Pek sallamam burçları da sıkıldım muhabbet olsun diye soruyorum. Astrolojiden az çok anlayan nasıldır sizce bu kombinasyon her iki burcunda özelliklerini taşıyorum.
Yükseleni akrep olan terazi erkeği nasıldır sizce?
Aslında dengeli olduğumu düşünüyorum ama daha çok dengesiz bir dengelilik durumu herkesin alışabileceği türden değil onun dışında tam tersine açığımdır
Terazi birçok tanıdığım var aşırı dengesiz ve karamsar oluyorlar. Ikizler ve teraziler beni yoruyor ayak uydurmak zordur sürekli değişken ruh halindeler buda beni deli eder. Ben akrebim kapalı kutuyum benden laf almak zordur. Derdimi de anlatmam içimde tutarım. Tipik kapalı kutu
Dengesiz ve karamsar değilim bana ayak uydurmak zordur ona katılıyorum gıcık bir tarafım var biliyorum kapalı kutu değilimdir katları açık oynamayı severim eğer bir ihanet söz konusu değilse sır tutmak hiç sorun değildir benim için derdimi de bazen anlatırım bazen anlatmam.
Senin için fark etmez zaten Tamam sakince şöyle ifade edeyim akrep burçlarının tersi acıdır genelde ve benim kötü tarafım genelde akrep burcunun özelliklerini taşıyor.
Kadın-erkek ilişkileri için konuşursak asla kendime zarar vermem karşımdakine de zarar vermeyi tercih etmem eğer o bana zarar vermek için yaklaşmıyorsa bir sorun varsa çözüm için yaklaşırım ama karşımda inatçı ve düşünmeyen biri varsa kapıları açılmayacak şekilde kapatırım
Kendim gibi birini bulamadım henüz genelde gelecekte problem olacak şeyleri flört döneminde konuştuğumda ya korkuyorlar ya sıkılıyorlar belki gözümü kapatsaydım herkes gibi birçok sorunlu ilişkim olup bunlarla övünebilirdim.
En İyi Cevaplar