Bazılarına yakışırken bazılarına hiç yakıştıramıyorum. Bu arada resim sadece çekilmek için çekildi araba kullanmıyorum. 

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu zamana kadar sadece 1 tane iyi derecede araba kullanan kadın şoför gördüm. Onuda durdurup tebrik ettim ışıklarda
sürmeyin a. k arabayı 3 yıldır kullanıyorum 9 kadın arabama çarptı bir tanesi hırsını alamayıp komple bana çarptı
Çok yakışıyor bence. Ben zaman zaman kamyonet kullanıyorum kendimi çok iyi hissediyorum.
Nakliyatçı mısın? :):
:))) değilim. kamyonet dediğim hani şu kapalı kasalar var ya, suv tipi. onlardan.
Takılıyordum sadece.
biliyorum da gene de duramadım :))
Kamyonetle bana çarpmadıktan sonra durmamanda asla sıkıntı yok. :):
Cevap
14Cevap
neden böyle bir soru sorup cinsiyet ayrımcılığı yapıyorsun şu zaman da asker, polis, zabıta ve hemşire var toplumu ayrıştırıyorsunuz
Ben kendimi bildim bileli şöförüm hep şunu yaşamak istemişimdir bir bayan direksiyonda olsun bende yan koltuğa kurulup keyif yapmayı istemişimdir
Kapalılara harika yakışıyor her direksiyon da gördüğüm bayanın kapalı olması hoşuma gidiyor yanında gecerken 3 5 kez bakarım 😀
Ama lux araçlar çok yakışıyor 4x4 tarzı merso, bmw mini cooper falan
"Araba sürmek" bir aksesuar değildir. Hayatı kolaylaştırmak için üretilmiş ve bu amaçla kullanılan bir araçtır otomobil ( ve diğer tüm motorlu taşıtlar ).
Bu sorudan da anlaşıldığı üzere siz kadınlar araba koltuğunda nasıl görünüyorum, yakışıyor muyum, saçım nasıl savruluyor, acaba dışarıdan nasılım gibi şeyler düşünerek kullandığınız için mi trafikte sorun yaşıyoruz dersin?
Trafikte adamı dinden imandan çıkarıyonuz xD
araba kullanma yakışır yakışmaz mı var
Evet maskülen duruyor
Valla çok yakışıyor ama sürmüyorlar iste:D
Araba kullanmanın yakışması da mı varmış?
Her kadina degil..
hepsine yakışıyorum
niye yakışmasın ki?
Yakışıyor
Evet hem de cok
Yakisir
Bazılarına evet
Yakisiyor evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar