İyi günler herkese 🌺 Lütfen kedileri satın almayın sahiplenin çok mutlu oluyorlar 🌸 2 gün önce sokakta buldum kızımı aşıları vs her şeyi yapıldı yaşayıp gideceğiz birlikte 🦋 sizde destek olun minişlere #minikdostlaretiketigelsin #yadabenzerbaşkabiretiket #amagelsin #lütfen
Kızıma Vera ismini koydum çok beğenerek nasıl alışır bu isme? Alışmaması gibi bir olasılık var mı🌸?
Ya sen nasıl bir güzelliksin, adın gibi şahane bir şeysin sen Vera 😍😍 Bu arada gerçekten sahiplendiğin için seni çok taktir ediyorum, günümüzde hayvanları kafeslere tıkıp, alıcı bekledikleri bir sürü petshoplardan alınan hayvanlara bakamayıp, sokağa atan çok fazla kişiliksiz insanlar var, bence direk barınaktan veya sokaktan sahiplenmek hayvanların daha çok yararına dokunur 💓💓
Çok teşekkür ederiz😊 İnsanlar uğraşmak istemiyor da olabilirler çünkü barınaktan ya da sokaktan alınan hayvanlar hastalıklı olabiliyorlar mantar vs. Süs eşyası değilde dost aradığım için Veraylayım 🌸 Umarım petshoplar da kapatılır kısa sürede ❤️
Oncelikle sana cok tesekkur ediyorum onu sahipnip baktigin icin Allah razi olsun senden ismide kendisi gibi cok guzel masallah ona her pisi pisiden sonra vera dersen ismine kolayca alisir Insallah ölene kadar birlikte yasarsiniz
Evet gittik, bizim gözümüzün uç kısmındaki pembe etimsi şeyden gözlerindeki de biraz büyük olduğunun (ve mavi) bende farkındayım, ama hiçbir sorunu yok ❤️
En İyi Cevaplar