Diğer Adabı muaşeret kurallarına uyuyor musunuz? Uyanlar hakkında düşünceleriniz neler :) ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Adabı muaşeret kurallarına uyuyor musunuz? Uyanlar hakkında düşünceleriniz neler? Adabı muaşeret kurallarına uyuyor musunuz? Uyanlar hakkında düşünceleriniz neler :) ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Bibirisi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 82% +1 yıl Hiç bir yere ağızda sigara ile girilmez. Bunu bilmiyordum. Her ne kadar Adab-ı Muaşeret kurallarını bilmesem de şöyle bir baktığımda bilmeden de olsa sigara haric hepsine uyuyormuşum. Sanırım ailemin verdiği eğitimin yararları 🤗🤗 1 0 Yorumla
suholie Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Diğer konusunda 379 cevap paylaştı. bazıları saçma ama çoğuna uyuyorum 1 0 Yorumla
oyleyadaboyle7 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 48% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uyarim 1 0 Yorumla
blogerx Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl ellerin pantolon cebine sokulmaması neden bilen var mı? 1 4 Yorumla muşmulaaa +1 yıl kardeşim gevsek hareketi de ondan. Ustunluk taslamaya isaret vucut dilinde Yorumla Soran +1 yıl @muşmulaaa'ya katılıyorum hiç doğru bir hareket değil Yorumla muşmulaaa +1 yıl Ama cok rahat :/ Yorumla blogerx +1 yıl @muşmulaaa trueee Yorumla
paslanmazcelikk Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Elimden geldiğince toplum ve ahlak kurallarına uyuyorum. 1 0 Yorumla
Rigbyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Hepsine uyarım uyan ya da uymayan hakkında bir fikrim yok ben kendime bakarım. 1 0 Yorumla
Olcy48 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 39% +1 yıl Diğer konusunda 514 cevap paylaştı. uymuyorum ilk şıktan fiyasko 1 0 Yorumla
muşmulaaa Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 34% +1 yıl Ellerim cebimde ya. Gorgusuz sayiliyorum bb 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar