Merhabalar..Fotoğraftaki kişi bir futbolcu. İtalya'nın Lazio takımı orta saha oyuncusu Joseph Minala. Bu soruda bu futbolcuyu konu yapıyor olmamın tek nedeni oyuncunun yaşı. Daha 17 yaşındayken İtalya'da 40 yaşında diye spekülasyonlar çıkan, dilden dile dolaşan ancak yapılan biyolojik test ile söylediği yaşta olduğu kanıtlanarak genç takıma alınan Joseph şu an 22 yaşında. Ama halen çok daha büyük gösterme durumu devam ediyor.. Özellikle bu resimde büyük göstermesi had safhaya ulaşmış. Kendisine bu konu sorulduğunda ise verdiği cevap beni çok üzdü. "Annem babam yoktu. Çok yoksulluk çektim. Çok ezildim. Sıkıntı gördüm. Zor bir çocukluğum oldu. O yüzden yaşlı gösteriyorum."
Peki sen yaşının insanı mısın? Olduğun yaştan daha büyük/küçük gösteriyor musun?
Ben biraz küçük gösteriyorum evet duyan şaşırıyor. Bana soracaksan ben bir insanda bayan olsun erkek olsun yaş olduğunu anlarım biraz sohbet edeyim net herşey belli oluyor aslında ne kadar minyon olursa olsun anlayışlı, ağırbaşlı, dinleyen, oturaklı oldukları anında belli oluyor.. eline sağlık funda..
Biyolojik yaşa kimse bakmıyor artık. Ne gösterdiğin önemli. Nüfus yaşımin bana verdiği yetkiye dayanarak ve görseldeki farkı gözeterek yaşımın insanıyım diyebilirim. 3 aşağı olmasi görselden sonra hiç bir anlama gelmiyor. (Afrika da bulunduğun sıradaki tanıdigim yaklaşık olarak 15 kamerun halkından biliyorum bu görünümün aldatıcı olmasıni onlar da tıpkı bu futbolcu gibi farkı genç gösterip yaş olark büyük olmaları. En şok edeni ise tercuman Adam (Ismi) ben dahil kimse 35 üstü demedi yaşı ise 53 çıktı. (Müslüman olmasinl ise bizi abi kardeş muhabbetine bagladi) (uniyi turkiyede okumuş) yaşının adami degil karakterinin insanı bir kişiydi.
Oluyor böyle şeyler. . Az gösterip çok çıkanlar. . cok gösterip az olanlar.. yaşam standartlari ve çocukluk payi yüksek bir etken oluyor.
Benim sevdiğim olsaydı burda büyük gösterecegime bakmaz gider ona yaşla başla değil kalple yürekle olduğunu gösterirdim. Görene kadar görmezse de yaşıma değil onunla olmayışına ikna olurdum. Mesele yaş değil yani..
Merak etme onuda önümüzdeki bir kaç seneye anlarsın. .
Bilemem tabii bende ona öyle söylemek isterdim ama henüz konuşmadım ve onun yaşa önem verip vermediğini bilemem. Zaten benim dediğim de 18 yaşında olup 27 28 göstermek hoşuma gidiyor dedim yani sadece bu
yaşımdan küçük gösteriyorum , aslında denildiği gibi bu biraz genetik ablamda da aynı durum var, bazılarıda bahsettiğin gibi oldukça büyük gösterebiliyor. . yadırgamamak gerek hepimiz insanız neticede bu bende olabilirdim... paylaşım için teşekkür ederim 😊
Yasıma göre 7-8 yas daha genç gösteririm... 20 yasında bir cafede garsonluk yaparken bir müşteri sigara istemişti ve marketten almaya gitmiştim kasiyer kız 18 yaşından küçüklere sigara vermiyoruz deyip kimliği gösterince bayagi bir dumur olmustu...
Makyaj yaptığım zamanlarda yaşımı gösterdiğimi söylerler ki bu da nadir zamanlardır. Onun haricinde büyük bir kısım yaşımdan küçük gösterdiğimi söyler.
Valla daha geçen gün birkaç kadının yanında 40 yaşındayım dedim, irkilerek bana baktılar 40 mı? Hiç göstermiyorsun dediler. 😎😍 40 hissediyorum ama. Yoruldum.
Anne babasız büyümüş kendi ayakları üzerinde durmak zorundaydı bu da ister ister omuzundaki yükten dolayı çökmesine sebep olmuş. RABB’im bahtını açık etsin iyi birine benziyor
Yaşımı sorduklarında 20 ye girecem dediğim zaman inanmıyorlar 15 - 16 gösteriyosun diyolar 😂 polis yaş sorunca inanmayıp kimlik istiyor kötü bir durum 😂
Özellikle altını çiziyorum ben demem beni görenler yaşımdan çok küçük sanıyorlar ve diyorlar . Ama ben de onlara katılıyorum , minyon tipli olduğum için yaşımdan küçük duruyorum.
En İyi Cevaplar