Bazıları bana cimri diyor arkadaşlar 5 kisi gittiğimiz mekanda 1 bardak çaya 5 lira vermektense 1 paket çay alıp evde içmek bana daha mantıklı geliyor cimri miyim tutumlu muyum böyle yerlerde para harcayınca içime oturuyor
genelde cay 2-3 lira sende biraz daha ucuz yerlerde takil. verdigin ornekte bir cay 5 lira olur. haklisin. ama diger yerlerde nasilsin ona bakmak lazim. mesela 2 lira olan simitciler var oradadami oturmazsin. veya hostadan 2 lahmacun falan almazmisin. cimri insani sevmem. o ne ya herseyi paraya dokmus. git intihar et ozaman hic yasama. evdemi cay icecem hep. ozaman telefonda tasima. telefon karti al kulubeden ara. veya 3210 al onu kullan. ben disarda takilmaya bayilirim ankaraliyim mesela. param olsun olmasin her yil tatile giderim. en kotu sahilde yatarim. param varsada 100 tl gunluk otelde kalirim. benim butun arkadaslarim senin gibi. tam mallar yaa. neyse sen para harcama evlen 3 cocuk yap paralari onlar harcasin. zaten senin dunyaya gelmen hata olmus. bence git koyde falan yasa. tavuk falan besle.
bir çaya çok zengin olmayıpta bir kaç kereden fazla 5 lira veren net maldır başka açıklaması yok bunun çayın 1 lira olduğu yerde için ne yani çay 1 lira olunca arkadaşlarla sohbet edilemiyomu
Çayı 1 liraya içtiğim tek bir yer vardı orada kapandı resmen kazıklıyorlar milleti 1 tabak makarna 15 lira ve millette alıyor sonra param bitti kanka borç verir misin
Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı.
ben çaya o kadar para versem.. sabunluğu da yanımda götürürm :) o yüzden kızlarla gitmemek lazım neden mi? Gözlerime bakıp; Neden sustun, bir şey mi oldu? dedi. “Çay 3 lira ve sen 5. yi içiyosun Zalımın kızı” diyemedim. :)
CİMRİLİK olurda o kadar olmaması kararındayım.. DOSTLARLA buluşulduğu zaman PARANIN hesabının yapılmaması taraftarıyım 5 lira ne seni fakir eder nede cafeyi zengin eder.