Sizce yanlış sünnet edilmiş olabilir miyim? Sünnet derim fazla gergin bir görünüme sahip yardım edebilir misiniz?

Merhabalar şu an 18 yaşındayım yaklaşık 9 yıl önce sünnet oldum bu yaşıma kadar herhangi bir problem yaşamadım ağrı sızı vesayre. Fakat 16 yasimdan sonra penisim büyümeye başladıkça sünnet izim fazla belirgin olmaya başladı. Penisim çift katmanlı gibi gözüküyor. acaba sünnet edilirken fazla kesilmiş olabilir mi? İnternette fotoğrafları inceledim çoğu kişinin sünnet izi çok küçük fakat ben erekte olduğum zaman nerdeyse yarısı sünnet izi (veya iç deri tam emin degilim?) Şeklinde oluyor. birde ereksiyon sırasında testislerim de gerginlesiyor penisim biraz daha büyürse fazla gerginlikten acı duymaktan korkuyorum bunun için ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim. High and Tight circumicison yazınca benzer resimler cikiyor gorsellerden bakarak yardımcı olabilirsiniz. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Sizce yanlış sünnet edilmiş olabilir miyim? Sünnet derim fazla gergin bir görünüme sahip yardım edebilir misiniz?