3 jenerasyondur devam eden ve herkesi çocukluğundan/gençliğinden beri Dünyayı kasıp savuran Beyblade, Burst serisi ile devam ediyor. Peki size bir soru, çocukluğunuzdan bu yana az da olsa içinizde "Beyblade çi Ruhu" kaldı mı, kaldıysa da sevdiğiniz seri ve Beyblade hangisiydi?
(Eminim herkes ilk "Bakuten Shoot" serisi diyecek çünkü hikaye Takao ve arkadaşlarıyla başladı! 😉)
Not: Yahu, 19 yaşına gelmişim ama, benim içimde hala biraz beyblade ruhu var. Boş zamanlarımda, sıkıldığımda videolara bakıyorum. Ve çocukluk zamanlarım bana geri dönüyor 😅😄
Hadi bakalım kim ne diyecek! 🤔😀 (Biliyorum, BAYAĞI çocukça bir soru oldu ama ne bileyim, eski anıları hatırladım ve aklıma dank etti!)
Takao, Max, Rei, Kai ve Bilgiç ile çocukluğumu geçirdiğim ilk seri! Tek geçerim! (Orijinal ismi: Bakuten Shoot)
Gingka, Kyoya, Madoka ve Ryuga gibi harika karakterlerin oluşturduğu Metal serisi! (Metal Fusion/Masters/Fury ve Shogun Steel)
Yeni çıkan Burst serisi!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hala aramızda Beyblade severler var mı, Orijinal Seri vs Metal vs Burst serisi, hangisi sizin favoriniz oldu?
En İyi Cevaplar