Ömür ağacından bir yaprak daha düştü bugün. Hiç anlamadan geçti yıllarım. Acısı, tatlısı daha çok hayatın acısı ile çeyrek yıl bitti. Hayat deneyimleri hiç kolay olmadı. Zorluk yaşamdan tecrübe kazanamazdım. Yaşlandım artık biliyorum. Belki beni sevmeyen insanlar daha çoktur, fakat yinede ks ailem ile mutlu günümü paylaşmak istedim. Bana neler demek isterseniz. ?
Şunu söylemek istiyorum, yaptığın paylsşımlardan takip ediyorum, çok değerli bir arakalsın yaptığın işleri lâiki ile yaptığından çok eminim ve tek takip isteği almaksızın takip ettiğim tek kişisin demek ki beğeniliyorsun, ne güzel yeni yaşın sana önce sağlık, mutluluk bol bol kazanç getirsin doğum günün kutlu olsun 🎈🎁🎂🎉🎊
O zaman noktayı ben koyim 😝 Geçmiş doğum günün kutlu olsun bayım. Hakkında hayırlı olacak tüm dua’ların kabul olsun 🤲🏻 en kısa zamanda Iphone‘una kavuşma dileğiyle 😅
Yaşı 40'ı geçmiş biri olarak söylüyorum hayatının en güzel yaşlarındasın. Hiç yaşlandım psikolojisine girme. Sağlıklı mutlu ve huzurlu yarınlar diliyorum. Keyfince yaşa...
İnsan yaşadığı süre boyunca hep o duyguyu yaşar. 10 yaşındayken 14 olmak nasıl bir duygu acaba diye düşündüğümü dün gibi hatırlıyorum. Hayat inan çok kısa ve her anın tadını alarak yaşamaya değecek kadar güzel.
En İyi Cevaplar