Beyler bir yardım edin kardeşinize ya?
sakallarımı ve bıyıklarımı gür ve çok çıksın istiyorum.ne yapabilirim. yaş 22
sakallarımı ve bıyıklarımı gür ve çok çıksın istiyorum.ne yapabilirim. yaş 22
Merhabalar, sakallarınızın gür, canlı ve bakımlı olması için Cosmo Code & Kadir Alkan Sakal Bakım Yağı kullanmalısınız. 14 farklı doğal yağlardan oluşan özellikle çam terebentin ve sarımsak yağı sayesinde kıl kökleriniz aktif hale gelir. Ve böylelikle daha gür ve bakımlı sakallara ulaşabilirsiniz. Sarı ayva tüyleriniz kalınlaşır. Bu dönemde jiletle sakal tıraşı olmak zorunda değilsiniz ancak olursanız daha etkili bir sonuç alırsınız. Tüm bunlar için instagram sayfamıza @menhaneturkey göz atmanızı tavsiye ederim.
Hergün traş olmak olanları kalınlaştırır sadece.Çoğaltmaz.
Cevap
22Cevap
Kardeş bende de sakal belli yerlerde zayıftı sana dediğimi uygularsan sakalın bir ayda gözle görülür şekilde artar. Öncelikle jiletle tüm yüzünü temizle. Daha sonra buz ile yüzüne iyice masaj yap. Derin nefes alsın bir rahatlasın. Daha sonra sarımsağın özü ile tüm yüzüne (aman kaşa göze değdirme martı kaş olursun) masaj yap sarımsağı iyice bastıra bastıra sür. Suratını sızlatacaktır hatta o an için suratın kızarır ama en fazla beş on dk ya geçer merak etme. Bunu her üç dört günde bir yapmalısın ve sarımsağın faydası dokunması için koca surata bir diş sarımsak kullanma dört beş diş kullan. Ben bu şekilde köse yerleri büyük oranda doldurdum ve hala elime fırsat geçtikçe yaparım. Etkisi olmuyo diyip bırakma inan bana pişman olmayacaksın.
Not: Sarımsak yüzde nem artınca kokabilir bunu önlemek için sanırım haşlanmış maydonoz suyu kullanılıyordu emin değilim orasını sen halledersin.
@Dönartık yılan yağı al aktardan onu kullan. sarımsağın gözeneklere ulaşması lazım ve sakala sürersen, sakalın her nemendiğinde ya da ıslandğında sarımsak kokusu yayar bu da hoş olmaz. sakalımı kesmiyim diyorsan yılan yağıyla her gece yatmadan önce masaj yap sakallarına ve sakal çıkmasını istediğin yerlere. o şekişlde uyu ve sabah kalktığında durula. bunu saçına da uygulayabilirsin. dökülmeleri azaltır ve saçlarını güçlendirir aynı zamanda yeni saçlar çıkmaya başlar. aktarlardan temin edebilirsin. kokusu da hoştur yıla yağının yani tiksinme. inan bana çok etkili.
@Dönartık sarımsak etkili bir yöntem ancak tek başına yeterli değil ve olumsuz sonuçlarla da karşılaşırsınız. Bunun için Cosmo Code & Kadir Alkan Sakal Bakım Yağı kullanmalısınız. 14 farklı doğal yağlardan oluşan özellikle çam terebentin ve sarımsak yağı sayesinde kıl kökleriniz aktif hale gelir. Ve böylelikle daha gür ve bakımlı sakallara ulaşabilirsiniz. Sarı ayva tüyleriniz kalınlaşır. Bu dönemde jiletle sakal tıraşı olmak zorunda değilsiniz ancak olursanız daha etkili bir sonuç alırsınız. Tüm bunlar için instagram sayfamıza @menhaneturkey göz atmanızı tavsiye ederim.
Sakallarım yeni çıktığı zamanlarda amcam dalga geçerdi "gübresi az bunun, tavuk b.ku sür" derdi. Aklıma geldi. Ne böyle bir istek ne duydum şimdiye kadar ne de çözüm yöntemi. Çok istiyorsan git bir doktora danış bir yöntemi var mı diye ama en iyisi bırak olduğu gibi kalsın.
bu büyük ölçüde genetiktir yani ailede yoksa sen ne yaparsan yap olmaz hani kulaktan dolma bilgilerle iş yapma sakalın elbet çıkacak ama zamanını bekle ustura veya jilet sakal çıkarmaz sadece olanları dibinden kestiği için kalınmış gibi gösterir ancak uzadığında aynı inceliğe ulaşır
benimde öyle sakallar pek sık değil heryer tamam ama çene bağlantısı çok zayıf :) eskiden isterdim ama şimdi istemiyorumkeşke hiç çıkmasa ya mesele ln bu durmadan kes hayatının bir parçası oluyor tıraş bıçağı bi o eksikti
- Ustura ile berberde sakal traşı ol..
- Bol bol balık ye
Onun haricinde, babanda ne kadar varsa, sende de o gürlükte çıkar. Başka bir şey yapamazsın...
Babamda kaba sakal gibi hocam benimkiler ne zaman oyle olur (aradan 4 yil gecmis bu arada ) :)
Her gün ustura ile tıraş ol, kuru şekilde ve haftada bir de sarımsak sür.Sonra bir ay sonra bir hafta kesme.Sonra devam et hergün olmaya traşını.Bir kaç aya etkisini gösterecektir.
Sarımsak etkili bir yöntem ama tek başına yeterli değil. Ayrıca kötü kokusu da olumsuz özelliklerinden. Cosmo Code & Kadir Alkan Sakal Bakım Yağı kullanmalısınız. 14 farklı doğal yağlardan oluşan özellikle çam terebentin ve sarımsak yağı sayesinde kıl kökleriniz aktif hale gelir. Ve böylelikle daha gür ve bakımlı sakallara ulaşabilirsiniz. Sarı ayva tüyleriniz kalınlaşır. Bu dönemde jiletle sakal tıraşı olmak zorunda değilsiniz ancak olursanız daha etkili bir sonuç alırsınız. Tüm bunlar için instagram sayfamıza @menhaneturkey göz atmanızı öneririm.
benim de yaşım 21 benim de fazla yok dert etmiyorum ;)
Daha gür ve sağlıklı sakallara sahip olabilirsin. Bunun için Cosmo Code & Kadir Alkan Sakal Bakım Yağı kullanmalısınız. 14 farklı doğal yağlardan oluşan özellikle çam terebentin ve sarımsak yağı sayesinde kıl kökleriniz aktif hale gelir. Ve böylelikle daha gür ve bakımlı sakallara ulaşabilirsiniz. Sarı ayva tüyleriniz kalınlaşır. Bu dönemde jiletle sakal tıraşı olmak zorunda değilsiniz ancak olursanız daha etkili bir sonuç alırsınız. Tüm bunlar için instagram sayfamıza @menhaneturkey göz atmanızı tavsiye ederim.
Sarımsağın faydası var bende çıkmıyordu sarımsağı bir tek top sakal şeklinde sürdüm top sakal. Çıktı
Tabi ki sarımsak etkili bir yöntem ancak tek başına yeterli değil. Cosmo Code & Kadir Alkan Sakal Bakım Yağı kullanmalısınız. 14 farklı doğal yağlardan oluşan özellikle çam terebentin ve sarımsak yağı sayesinde kıl kökleriniz aktif hale gelir. Ve böylelikle daha gür ve bakımlı sakallara ulaşabilirsiniz. Sarı ayva tüyleriniz kalınlaşır. Bu dönemde jiletle sakal tıraşı olmak zorunda değilsiniz ancak olursanız daha etkili bir sonuç alırsınız. Tüm bunlar için instagram sayfamıza @menhaneturkey göz atmanızı tavsiye ederim.
Dostum elimden gelse sadece top sakalım çıksın gerisi çıkmasın derim zaten meslek gereği hergün traş olma eziyetini çekiyorum
asker de veya memuriyette işin zor olur bilesin.hergün tıraş etmek zorunda kalırsın.sevgilin böyle begeniyorsa sorun etme
hammade yüzünden hep, malzemeden çalmışlar senin. bende de birkaç imalat hatası var : /
Bende seyrek çıkan yer vadi, berberim sarimsak sür demişti. AMa denemedim.
Sarımsak etkili bir yöntem ama tek başına yeterli değil. Cosmo Code & Kadir Alkan Sakal Bakım Yağı kullanmalısınız. 14 farklı doğal yağlardan oluşan özellikle çam terebentin ve sarımsak yağı sayesinde kıl kökleriniz aktif hale gelir. Ve böylelikle daha gür ve bakımlı sakallara ulaşabilirsiniz. Sarı ayva tüyleriniz kalınlaşır. Bu dönemde jiletle sakal tıraşı olmak zorunda değilsiniz ancak olursanız daha etkili bir sonuç alırsınız. Tüm bunlar için instagram sayfamıza @menhaneturkey göz atmanızı öneririm.
Hormon tedavisi olursan sakalların hemen çıkar, görmüyor musun kadınken erkek olanların bile nasıl sakalları çıkıyor.
usturayla traş olman lazım bol bol + sarımsak iyi geliyor diye biliyorum
Sakal serumu var eosse tüm eczanelerde 30 tl agam al kullan
@Dönartık Bizim sakal serumumuz işe yarar. Kullananlardan hep güzel geri dönüşler aldık. Bununiçin instagram sayfamıza @menhaneturkey göz atmanı tavsiye ederim.
orda misin bes yil olmus
kaş göz olsa iyice traş edip sarımsak sürerler
cilt doktoruna görün o kadar dert ediyosan.
bırak cıkmasın daha ii
Hormon bozuklugu olabilir yapacak.bisey yok
Köpüklemeden Jilet le kes sakalını bıyını =)
Çok gereksiz olur
cok sakalda ıyı degıl be
biz kose severiz
köse oluncada çocuk gibin oluyo resmen..
Tamam gidiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar