Urfa'nın en kötü semti neresidir?
En belalı ve "pis" diye tabir ettikleri semt neresidir?
En belalı ve "pis" diye tabir ettikleri semt neresidir?
Urfanın kenarında kalan bütün semtleri pistir! Tabi akşamın belli saatlerinden sonra merkezi dahil genel olarak tek başına çıkan kadın için pistir! Gündüzler için sıkıntı etmen gereken bir durum yok. Sadece dikkat çekme. Urfada yaşayan biri olarak tavsiyem bu..
Ne işin var urfa da kız
Siverek merkezde degil ilçesidir
Dönemsel olarak değişkenlik gösteren bir şey olmasına rağmen , Sİnekli hep pisti. Şimdi ise topçu meydanı hem belalı hem pis. Adeta şam. Her yer suriyeli adamlar özerklik ilan etmişler...
Belediye çalışmıyorsa pis olur elbet
Cevap
19Cevap
Şanlıurfanın pek çok kişinin söylemeye dahi korktuğu semti sigorta diğer adı ssk caddesi sabah saatlerinde dahi soygun gasp kavga gorebilirsin gece silah sesleri çete savaşları uyuşturucu kalasnikof ve pompalı tüfek kullanan gençleri parkını ve semtini savunur giriş çıkış tehlikeli ateşe verilen arabalar saniyeler içinde bir araya gelen insan topluluğu küçük çocukların dahi eylemler düzenlediği şanliurfanın bir semtidir normal polis arablarin giremediği zırhlı araçlar ile hergun operasyonlar düzenlediği bir semtir ilk girişte bir tokat yiyip çıkana kadar çırılçıplak bir şeklide cesedini bulurlar yani kısaca tehlikeli
aslında çoğu yeri belalıdır kabadayı ayağı falan vardır semt olarak belalı pis olan eyyübiyedir. suruç ilçedir.
eyyübiye merkezde değil mi?
evet
çok teşekkürler
önemli değil ama niye böyle bişey merak ettin ki.
bir arkadaşı arıyoruz o civarda bir yerde
siverek zazalar kaldırıp götürüyor oraları ben türküm bu arada yanlış anlamayın :D orda atımlar altunlar yıldızbakanlar kamballar falan var onlar çok sağlam ama onlar kimseye durduk yere yanlış yapmazlar
siverek merkezde mi?
Hey sen nerden biliyosun bınları
Peki koyunbakan lar altıngeyik ler
Gümüştaş lar aygün ler?
Balikli gol. pirahana besliyorlar milleti turistik yer diye yiyorlar gitme derim.
Suruç komple tehlikelidir Gaziantepte çok suruçlu vardir gaziantebin suc oraninida suruclular yukseltir
surucun pek sevilmedğini bilirim de bu soru neden ki
acil bir durum da suruç merkez de mi peki?
olsun sağol:)
durun ben urfalıyım bide siverekliyim varsa sorunuz buradayım
hoşgeldin evet lütfen:) merkezinde en kötü semtler neresi?
sırrın semt adı mı?
size mesaj atamıyoruz sanırım ekleyebilir miyiz acaba sormak için
Süleymaniye pis demeyelim buna Sadece Mahale Olarak Her türden insan var neden sordunuz
yakubiye cok sayıda helikopter destegi ile uyuşturucu operasyonu yapılmıştır normal polis aracı giremez dar sokaklarina yunus polisi ve zırhlı araç hariç
En belalı semt kesinlikle eyyübiyedir. Ben eyyübiyede oturuyorum, bir arkadaşımı gözlük takıyo diye dövmüşler (Dereceli gözlük). Çok olay çıkmaz ama yinede garanti verilebikecek bir yer değil.
bu saatten sonra urfanın heryeri sıkıntılıdır özellikle suriye sınırı
etrafı dumanlı dağlar diye biliyorum sadece:)
urfamı baglarbası olbılır
ben bir çiğköftesini bilirim :D
var urfalı bende urfada yaşayan bir urfalıyım
Urfalı arkadaşlarımı severm ayıp olur şimdi :)
Bağlarbaşı lanet yerlerden biridir
baglarbası
çok sıcakk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar