Para var huzur var diyorlar. Şarkısı bile var lüküs hayat diye dimi 😅

Kardeşim paran yoksa psikolojik olarak yeniksin zaten kızlar bile artık paraya tapıyorlar parasız adam gereksiz adamdır harbidende öyle
Kızlar öyle ama parasız adamın gereksiz adam değilde boş adam olduğu olgusuna katılıyorum abi
Eskiden tuvalet mi vardı abi ya 😅 çokta şey değil ama gerçekten para saadet için önemli
Ben kaçırmayı düşünüyorum abi
Haksız mıyım abi nedir ya gençlerin önüne set çekmek? saliverin girsin, onlerini acın dimi ama
Para var yalnızlık var. Aşk yok heyecan yok. İyi düşünün
Gerçekten var param olsa kitap alır tatile çıkar huzurlu olurdum evde sıkılmazdim
Kitap alacak paran yok mu
Doların artmasıyla öyle oldu ama üniversite kitapcılarında ve çok kitap sitesinde hayatını değiştirebilecek kitapları on liraya alabilirsin
Anlıyorum bende kitabı taksitle alıyorum fakir sayılır mıyım ki
Cevap
6Cevap
Çok etkilemiyor ya
Evet ve gereksiz agresif falan oluyorsun
Bende öğrenciyim ya bilirim bir aylık parayı bir iki haftada ezdikten sonra yaşanan rezilliği
Bence ben daha rezil olmuşumdur şöyleki; hesabıma geçen üç bin lirayı iki haftada ezdiğimde otobüse binip fakülteye gidecek param kalmamıştı
😅 ama son iki hafta fakirdim
Parasiz insan=gereksiz insan. 😂
Cok kotu etkiliyor
Etkilemiyor.
Etkilemiyir yazarken bile dişlerini sıktın dimi
Hayır 😄 etkilemiyor çünkü çok şükür durumum iyi.
Hiç mi aç kalmadın bak iyi düşün burada neden takılasın o zaman. Hemde eylul ayında.
Neden takıldığımı merak ediyorsan profilime bakman yeterli dostum ve Allaha şükür hiç aç kalmadım
Oructa mı tutmadın
Tuttum ama onun sonunda da her akşam yemek yemek diye bir şey var. Aç kalmak dediğin şey yemeye kuru ekmek bile bulamamak değil mi?
Para önemli ya 😄
Karl marks a tüm kalbinle katılıyorsun yani
Çükün bile kalkmaz
olumsuz :(
Kötü etkiliyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar