Şehit mi olacağım?

Doğuda Astsubay olarak görev yapıyorum.1 hafta önce bir arkadaşım biz sabah kalktığımızda kurulanıyordu, duş almış belli. Ne bu acele? Diye sorduğumuzdaysa “Rüyamda beyaz elbise giymiştim, 2 nur yüzlü kişi geldi ve dedi ki “Şehit olacaksın, erkenden kalk ve güzelce yıkan, boy abdesti al.” rahmetli biraz saftı diye dalga geçtik, bize niye girmiyor tarzında falan. Bu olay benzeri yaşanmıştı yine afrinde bir arkadaşımız, vatan sağ olsun. Arkadaşım vefat etti ama yaralıydı hastaneye gittim yanına konuşurken ben nasıl şehit olacaksam sen de olacaksın sen de rüya göreceksin dedi ve o gün aynı gün içinde şehit oldu. Ben o günden bu yana “Şehit olacaksın, kalk ve boy abdesti al, güzel hazırlan!” Tarzı rüyalar görüyorum. Öleceksem sorun değil ama bu psikolojik mi, ne bu? Dua edin de olayım da, ben şehit olacak mıyım şimdi? ah ah, delik deşik olmak, vatan için ölmek... Yorumlarınızı bekliyorum ben de asker kardeşinizin lütfen küfürsüz ve hakaretsiz yorum alalım
Güncellemeler
+1 yıl
ŞEHİT Astsubay Çavuş Nazım TAŞKAYA
Ben, Üsteğmen Murat SELİMGİL, bu yazıyı yazan askerin anlattıkları doğru. Bu gece çıkan çatışmada, bu yazıyı yazan Astsubay Çavuş Nazım TAŞKAYA, mermisi bitene kadar savaşınca yakın savaşa geçmek üzere koşarken haince pusuya düşürülmüştür. Vatan, millet, bayrak sağ olsun. Rüyası gerçek oldu. VATAN SAĞ OLSUN
Şehit mi olacağım?