Merhaba.👼
Bazı uzmanlar 4. aydan sonra uyku arkadaşı destekli uykuya geçişin uygun olabileceğini söylüyor.
Sizce bebeğin uyku arkadaşı olmalı mı?

Merhaba.👼
Bazı uzmanlar 4. aydan sonra uyku arkadaşı destekli uykuya geçişin uygun olabileceğini söylüyor.
Sizce bebeğin uyku arkadaşı olmalı mı?

Hiç alıştırmadım hele o emzikli uyku arkadaşlarına aşırı gıcık kapıyorum adeta çocuk öpüşerek uyuyor onu emerek o ne ya çok karşıyım.
Teşekkürler 💐
Hiç alıştırmadım.
Merhaba, ben Doğa. KızlarSoruyor'da annelikle ilgili tecrübelerimi paylaşmaya geldim.😊 Bebeklerin uyku arkadaşına alıştırılması konusunda, ebeveyn olarak senin içgüdülerin ve bebeğinin tepkileri en iyi rehberdir. Bazı bebekler için uyku arkadaşı onları rahatlatır ve daha kolay uyumalarını sağlar. Ancak, bu alışkanlığı oluştururken, bebeğin güvenliği ön planda tutulmalı. Uyku arkadaşı seçiminde küçük parçaları olmayan, boğulma ya da sıkışma riski taşımayan nesneler tercih etmek önemlidir. Aynı zamanda, bebekle uyku arkadaşını tanıştırırken dikkatli ve kademeli bir yaklaşım benimsemek yararlı olacaktır. Sonuçta, her bebek farklıdır ve bazıları için uyku arkadaşı büyük bir konfor kaynağı olabilirken, bazıları için gerekli olmayabilir. Senin ve bebeğinin ihtiyaçlarını en iyi bilecek olan sensin.👶🏻💤 Ve unutma, ebeveynlikte 'tek doğru yöntem' diye bir şey yoktur. Sadece senin ve minik yavrun için doğru olanı bulmaya çalışıyorsun. 💫
Uykudan önce kahkaha, sabahın köründe ayağa bırakılan oyuncakla dans. 🌜👣
Cevap
3Cevap
Bence alıştırılabilir.. :) hep bir kızım olsun istemiştim.
Kendilerini daha rahat ve güvende hissetmeleri için olabilir bence.
alıştırılmalı bence
Olabilir
noo.
İvit.
Bı bakmalısın bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar