Mesela 1 ay her gün sakal traşı olsanız ve sonradan bıraksanız 1 hafta içinde daha mı çok sakal çıkar?
evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kardeşim bak sakallar ilk başta tüy olarak çıkar , uç kısmı ince arkaya doğru gidildikçe kalınlaşır. Bu ilk başta seyrek bir görünüşe neden olur fakat sen jilet vurduğun zaman in uç kısım yerine , uç kısmına kalın sakallar getirdiğin için seyrek görümünü kaybedip daha çokmuş gibi gözükmesine neden olur. Fakat bu boyunu etkilemez. Boy aynıdır , kalınlık artmıştır. Eğer ağda yaparsan sakallar toptan yok olacağı için ilk haline yani uçlarının ince olduğu haline geri döner yani göz yanılması gibi bişey
Cevap
7Cevap
jilet makinenin ulaşamadığı yere ulaşır , sarı tüyleri kalinlastirir , olmayan tüyü çıkarmaz
Daha sert ve gür çıkar evet ama sadece yüzünde o şekilde bacaklarında yapsan yine aynı çıkarlar
Abi ben bacaklarıma vurmuştum bir kere ama hiç çıkmıyordu jileti vurdum çoğalmıştı şimdi aşırı kıl var bacağımda
Ne alaka jiletin sakal çıkarıcı özelliği mi var?
Sanırım
Bilmiyorum ama benim bacağımda hiç kıl yoktu gaza geldim vurdum 1 ay sonra kıl fışkırdı nasıl oldu bilmiyorum bende çok şaşırmıştım
Sakal bırakmayı denedin mi peki mesela 1 ay bekle yanlardada çıkar o süre zarfında benim bacaktada öyle oldu 1 haftadan belli etmedi 1 ay geçince çoğaldı
1 ay bekledin mi mesela yanlarda filan küçük kıllar var mıydı?
Evet
Evet
Evet
Hayır
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?