Uzun yüzlü olup hiç saçını kisa kestiren yok mu yok yuvarlar yüzlulere yakışır kisa saç uzun yüzlülere yakışmazmış bana yakismaz dedikleri için bende arkası kısa önü uzun kestirdim öylede çok uğraştırıcı oluyor bende bu kız gibi dümdüz ve çene hizasında istiyorum neyse bu kız uzun yüzlü mü?:Kuaförler yardım edin banaa
Uzun yüzlü insanlar, kuaförler gelin bir yardımcı olun?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu kiz uzun yuzlu degil gozun gormuyo mu ustelik cok guzel sen kesince boyle mi olacani saniyon iyy igrenc uzun yuzluler
Benimde biraz üçgen gibi yüz seklim kötü değil ama uzun yüzlülere dümdüz kestirmek yakısmaz diyorlar illa modelli kestiricekmissin bende dediğim gibi arkası kısa önü uzun kestirdim öylede çok uğraştırıcı dümdüz kestirmek istiyorum
Sen kendine yakistiriyorsan ve oyle istiyorsan kestir canım benim herkes istedigini yapmali hayat kisa bn gayet uzun yuzlu olup cok yakisan insanlar taniyorum kimsenin begenmesi onemli degil sen begeniyorsun ve istiyorsun konu kapanir o zaman ❤
Ya teşekkür ederim sence nasıl kestireyim zaten kısa da arkası kısa arkadaki saçımla aynı hizadamı kestirsem yoksa çene hizasındamı arkadaki saçım şu kızın saçının boyuunda yani çeneden biraz kısa
En İyi Cevaplar