Elbette bunları yapabilmenin en önemli ön şartı da imanımızı her gün, her an arttırmaktan ve böylece her şeyde Allah’ın esmasının tecellilerini okuyabilmekten geçiyor.
selam ve dua ile hayırlı akşamlar
ilave etmek istediğiniz varsa yazabilirsiniz

Sorunun muhatabına göre değişir cevap.
Ateist geçinenler de eline ateş değdiğinde "Aman Allahım!" Diye nida edebilir.
Ayrıca o bahsettiğiniz menkıbenin eksiği var. Hususta soruyu soran o Hak dostu kişidir. Cevap: "Bulduğumuzda şükreder, bulamadığımızda bekleriz." Şeklindedir.
Buna karşılık, olayın kahramanı Hak dostu ise: "Onu, bağdadın köpekleri de yapıyor. Mümin kişi odur ki, bulduğunda paylaşır, bulamadığında şükreder!"..
Rica ederim. Ama bu gibi mevzular kısaltmalarla ya da yüzeyselleştirmelerle geçiştirilemeyecek kadar önem arz edenr. Dahası, korkarım kısaltmalar çok büyük yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilecek nitelikler doğurabilir. Daha dikkatli olmalısın kardeşim. Kaş yapmak niyetiyle göz çıkınca, kimse iyi niyetine de gözünün yaşına da bakmaz..
Teşekkürler, devamını bekleriz biz de o halde..
Rica ederim kardeşim..
Allah razı olsun. Harika bir yazıydı gerçeklen. Allah sıkıntıda sabredip hep şükretmeyi nasip etsin hepimize. Böyle paylaşımlar istiyoruz teşekkürler :))
İhtiyaç var tavsiye ederim. Teşekkürler Hayırlı geceler :)
Üzgünken dua etmek aklıma geliyor kurtuluşun duada olduğunu hissediyorum
Teşekkür ederim kardeşim
Cevap
0Cevap
Allahın bizden istediği şeylerden biri aslında insanı yaratan insanın psijolojisini en iyi bilendir aynı zamanda imanı da güçlendirir😊
Onu bende farkediyorum üzgünken edip mutluyken unutuyorum çok yanlış
Yüce allah kullarını darda bırakmazz profilimdeki soruma bakarsan cok bağlı buna karşı ahım cıkarmı görüs yazarsan benit teselli etmiş olursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar