Karda yürüyüp izini belli etmemek mümkün mü ?
Mümkün degilse adam bunu nıye söylemiş ?
Mümkün degilse adam bunu nıye söylemiş ?
Bi kitap okuyorum aklından bir sayı tut. Kitapta bir katilin ayak izlerinin karda belirli bir yere kadar gidip birden bittiği yazıyordu. Ve katilin bunu nasıl yaptıgını anlamaya calısan dedektifler vardı. Kitabı okumayı bırakıp düşünmeye başladım. Katilin botlarının tabanlarını cıkarıp ters bir şekilde yapıstırmıs olma ihtimali geldi aklıma. Yani ileri giderken geri geri gittiğini düşündürecek ayak izleri bırakacak şekilde. Böylede cıktı. İzini belli etmemek mümkünmü bilmem ama karda ayak izlerini takip etmemelerini sağlamak mümkün. Eğer zekiysen..
ondan kolay ne var. al bir çalı eline arkandan aya izlerini sile sile git cadı senden daha baskın soru beklerdim
Taktik mi sımdı bu :)
Sorularıma laf etme diğer soruma gel o zmn :)
Ben sevgilim olduğu halde başkasıyla birlikte oldum ve sevgilim bunu öğrendi yattığım kişi beni tehdit etti... Sevgilim bana dediki : madem bir bok yedin üstünü kapa kokmasın.
Ondan sonra akıllandım ve her attığım adımı 2 kez değil 20 kez düşündüm
son derece şeyce, son derece şeyce bir soru , neyse..
Cevap
17Cevap
evettttttt bir kompozisyon sorusu daha ödevinizi kendiniz yapınız lütfen bu yaptığınız kopya resmen :)
Hyr ben o evreyi aştım :)
oda iyi :)
mümkün hayata veda edersen yürürsün karda izini belli etmeden yoksa mümkün değil haliyle
Mümkün degil, bir yerden cıkar kokusu...Sen de bel bagladıgınla kalıverirsin...
Daha yemek yemedim düşündürücü soru soruyorsun...İmkansız birşey bul demişler oda onu bulmuş bence...
filmlerde agaç dalını çekiyorlar.belli olmasın diye
:)
mecaz ilmin elinden cehlin eline geçerse hakikate inkılap eder diyesim geldi, ama demiyorum tabi, sadece kafa dağıtıyoruz burada
geri geri yürürsün ayak izlerini doldurursun karla belli olmaz işte :D
Gerçek anlamda mümkün değil ama mecazi olarak o deyim kimin için kullanıldığına ve o kişinin kendisine bağlı
hahah hayır tabiki olasılıkları değerlendirmiş sadecebir olasılık.
Kara cali cek arkandan istersen 48 numara giy. kimse farketmez.
allahım buna niye takılıyon bu kadar
Yürümem lazım
Kamuflajlar niye var mümkünlü de herşey mümkün
bilmiyorum kendine sor :)
DELİ Mİ YOK SÖLEMİŞ İŞTE :d
Akıl dağıtılırken neredeydin...
Bu başka bişey:)
Cadı :))
kesinlikle mümkün ;)
Nasıl
kar yağarken söylemiştir.
cok mantıklı :) :)