Arkadaşlar tesettrulu bir kıza ne sormak isterdiniz?(cinsel içerikli sorular hariç) Merak ettiğiniz birsey var mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTesettürü bir moda akımı olarak mı görüyorsunuz yoksa inancınızın bir parçası mı? Sizi tenzih ederim, şayet inancınızın parçasıysa neden sadece başınızı örtüyorsunuz? Vücudunuzun geri kalanını daracık elbiseler giyerek ortaya çıkarmanın inancınızla örtüştüğünü düşünüyor musunuz? Moda akımı olarak görüyorsanız sorabileceğim herhangi bir soru yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılModa akımı olarak görmüyorum tabi ki. Elimden geldiğince bol şeyler giyiyorum fakat feraceli değilim
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılEn büyük baş kuantum numarası 4 olan atomun, bu kuantumdaki açısal momentum kuantum sayısı sadece 0 değerine sahiptir. Bu atomun açısal momentum kuantum sayısı 2 olan enerji bölgesindeki manyetik kuantumları -2, -1, 0 şeklindedir. Bu atomun elektron sayısı kaçtır?
21 Yorumla
+1 yılBir çok tesettürlü kız instada tanımadığı yüzlerce binlerce insan ekliyor beğeni yapıyor beğeni çekiyor ona kanka buna kanka diyor bu sendede varmı? Ve bu sorum böyle bir zamanda doğrumu?
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır böyle değilim çok şükür. Hatta profililime fotoğrafımı dahi koymuyorum
- +1 yıl
Hep bu şekilde çizgin olsun Maşallah. sirf bu yüzden ayrılık yaşadım. insanlar beğeni ve takip muhabbeti için gözünü karartmış. kalpleride malesef kararmış. insan en değer verdiği kişiden bir sosyal medya için ummadık sözler duyunca parça parça olup kenara çekilip susuyor. ortalik o tarz kızlardan malesef geçilmiyor. aferin diyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer akp iktidar olmasaydı türban giyer miydiniz?
19 Yorumla
Soran+1 yılTesettur benim inancimin bir gereği, bunun herhangi bir partiyle ilgisi olamaz benim gözümde. Ha inkar edemeyeceğim bir gerçek var ki o da su an başımızda bulunan iktidar sayesinde ben özgürce başım kapalı universiteme gidebiliyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Dndjensys akp gitsin türbanı kafasından atan ilk sen olursun!
Cevap sahibi+1 yılBen türbanlı kızların bu kadar çok artmasının nededini akp'nin yaptığı propaganda bağlıyorum. Tabiki de dürüst ve samimi olanlarda vardır inancı gereği ama şunlarda gözümden kaçmıyor; en alakasız kızlar bile memur olduktan sonra türban takmaya başladı ya da kocaları güzel bir iş bulan bayanlarda bir süre sonra türban takıyor her şeyden önemlisi bir inançtan öte kariyerli bir maddi teşvikte var gibi...
Bir şey daha sormak istiyorum, yıllardan beri türbana özgürlük diye Türkiye gündemi hep meşgul edildi bu ülkenin bitmeyen bir terör sorunu vardı ki hala var, ekonomik olarak bugün bile kötü, adalet sistemimiz malum... Bunlar türbandan daha önemli sorunlar değil miydi? Yıllardır Türkiye'nin asıl sorunlarının türban sorununun gerisinde kalması doğru bir şey miydi? İlk çözülmesi gereken sorun türban sorunumuydu? Terör, ekonomik çöküntü, yolsuzluklar... Bunlar hala çözülmedi.
Soran+1 yılBelki ilk çözülmesi gereken sorun değildi (en azından sizin için) ama kesinlikle kısa zamanda çözülmesi gereken bir sorundu. Bir çok insanın özgürlüğü söz konusuydu. Hani inanç özgürlüğü, hani düşünce özgürlüğü, bir insanin elinden bunları alirsanirlz o insan için yaşamın ne manası kalır? Sırf başını örttü diye eğitim hakkının elinden alınması adalet midir?
Soran+1 yılBen imam hatip mezunuyum ve bugün üniversiteye gidiyorum bu ne demek biliyorsunuz değil mi? Geçmişte bu mümkün müydü? Asla değildi. Eğer bu iktidar bu sorunu cozmeseydi ben ve benim gibi birçok kişi hala eğitim hakkından yararlanamiyordu. Yaşamayan bilmez bu yüzden bu konuda bizi anlamanızı beklemiyorum. Ama bir konuda hem fikir olabiliriz ki, bir insanin başına gelebilecek en kotu şey özgürlüğünün elinden alınmasıdır haksız miyim? Evet doğru bu ülkenin çok çok daha büyük sorunları vardı ve onlara öncelik verilmeliydi ama birde buradan bakın, geçmişte basortusu sorununu ortaya cikartmasalardi zaten bu iktidar bunu çözmek için ugrasmayacakti. Bu yüzden buradaki tek suçu Şu an ki iktidara atamayız. Gecmicte bu sorunu ortaya atanlar da en az şimdiki iktidar kadar suçludur hatta daha fazlası.
Cevap sahibi+1 yılTürban sorunu gereksiz bir sorundu zira üniversitelere türbanla girilmenin bir sakıncası yok. Ama sorun şu ki; yıllardan beri sadece bu sorun üzerinde duruldu, hep bu sorun üzerinden gidildi ve akp bu açığı güzel yakaladı sonuna kadarda bunu kullandı ve iktidar oldu. Bugün türban sorunu bitti belki de bu ülkede çözülen tek sorun bu oldu şimdi gerçek gündemi unutturmak için yeni yapay sorunlar oluşturuluyor. Gerçek şu ki siz Tarih'te sadece kullanılan oldunuz...
Cevap sahibi+1 yılUnutmadan; özgürüm diyorsun ama sen özgür değilsin mesela sen akpyi asla eleştiremezsin ne olursa olsun sen bunu yapamazsın. akp hatalı bir politika yapsa bile sen bunu savunmak zorundasın, akp en büyük yolsuzluğu yapsa bile sen bunu inkar etmek zorundasın akpyi sevmesende sevmelisin, inanmasanda inanmalısın... Çünkü sen bunun bir parçasısın asla özgür değilsin özgür olamazsın! Bir kere eleştiremiyorsun bu nasıl bir özgürlük? Ben seni tanımıyorum ama türbanlı olduğun için senin akpli olduğunu düşünüyorum; isminin, cisminin bir önemi yok sadece türbandan dolayı akpli kimliğin ile öne çıkıyorsun kendini ifade bile edemiyorsun! Senin yerine seni akp ifade ediyor... Senin ne düşündüğünü, ne yapacağını ne tepki vereceğini çok iyi biliyorum çünkü siz sadece bu kimlik altında tanıtılıyorsunuz.
Evet özgürsün çünkü sana özgür olduğunu söylüyorlar.- +1 yıl
Ben en prestijli anadolu liselerinden birinden mezunum ama üniversite tercihi yapmadım. Hanımefendi güzel bir noktaya değinmiş. Ülkenin özeti budur arkadaşlar :) çok da şey yapmayın
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
42Cevap
Tesettürlü olduklarına inanıp inanmadıkları. Biçoğu makyaj pantolon topuz falan yapıyo da o tesettür değil bilin istedim
08 Yorumla
Soran+1 yılBu kişinin kendi vicdanına kalmış bir durumdur. Ne için kapandiga bağlı mesele. Kimisi moda için kimisi inancı için tesetture girer bu da dış görünüşlerine yansır zaten
- +1 yıl
Kanka ahahaa ön yargılarını alsın bu bence neyse 😁😂😂😂
- +1 yıl
Haa knk ben çözdüm bunu bak bunlar hep 1 xper ve ilk yorum yapan hesap kapanmış sonra diğer 1 xper yazmış. İkisi aynı kişi sjdjdhd ezik duruma düştüğünü görünce fake hesapla kendine destek çıkmaya kalkmış ajxjsgxjshd ÇILDIRCAM ösmsöxksk 😂😂😂😂 bak şimdi bu ikinci hesap kapanıp başka 1 xperli hesap gelirse kankan artık ermiş demektir içime doğuyo bak ajhsjshs
- +1 yıl
Hahahaa knka bırak şu kezoyu ya takılsın 🤣🤣
+1 yılTesettürlüsünüz ama ne derece tesettür
Elbise üstü farace mı
Ya da bluz etek ve ya sadece elbise kombini ve topuklularmı.04 Yorumla
Soran+1 yılTunik pantolon fakat dar değil salaş ve spor ayakkabı
- +1 yıl
Benim için moder yaşınızında vermiş olduğu genç kız yaşam kıyafet tarzı
Sizin gibi bol giyinmeyen ama dar giyinen kızların çok etkileyici olması dikkat çekici olmaları hakkında siz ne dersiniz.
Soran+1 yılEtkileyici, dikkat ceken şekilde giyinmeyi doğru bulmuyorum bunu bilerek ve isteyerek yapanlar var özellikle, bu çok yanlış. Elimizden geldiğince hatlarimizi belli etmeyen seyler giymeliyiz
- +1 yıl
Çok zarif kadınsınız
O sıcaklarda giyiminizle sıcaktan baygınlık geçirecek hale gelmiyormusunuz? Bununla nasıl başa çıkıyorsunuz?
03 Yorumla
Soran+1 yılAslında güneş çıplak yeni daha çok yakar. Dışarıdan göründüğü gibi değil durum, açık giyinenler bize göre daha çok problem yaşıyorlar
Zamanın da tesettür için çok mücadele etmiş biri olarak kafanızın üzerin de saksı varmış şekline niye getiriyorsunuz?
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu herkes yapmiyor. Evet kimisi sizin dediğiniz gibi başlarına tulbent falan sarıp sisiriyor. Kimisi saçını at kuyruğu toplayıp kuyruğu etrafından dolastitiyor ( yani ekstra sisirmek için uğraşmıyor) kimisi de enseden saçını topluyor ve hiç şişkinlik yapmiyor. Bu kişinin tercihine ve vicdanına bağlıdır
Gizli Üye(25-29)+1 yılTesettürlü olupta bileğinin biraz üzerinde fakir kol elbise vs giyenler ve dapdar pantolon giyip üstüne kısa tshirtler giyen kapalı kadınlar hakkında neler düğünüyorsun en çok bunu merak ediyorum 🌸
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru bulmuyorum tabi ki. Moda için tesetture girenler onlar
Cevap sahibi+1 yılModern kapalılar
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesela böyle lüks bir mekana girerken çekiniyormusun? Hani ortama uygun değilim başörtüm var diye veya bana tip tip bakarlar gibisinden düşünüyormusun?
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSor dedin sorduk. Üsluba bak peh.
Cevap sahibi+1 yıl@esbuas karalamak değil bu. Benim annemde kapalı zamanında öyle şeyler yaşamışlar mesela askeri hastanelere girerken tip tip bakarmışlar. Hatta başörtülülerin hepsine öyle bakarlarmış. Paranı tesettürüne harcamaya devam edebilirsin şimdi.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBebek Yüzlü zayıf vücutlu küçük memeli küçük kalçali ve tesettürlu bir eşim olsun isterdim hep ama evlenmeye umudum kalmadi pek 😯
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçık kızlara karşı neden namussuz gibi bakıyor kapalı kızlar
01 Yorumla
Soran+1 yılAsla böyle bir bakış açım yok. Üstünlük yalnızca takvadadir
Gizli Üye(25-29)+1 yılBone takıyor musun bu 1. Ve saç ucun gözüküyor mu önden buda 2.
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçlarım gözükmüyor ve bone kullanıyorum
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılcinsellik sormayacaksak ne soracağız diyenleri duyar gibiyim.
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılcennette nurilerle şarap akan nehirde barbekü yapmak ister miydin
01 Yorumla
Soran+1 yılCennete gidelimde nuriler barbekuler olmasa da olur 😉😄
+1 yılYok. Ama tesettürlü kızlar derken söyleme tarzını hiç sevmedim
01 Yorumla
Soran+1 yılKotu niyetle sormadım. Geçenlerde kızlara ne sormak isterdiniz diye bir soru sormuştum zaten şimdi de başına tesettür ekledim bir daha sordum sadece olay bu
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSaçlarını niye kestirmiyorlar madem kimse görmüyor ne gerek var mesela?
04 Yorumla
Soran+1 yılAslında birçok tesetturlunun saçı kısadır hatta boyalidir da. Kapalı diye istediklerini yapıyorlar
Tesettürü neden ön plana çıkarıyorsun ne gereği var
03 Yorumla
Soran+1 yılArt niyetle sorulmuş bir soru değil. Daha önce kızlara ne sormak isterdiniz diye bir soru sormuştum zaten, bugün de başına tesettür eklemek istedim sadece
Soran+1 yılNeden yanlış? Sadece öylesine sormak istedim bir art niyet yok içinde
ulan ddapdar giyiniyonuz ustunuz paris aktiniz mekke
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes aynı değil genellemeyin lütfen
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorum yok daim olur inşallah gördüm ki fotoğrafını dahi koymuyormuşsun maşallah demek düşer
00 YorumlaTesettürü ne için takıyorsunuz?
05 Yorumla
Soran+1 yılİnancım gereği
Soran+1 yılAllah hidayet versin. En kizdigim şey sevgililerine başı açık resim atan onların yanında başı açık gezenler
Soran+1 yılHiç sevmem iğrenç görünüyorlar
+1 yıleşarbın içinde yazın terlemiyor musunuz?
01 Yorumla
Soran+1 yılBoynumuz terliyor evet ama öyle büyük bir problem değil
Neden #tesettürlü sün?
01 Yorumla
Soran+1 yılİnancım gereği
Sıcagın altında bunalmıyor musunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama o kadar aşırı problem değil. Tesettürlü veya tesettursuz herkesi sıcak bunaltir
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNeden başınızı kapatıp bacaklarınızı açıyorsunuz?
03 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu yapmıyorum ve yapmayan da birçok kişi var. Lütfen genellemeyin
Merak ettiğim hiçbisey yok
00 YorumlaZaten biliyorum cogu seyi sorcak yok
00 Yorumla
+1 yılsaçlarınızın bir kısmını gösterme amacınız ne
02 Yorumla
Soran+1 yılBen gostermiyorum. Gosterenlerde moda için başını ortuyorlar zaten, olayın tesetturle alakası yok bana göre
- +1 yıl
gerçek tesettürlü müsün
+1 yılEsarplar pahali mi hakikaten
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet pahalı. Tabi kaliteye göre fiyat değişiyor
+1 yılHangi renkler giyimde seviyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılSiyah, kot, asker yeşili vs genellikle koyu renk
- +1 yıl
Üste tunık genelde değil mi
+1 yılNeden kapalisin? Sevgilin var mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılİnancım gereği kapaliyim. Sevgilim yok
- +1 yıl
Peki inancını tam olarak yerine getiriyor musun?
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer kadın gibi siz de güce tapıyorsunuz di mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizde erkekleri inceliyor musunuz alıcı gözle 😎
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır sizin gibi değiliz 😄. Tabi yapanlar vardır illa ki ama hepimiz yapmiyoruz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSıcak havalarda terlemiyormusunuz?
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes gibi. Sen tesettürlü değilsin ama terliyorsun değil mi? Haliyle bizde terliyoruz
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kafamdaki soru işaretlerini sormak isterdim
00 Yorumla
+1 yılCinseli soracaktım ben de 😄
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılTesettürlü kızın be farkı var mesela?
00 Yorumla
+1 yılevde nasıl giyinirsiniz
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilinizin yanında açılir misiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- Diğer konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılAmaç ne?
00 Yorumla Kaç cm
24 Yorumla- +1 yıl
Djslsşaoahasmşwşapsunaşsşxkkaallslslskd üstad yazmanın dantel ölçülerini sormuş yanlış anlaşılmasın
- +1 yıl
@Sigaravarmı senin ki kaç cm
- +1 yıl
2 metre
- +1 yıl
@Sigaravarmı maşallah maşallah kedi canını yerim. masallah
+1 yılOlabilir
00 YorumlaAllah sabir versin.
00 Yorumla
+1 yılYok, tesettürler.
00 YorumlaDiğer konusunda 852 cevap paylaştı. Seviyormusun
07 Yorumla
Soran+1 yılNeyi ama? Ucu çok açık bir soru bu
Soran+1 yılElbette seviyorum sevgi yoksa yaşamda olmaz
Soran+1 yılHiçbirşey sadece uykum kaçtı
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Makyaj yapiyo musun
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır yapmıyorum
Soran+1 yılSosyete falan değilim
+1 yılBir şey yok.
00 Yorumla
+1 yılYoktur
00 Yorumla
+1 yılvarda boşverr
01 Yorumla- +1 yıl
Spermin lezzetli olduģu kesin de limonlusu daha mı lezzetli?
+1 yılÇook varr
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026