1.80 boyum var 70 kiloyum sizce bu kilo normalmi.. benim kilo ve boydan bir soeunum yok.. çoğu çevrem boşver onlar kıskandığından zayıfsın diyorlar o diyenlere bak hepsinde göbrk karpuz gibi maaşallah diyor ama bazıları da bir 10 kilo al ya bu ne zayıflık yemek yemiyor musun diyor.. aslında hiçte zayıf görmüyorum çelimsiz değilim yani benden kayit ve kat daha zayıf dik bile duramayan insanlar var sizin görüşünüz bu konuda nedir?
10 kilo alman gerek... Boyuna göre çelimsiz görünüyorsun! Kesinlikle 10 kilo hatta 13 olursa iyi görünürsun tabi yağ kütlesi değil kas kütlesi yapmalısın. Çok yemek yersen sporsuz sadece yaglanirsin göbek çıkar bel kalınlaşır hoş durmez şimdiki halini mumla ararsın.
Aslında kilon normal bi 5 kg alsan en kotu daha iyi durursun sporla kilo alabilirsin ama çok fazla spor yapmak fazla kalori yaktırır onu da baştan diyim kalori takibi yap günlük kalori ihtiyacını hesapla üstüne 500-1000 kalori fazla yemeğe bak kilo alırsın ayda 2-4 kg arası
Size en Dogru şeklini yazayım kilo Kalori ile alınır günde 2.500 kalori yakıyor iseniz 3000 alınız bu size kilo olarak dönücek bir kalori takip uygulaması ile kendinizi takip edip bol kalorili yicekleri tüketirseniz kilo alabilirsiniz bende alıyorum 63 >70 bende alamıyorum diyenlerdendim taki...