Arkadaşlar dün saat 11-12 gibi arkadaşlarla kafeye nargile içmeye gittik. İçiyoruz iyi güzel. Arkadaşın biri dedi hadi herkes ayni anda duman çıkarsın snap çekelim. İşte 4-5 defa denedik birinin olmuyo yok kayıyor bilmemne. Çok nargile içen biri değilim 1 sene içinde 2 defa içmişim bu 3. ydü. Ardından terlemeye başladım. Soğuk soğuk. Baş dönmesi mide bulanmasi da arkasından geldi. Hafif de titreme var. Kafamı koydum masaya kaldırınca kötü oluyodu. Önce kaldım biraz öyle iyi olur gibi olunca ayağa kalktim yürüyorum ama boşluğa sanki değişikti. Arkadaşın biri kafa yaptı sende falan dedi. Birazdaha banka oturdum terlemem geçti. Kalktık eve gittim sonra yattım. Midem bulamaya devam etti ama uyudum. Sabah kalktım şu an kalktığım gibi yaziyorum (07.00). Geceki midemdeki his hafif vardı yine. Hemen internete baktim nargile zehirlenmesi falan onları okudum. Kalktim önce kendimi kusturdum. Sonra 1 bardak tuzlu ayran içtim. Sizce de zehirlenme olabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Bide bütün gece salak sacma rüyalar gördüm. 1de yattim 6 da kalktim devamli uyuyup uyandım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer