sorduklarında aklıma gelen tek soru koyunca hopluyomu
05 Yorumla
Gizli Soranne hopluyor mu?
Cevap sahibiHahahaha
Gizli Sorangöğüs falan mı anlamadım ki:)
Cevap sahibiEe okudum?
+1 yılEn son ne zaman sıçtın
10 YorumlaSevgilimle ikisi birden
11 Yorumla
+1 yılAdam abaza beyler. Bizi tınlamıyor.
12 YorumlaÖnemli olan katılmaktı. :D
Kimi sevdin kimden çok 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Doğruluk derim. sor bakalım
06 Yorumla
Gizli Soranen son ne için yalan konuştun?
Gizli Soranoyun bu şekilde netten bakarsanız formatına daha net anlarsınız. ben yine en sorulabilirleri sormaya çalıştım.
doğruluk olsun be bacım
027 Yorumla
Gizli Soranhiç bir kızı beğenmediğin halde kur yaptın mı?
Gizli Soranitiraf etmek istediğin bir şey var mı?
Gizli Soranoff fena oldu bu ya:)
Gizli Soranbu sözleri o kıza mı diyorsun hayırdır ne bu şiddet bu celal?:)
Gizli Sorano halde sesli mesajını söyleyip burdan ekler misin.
Gizli Soranküçük bir itirafın var mı başka yayınlansın burda:)
Gizli Soranolur öyle arada hocaya yakalanmamışsın ama vicdanı sende kalmış yine de:)
Gizli Sorankocama aşığım:)
Gizli SoranAmin kardeş:)
sıra sende sorabilirsin hep ben sordum:)
Gizli Soranseverek.
aslında o sevmişti ben sonradan sevdim:)
Gizli Soransağ ol çok mutlu oldum şimdi dualarına:) sende bir gün sevilirsin ummadığın anda olur zaten hep. bende öyle oldu:)
bu adamla kim evlenir ki dedim ilk tanıştığımızda. yüzüne bile bakmamıştım benimkinin:) Hırs yapmış olacak ki şu an kocam:)
Gizli Soransoru sırası sende:)
Gizli SoranGSliyim çok şükür:)
itiraf etmek istediğim bir hocam vardı ünv. de ömrümün yarısını yemiştir kendileri. Buradan saygıyla anıyorum kulakları sürekli çınlar inş:) Onun yüzünden hayatı sorgulama başlamıştım:)
- Cinsel Yaşam konusunda 806 cevap paylaştı.
+1 yılfark yapmaz akıt gelsin :D
02 Yorumla
Gizli Soraniki elinle kartal işareti yapıp resmini atar mısın burdan?
+1 yıldoğruluk ve cesaret ikisi birden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNiye gizlisin ki ? Korktum ya..
04 Yorumla
Gizli Sorancesaret mi demek oluyor bu :)
açık olsaydın ya.. Sen nıye cesur olmadın
Gizli Sorançünkü cesaret değil, doğruluk :)
doğruysam ok gibi yabana atrlar beni, eğriysem yay gibi elde tutarlar beni
+1 yıldoğruluk ^^ buyur sor
00 Yorumladoğruluk dedim gitti :))
00 Yorumla
+1 yılMaksimum cesaret ! sdsd
011 Yorumla
Gizli Soransiteden tüm svip- sevmediğin arkadaşlarını etiketler misin ve hangi özellikleri var sana göre?
o kadar da demedik
bu senin dedigin devlet sırrı.
açıklamam bu bilgi benimle mezara gidecek ! sdsd
Gizli Soranmaksimum cesaret diyene az bile bu soru:)
Avucunu yala kızım benimle ilgili sorsaydın
gitmişsin site hakkında soruyorsun.
ezik misin?
Gizli Soransorulara soran karar verir ama. sen cesareti maksimumlaştırdıysan sorgulama hakkın da yok:)
soranın mk.
Gizli Soraniddiana göre cevap alamadık senden bay bonus:)
canım -hayatım- güzelim - bir sus da?
Bak
Ne olursa olsun iyi de olsa kötü de olsa birinin hakkında konuşmam bilgi vermem.
hatta bir çok kişinin sırrına vakıfım
bana cevap verme sakın !
bende hataki mk gizli olanların cevabına cevap yazıyorum.
Gizli Sorangizli sırlarını ifl-şa et diyen kim.
sen yapsan ben istemem etik bulmam.
sadece arkadaşlarını etiketler misin derken onlara da bir güzellik olsun diye dedim.
sen nasıl anladıysan bilemedim ki.sustum.
- Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı.
+1 yılcesaretlık dıcem de nasıl olcak kı o iş?:)
011 Yorumla
Gizli Sorankendinle çeliştiğin oldu mu hiç? zina yaptın mı?
hayır zına yapmadım çeliştiğin oldumu derken anlayamadım?
Gizli Soraninandığınla- yaşadığın arasında çelişme hali.
yok hayır. sırayla soru soralım barı :) ne kadar sıklıkla mast yaparsın
Gizli Soranhiç yapmadım.
bu oyunu neden cınsellık konusunda sorun pekı?
Gizli Soranözel nedeni yok.
nıye bokta koyuyon kı? sınrılendın mı bıseye yanlsı bısemı dedım
nokta *
Gizli Sorankim ben mi ne dedim ki:)
+1 yılGenelde izleyici olmayı seçtiğim için hiç biri :)
00 Yorumla
+1 yılYıllardır oynarız bir tane doğru söyleyen çıkmadı
04 Yorumlacesur olan çıktımı?
doğru söylemeyen insanlardan cesaretli olmayı beklemek anlamsız;))
o zaman bu oyun herkesle oynanmaz
aynen
ikisini birden istiyorum ben :)
01 Yorumlatamam sen ikisini de de
- Cinsel Yaşam konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılCesaret diyorum bakalım ne sorcan :D
126 Yorumla
Gizli Soransitede en çok hangi üyelere gıcıksın ve hangilerini seviyorsun, etiketleyerek yazar mısın:)
Tabi ki ;) @herşeysinn o benim herseyim dostum ;) @LaLkiLaL ablam benim ;)
Peki sen doğruluk mu cesaret mi?
;) @LaLkiLaL abla nered @böcüğüm haber yok mu daha :( eski dostlar neden azaldi? Gidiyorlar birer birer? :(
Ohooooo... Sen bu millete kafanı takacak olursan çok işimiz var ha :@ sen her gördüğün insanı görünüş itibarıyla İNSAN mı sanıyorsun? Şekeri sever misiniz diye sor yerim seni diye cevap alırsın burası böyle bir site ya da dışarısı da böyle insanlar bir tuhaf bir abazan birileri birilerine bişey olsada faydalansam diye bakıyo öyle şerefsiz insanlar var ki insan demeye dilim varmıyo :( takma kafana noolur tmm? Cevap verip iyice azdırma vede tamam ;) ?
bende sen cesaret deseydin gizlilikten çıkabilir misin dicektim :D şimdi mümkün değil tabi :D
Cansın can @bjkandahmet :)
eyvallah cananım @herşeysinn ;) :D
Seviliyorsun @bjkandahmet :D
Ne sevmesi be elinden gelse yarım çay kaşığı suda boğcan beni :( @herşeysinn :-D
Yok be deli arkadaşım benim seviyorum seni :D
@bjkandahmetPeki İnandım öyle olsun ;) eksik olma @herşeysinn
Sağol sende eksik olma @bjkandahmet :)
Gizli Sorano kelimeyi hak edene derler, beni tanımıyor, nasıl bir kişiliğim olduğunuda.
herkes haddini bilmeli. sanal diye bu kadar ağır cümleler söylenemez.ne yapalım şimdi söylüyorlar diye intihar mı edelim canını sıktığına değmez kötü söz sahibinindir ;)
Gizli SoranÖyle haklısında işte biz bayanlar böyle sözleri kaldıramıyoruz, hele hak etmiyorsak.
Anladım daaa... bir söze bakarım söz diye birde adama bakarım adam mı diye? demişler biliyorsun? ;) Ne söz sözdür nede adam adam? o zaman salla gitsin lütfen kafana takma tamam ;) sen böyle herşeye takacak olursan vay haline :( :)) maalsef yaşam böyle...
Gizli Sorankendini bilmez birinin sözüne üzülmemem lazım aslında haklısın.
aynen öyle ;)
Gizli Soranhala soru kalkmadı garip değil mi?
Kalksa ne olacak kalkmasa ne? Nasıl olsa gizlisin salla boşkoy lütfen üzme değmez :( eic sec bari ;)
Gizli Soranseçtim bile:)
Teşekkür ederim ;)
Gizli SoranRica ederim.
Oyunun adi cesaret ama soran gizli:/
05 Yorumla
Gizli Sorandoğrulukta var unutma:)
Gizli Sorandoğruluğunda:)
+1 yılDoğruluk diyelim bakalım
034 Yorumla
Gizli Soranhiç birinden hoşlanmadığın halde yalakalık yaptın mı yatmak için?
Kimseyle yatmadım :) Bunun için de ayrıca yalakalık yapmam.
Gizli Soranpelerin sevdan nerden efsane misin:)
Siyah Pelerinli Adam Necip Fazıl'ın bir eseridir. Ordan esinlendim :)
Gizli Soranbaba şair.
Şairlerin sultanı :)
Gizli Soranefsanevi insan. cümlelerin fatihi:)
Efendim :D :D
Gizli Soransaygın insan:) her sözünde ayrı mana ya maşallah nasıl bir hayal gücü.
Adam aşmış kendini :) her kitabını her sözünü her şiirini okuduğumda ayrı bir haz alırım. Tek kelimeyle muhteşem. Adamın kalemi çok keskin.
Gizli Sorankompedan.
Ee başka sorun var mı :)
Gizli Soransıra sende ben sordum:)
Yaptığın en çılgın şey neydi :)
Gizli Sorankocama kızmıştım, havuz vardı çarşı merkezdeydik. oraya atlarsan sevdiğine inanıcam dedim. atlamadı erkekliğine ser vermemek için.
Bende kaç gün trip yaptım:)Adamı tuttuğun teste bak ya :D sinir oluyorum bu huylarınıza :D
Gizli Soransinir etmeseydi o da:),
ha birde bekarken başına bir sürahi su dökmüştüm neden peşimden gelip takip ediyor diye:)Ben olsam evlenmezdim seninle :D
Gizli Soranbende ona öyle diyordum. ama ne yapayım çok çapkın sanmıştım. nereye gitsem karşımdaydı o derece. ne yapmalıydım:)
Tanimaya calismaliydin bence :) ee soru nerde
Evet okudum da guzel kardeşim insanlarin art niyetlerini bilmen lazim cunku sende soruyu cinsellik bolumune acmissin. Ne beklersin ki burdan.
Gizli Soraneğlence amaçlı bir soru sadece. gidipde nerelere çekmenin alemi yok ki. bazı insanların içi ne kadar fesat ve hain.
Bunu yeni öğrenmiyorsun herhalde
Gizli Soranbu kelimeyi ilk defa hayatımda duydum ondan olabilir üzülmem. sanalda olsa o dediği kelimeyi ne yaparım ne yaptım nede hayalini kuracak biri değilim.
Sıkma canını her yerde densizler çıkar. Kimin heybesinde ne varsa onu satar derler. Onların kanında o var demek ki herkeste onu görüyorlar. Şikayet ettim umarım sorun kaldırılır sende rahat edersin kardeşim.
Gizli SoranSağ olasın kardeşim.
Haklısın benim aklımdan bile geçmedi böyle bir basitlik. amacım asla bu değildi.Neyse bu da bir tecrube oldu ona gore adim atarsin artik
Gizli Soranne yapmak lazım böylelerine ağır hakaretle cevap yakışmaz aklı başında insana.
o kadar düşemem.En iyi cevap susmaktır
Gizli SoranAllah'a havale veya.
Bir yanımda böyle bir- iki dengesiz yüzünden vaz geçmesem diyor. Devam edeyim mi soruma ne dersin?Tadı kaçtı bence. Başka soruda artık :)
Gizli Soranbende öyle düşündüm ama sonradan da ben niye üzüleyim, hakaret eden vicdan yapmalı diye düşündüm.
Bu sorunun cevabını aşağıda vermiştim. Kimseyle yatmadım. Ayrıca bunun için veya başka birşey içinde yalakalık yapmam :)
İkisi birden diyorum :D
08 Yorumla
Gizli Sorandil çıkararak resmini atar mısın. Einstein pozu
madem bu kadar iddialısın.
ve en son ne zaman bir kadına küfr ettin arkasından?
Gizli Sorano kadınsa evet:D
Gizli Soranresim için cesaret demem lazımdı.
genel anlamda beğenirim kendimi.
+1 yılKorkanın çocuğu olmazmış, her daim cesaret derim.
027 Yorumla
Gizli Soranitiraf etmek istediğin bir şey var mı:)
Ama o doğruluğa giriyor :D
Gizli Soranal sana soru o zaman.
boyut sorusu sordun mu:)Boyut sorusu derken? Biraz daha açar mısın?
Gizli Soranboyut soruları oluyor ya, en kadar olsun isterdiniz tarzında. o şekil.
hala anlayamadım. Hayır laz da değilim aslında ama neyse :D:D:D
Gizli Soranpenis boyutu sorusu.
Genelde bana soruldu diyelim, bu işin doğası gereği :)
Gizli Sorankızlar tarafından mı?
Ben erkeğim farkettiysen. Herhalde kızlar tarafından soruluyor :D
Gizli Soransen ne cevap veriyorsun cesaret cevabın ona göre:)
ama dediğim gibi bu dogruluga girer :D cevabı en fazla mesaj atarım o kadar :D
Gizli Soranbu açıdan bakarsan cesaret demişsin sen. daha da uç senin cevabın. resmini koy demem lazım ki demem bana ne. bu yüzden daha da kolaylaştırarak dedim bunu:)
Fotoğrafını gönder deseydin yapmayacağımı kim söyledi peki? O yüzden sorun teknik olarak hala doğruluğa girer :D
Gizli Soranyazı olarak yazmayan resim boyutuna da doğal olarak giremez:) teknik de- bağlamda bunu diyor:)
ssanaana boyutunu sorarsan cevabini ben sana yazarak veririm, ama fotoğraf istersen boyutunu söylemem direkt fotoğraf atarak bir eylem gerceklestiririm ki bu da cesarete girer:)
Gizli Soranbende teknik bağlam bilgisini konuşturdum:) tüm yollar dediğime çıkıyor:)
işin özü isteğin cevap vermeye dayalı olduğu için mantık hatasına giriyor:D
Gizli Sorancesarette cevap vermeye girer, illa devinime gerek yok:) mantık hatası da yok:)
doğruluk-cesaret oyununda cesaret kelimesi eyleme dayanır :)
Gizli Soransanalda ise eylemi ispata:)
tamam işte eylem de görsel kayıta dayanıyor :D
Gizli Sorangörsel kayıtta ekleniyor:)
görsel kayıtı buraya eklemem hem saçma olur hem de etik olmaz maalesef. Hani o fotoğrafı sadece bu başlıktaki insanlar görse tamam derim ama o fotoğrafı habersiz açan biri için hoş olmaz :) gizli kullanıcı olduğun için sana kanıt da gösteremiyorum haliyle. iki ucu boklu değnek anlayacağın :D
Gizli Sorangörsel sen istesen ben istemem aman:)
ne etik ne de hoş. işin gıgırındayız:)o zaman konu kapanmıştır :D
Gizli Soranevet:)
Doğruluk. Ne kazandıysam bundan kazandım..
00 Yorumlacesaret. var mı bu saatte buluşmaya cesaret edecek
06 Yorumla
Gizli Soransöylediğin en büyük yalan seslendirip yayınlar mısın burada?
Gizli Sorankocam dışında kimsenin elini dahi tutmayan biriyim. bu kelimeyi nasıl kaldırırım ben, nasıl atarım içimden. Hak etsem amenna.
lütfen ricam şikayet edin sorumu ve kaldırılsın.
Gizli Soranhayır değilim, ezik hiç değilim.
yanlış tespit.
+1 yılCesaret kanka:-D:-D:-D:-D
02 Yorumla
Gizli Sorankaç kişiyle beraber oldun cinsel anlamda ve aldattın mı? bunu sesinle duymak istiyorum. link olarak ekler miisn.
Gizli Sorancanım lütfen güncellemeyi okur musun?
- Devamını Gör (190)
Devamını Gör(235)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem