Diğer Uyuyan bebekleri sevmek için uyandirirmisiniz? GönülIşleriZor Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kendi çocuğunuz olsun yigenininz akraba arkadaşınızın veya komşunuzun yani yakın ve sevdiğiniz bir bebeyi uyandirirmisiniz uykusundan? Yoksa benim gibi kiyamazmisiniz ben daha çok sonradan ilgilenecek anasını düşünürüm. Uyandırırım özlüyorum sevmek istiyorum Uyandırmaya kıyamam Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Uyuyan bebekleri sevmek için uyandirirmisiniz? Cevapla Bebek Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
yanBakaniyakarim Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 30% +1 yıl Özlüyorum kıyarım ağlarsa da annesine veririm çocuk büyütmek kolaymı 😂 1 2 Yorumla BenbirGaripKizim +1 yıl Haha sende az fena değilsin Yorumla yanBakaniyakarim +1 yıl Öyleyim Yorumla
deadd__pooll Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 48% +1 yıl Hayır, tabi ki. Uzaktan sevmekle yetinirim 💆 3 0 Yorumla
kendinceyazabilen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 41% +1 yıl uyurken izlemek bile çok güzel o tatlişleri🙈😍😍 1 0 Yorumla
imperius Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 75% +1 yıl Diğer konusunda 484 cevap paylaştı. Kiyilirmi ya :( 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar