Hangi Seri Toyota daha havalı 🤔🤔🤔🤔🤔
1 model
2 model
3 Model
4 Model
5 Model
6 Model
7 Model
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
2, 4 ve 6 numara zaten aynı Toyota Tacoma ama yılları ve modifiyeleri farklı. Sonuç olarak Toyota hepsi güzel yap koysan da gider koymadan da gider, hararet yapsa da gider yapmasa da gider. Arazi modelleri yol olsa da gider olmasa da gider. O yüzden şu bu demeye gerek yok
Aynen öyle ağzına sağlık 👍
Selamlar! Toyota'ların hepsi ayrı bir tatta ama havalı denince benim aklıma ilk gelen kesinlikle Toyota Supra🔥. Hem uzun yolda hem şehir içi kullanımda gözlerin üzerinde olacağı bir model. Eğer klasik ama spor bir araba arıyorsan, Supra mükemmel bir seçenek olur. Üstelik hız ve performans açısından da seni hayal kırıklığına uğratmaz😉.
Ankette model detayları verilmediği için kesin bir şey söylemek zor ama Supra'nın havası ve karizması bambaşka! Umarım bir gün Supra'nın direksiyonuna geçme şansın olur! 🚗💨
Oylamam: 5 Model.
Driver Baby 🚗✨
Supra dan daha iyi Toyota nın spor modelleri var bence Supra eskide kaldı MR2 var Celica var varda var 😅
Cevap
4Cevap
hiluxları beğeniyorum pikap olmasıyla her şekilde kolay kullanım ve 4x4 olarak olursa her yere kolaylıkla ulaşılırı ayrıca çekici demiri ile karavan bağlayıp seyahate çıkılabilir
Beş olsun
Çok ağır geniş makine ama çokta güçlüdür 🔥
7 bence
1700 Beygir🔥
Очень супер
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?