Yeme & İçme Bunun içinde ip varmış, yedim, bana bir şey olur mu? sıradanbirey Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bugün canım çekti A101 den aldım, hapur hupur yiyorum, İkinciyi böyle kestim baktım içinde ip varmış, ama ben ilk yediğimin hepsi gitti. Şimdi bana bir şey olur mu? Cevizli sucuk bu arada ismi. Bunun içinde ip varmış, yedim, bana bir şey olur mu? Cevapla A101 Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Tnglev1 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Bişey olmaz tadı güzel anlıyorum seni dikkat edersin birdahakine 😂 2 1 Yorumla sıradanbirey +1 yıl sağolun Yorumla
beklenmedikmesaj Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 49% +1 yıl Birsey olmaz normal ip zaten hepsinde olur 1 1 Yorumla sıradanbirey +1 yıl eyvallah Yorumla
Thegirl_08 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl O zaten iple yapılıyor 1 2 Yorumla sıradanbirey +1 yıl tamamda ipi ayırıp yemek lazım değilmi Yorumla Thegirl_08 +1 yıl Evet Yorumla
savior_angell Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bişey olmaz yaa en fazla ölürsün 2 2 Yorumla sıradanbirey +1 yıl Sağol :) Yorumla savior_angell +1 yıl Rica ederim Yorumla
Beyazgelincik_ Takip Et Xper 3 Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Bişey olmaz 0 1 Yorumla sıradanbirey +1 yıl teşekkür Yorumla
En İyi Cevaplar