Eğer bir çeyiz alışverişi yapıyorsanız yeni evinizin eşyaları en iyisi olsun istiyorsunuz. Mobilyanın en iyisi, beyaz eşyanın en iyisi olsun isteniyor. Genelde kadınların en çok vakit geçirdiği alan olan mutfakta da kullandığımız eşyaların en iyisi olmasını istiyoruz. Marka seçeneği çok olunca da Schafer mı Karaca mı Korkmaz mı Emsan mı? diye kararsız kalıyoruz. Dilersen markalara göz atalım sen de kendi kararını ver. :)
1- Schafer Tencere Seti
Schafer tencere seti
Pişirme grubu ürünlerinden sofra grubu ürünlerine, küçük ev aletlerinden ev tekstiline kadar birçok alanda ürünleri mevcut. Pişirme grubu ürünleri içerisinde çelik tencereler, granit tencereler, yanmaz yapışmaz tencere setleri, döküm tencereler, düdüklü tencereler yer alıyor. Ben Schafer'ın tencerelerini gayet şık buluyorum.
2- Karaca Tencere Seti
Karaca tencere seti
Karaca da sektörde birçok ürün grubu ile yer alıyor. Sofra ürünleri, mutfak ürünleri, küçük ev aletleri, ev tekstili ve aksesuar ürün grupları arasında. Çelik, granit, döküm tencereleri birbirinden şık. Ancak kullanım açısından ben olumsuz bir deneyim yaşadım bunu da belirteyim.
3- Korkmaz Tencere Seti
Korkmaz tencere seti
Korkmaz da köklü bir marka ve kullanıcıların beğenisini fazlasıyla toplamış. Pişirme ürünleri, sofra ürünleri, küçük ev aletleri, mutfak gereçlerinde birçok ürün kullanıma sunuyor. Çelik, granit, düdüklü, tencerelerin yanı sıra volkanit tencerelere de sahip. Bunu Korkmaz'da gördüm sadece. Çok şık ve kaliteli ürünleri var.
4- Emsan Tencere Seti
Emsan tencere seti
Emsan da diğer markalar gibi birçok alanda faaliyet gösteriyor. Mutfak grubu, sofra grubu, elektrikli ürünleri ve çeyiz setleri bulunuyor. Çelik, granit, titangranit, düdüklü tenceleri bulunuyor. Titangranit yeni bir ürün grubu. Minimal tencerelere sahipler ben seviyorum.
Bu sektörde yer alan en iyi markalardan bahsettim. Tencere alırken ilk önceliğin çelik tencere olmalı. Gerçekten en sağlıklısı o ve ömürlük. Küçük ev aleti de alacaksan burada en iyi küçük ev aletleri önerileri yer alıyor. Göz atarsan faydası olacaktır :)
Korkmaz estetik ve elit duruyor ve sağlam. Emsan onun muadili ama daha uygun fiyatlı oluyor genelde. Karaca çok pahalı. Shafer kullanmadım bilmiyorum. Bernardo'nun da termosunu ve küçük mutfak ürünlerini kullanıyorum. Memnununum. :)
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Karacanın tencereleri kötü diye duydum ama genel olarak bir çok şeyi burdan beğendim bir yemek takımını bernardodan beğendim çaycıyı falan tost makinesini schaferdan beğendimde kalitesinden şüpheliyim
En İyi Cevaplar