merhaba arkadaşlar benim bir sorunm var arkadaş bulamıyorum hiç arkadaşım yok yani dostum kardeşim diyebilecek biri sorunu kendimde hep arıyorum ama ne yapabilirim bilmiyorum hep yardım amaclı yaklaşıyorum ama olmuyo iyimser oluyorum olmuyo bir psikologa görünsem iyi olurmu ? yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürr ederim ..
Cevabın nedir?
+1 yılbelirl, bir yaşa gelmiş kadınsınız
sadece sizin değil bu zamanda yalnız ve arkadaşsız olmanız
insanlara güvenmek insanlardan yakın ve güzel bir yakınlık beklemek çok zor .
sizin kalbiniz temiz .siz hep iyi yaklaşırsınız zama her insan sizi anlamaz .sizin gibi olamaz düşünemez
psikoloğa gidin elbette size destek olacaklardır .ama bir yere kadar olurlar .sonuçta yine size sizden başka en güyük yarıdmı siz kendinize yapacaksınız .017 Yorumla
Soran+1 yılbu durumda kendimi kötü hissediyorum. :(
- +1 yıl
sizi çok iyi anlıyorum .insanın yakını ,dostu arkadaşı olmaması gerçekten hiç iyi değildir .bende yıllardır arkadaşsızım .derdimi sıkıntımı anlatabileceğim kimsem yok .ole istiyorumki ben içimi dökeyim .aklıma ne gelirse anlatayım .o da beni dinlesin hiç olmassa dinler gibi yapsın
sizin için siz bir kadın olarak daha zor .sizler hem kırılgan hem duygusal sınız dır .
her açıdan zarar görürsünüz .içiiniz burkulur .mutlu olmak kendinizi iyi hisettemek daha uzun sürer
Soran+1 yılaynen dedigin gibi içime kapanım köşeme cekipte hayatı izlemek istemiyorum :(
- +1 yıl
ben çok senirim sizi dinlemeyi her anınızda sıkıntınızı dinlemeyi çok isterim .ilk arkadaşınız ben olayım elimden gelenin en iyisi ile size yardımcı olayım .
Soran+1 yılçok teşekkürr ederim
- +1 yıl
rica ederim sizin gibi bir bayanla dertleşmek .mutlu konulardan bahsetmek çok güzel olur .bırakalım derdi sıkıntıyı .gelecekte nasıl yaşarız nasıl daha mutlu oluruuz bunlardan bahsedelim .
Soran+1 yılben gelecegimi daha kurmadım ki..
- +1 yıl
kurmalısın hayal etmelisin ilk önce .neler yaşamak istersin düşün hayal et .hayaller ve istekler olmalı ki daha güzel ve mutlu yaşama arzusu olsun içinde
Soran+1 yılben o hayali kursam gerçekleşirmi peki ? ya gerçekleşmezse ? hepsi suya düşerse ben ohayali ne yapayım ?
- +1 yıl
olabilir neden olmasın .ama her şeyede hazırlıklı olmak gerekir .elbette her şey yolunda gitmeyebilir .her insan dört dörtlik yaşamaz .ama her insan hayallerinin peşinden gider .insan ne olmak isterse o olur
Soran+1 yıldogru diyosun ben çok peşinden koştum o söyledigin şeyin olmayınca olmuyo :(
- +1 yıl
olamadı ise hayırlısı bu değilmiş .allah hayırlısını nasip eder her ne olursa olasun .allah her şeyin en iyisini en güzelini verrir bizlere ama biz istemeyince hiç biri olmaz .
Soran+1 yılbilmiyorum ne yapcam .
- +1 yıl
hey şeyi oluruna bırakın yaşamaya devam edin hiç ummadığınız zamanda hayat size çok güzel bir yol gösterecektir
Soran+1 yılinş. dediginiz gibi olur hayat bana
- +1 yıl
ümarım her şey bundan sonra çok daha güzel olacak ben inanıyorum
Soran+1 yılinş..
En İyi Cevaplar
Pırıl, pırıl zihnin var, düzgün düşünebiliyor ve çözüm yolu arıyorsun, bu takdir edilecek bir davranış, içine kapanıp, sinmiyorsun.. bunun için, senin psikoloğa değil, belki, psikoloğun ana ihtiyacı olabilir, bu kararlılıkla devam edersen, çok geçmeden, arkadaş ta bulusun, elbette, sevgili de..
013 Yorumla
Soran+1 yılşuan sevgiliye ihtiyaçım yok ben sırdaş ark. dost istiyorum :( teşekkürr ederim yorum için
Soran+1 yılben yanımda birini isterim sarılmayı isterim :(
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılya saka yapacak durumda degilim inan
Soran+1 yılya bırak bu işleri yaa :(
Soran+1 yılben yanımda istiyorum ama
+1 yılOlmaz bende senin durumdayım. Psikologa istersen git. Bak önce insnanlarn senin gibi iyi kalpli olduklarını düşünmekten vazgeç. Herkrs öyle degil burasi gercek dünya tatlm. Zamana bırak. Insanlarla konuş ama cok samimilik kurma zaten bir dost bulacaksan o kendiliğinden geliyo sana. :) biraz sosyalleş kendine bak. Sonra izle nasıl arkadaşların oluyo
165 Yorumla
Soran+1 yılya çok denedim onu kaç yıl oldu aynı lanetli hissediyorum kendiimi artık :(
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
Hey saçmalama lanetli falan. Çok acele etme zamanla olur bunlar. Cekingen davranma. Bu kadar da üstüne düşme bu konunun kafayı yersin sonra .s
Tazmanyaq sende hep katılıyorsn bana :) - +1 yıl
Ne varmış benin yaşım da bir kere hih :D
Soran+1 yıltamam anladım :) ben
- +1 yıl
Anladiysan sıkntı yok ttlm ha arkadaşım olsun diyede kendi kişiliğini değiştirme bazıları bu hatayı yapıyor. Seni sen olduğun için sevsinler :)
Tazmanyaq bana diyorsun ama sende kendi yaşına bak bir :) demek ki tek ben nasihat vermiyor musum bu yasta demi :D - +1 yıl
:D en az 2 gün haklı olmak istemiyorum :D
- +1 yıl
Off :D
- +1 yıl
Gıcık mısın sen :D senin dostun da mı yom. Vallahu bizde alemiz. Sanki cok dostumuz varmış gibi kıza akıl veriyoruz :D
Soran+1 yıl:))))
- +1 yıl
Ahaha yalnızlık kafayı yedirtir bazen normaldir canım :D. Pst kız arkadaş edinmek için neler yaptn bugüne kadar :)
Soran+1 yılöyle diyosan öyledir :)
- +1 yıl
Neden ki :D
Soran+1 yılben kızenin :))
- +1 yıl
Te Allahım bu kiz harbi kafayı yemiş :)
- +1 yıl
Sana kiz tavlamak için ne yaptn diye mi sorduk :D
Soran+1 yılyaa valla alemsiiz yaaa :D
- +1 yıl
Kendisini ii hissediyordr smdi o ondan :)
Soran+1 yılsayenizde iyi oldum :)
- +1 yıl
Ben kıza sordum salak :D arkadaş edinmek icin ne yaptın diye sen cevap verdin .d kız beni takmiyo ki :)
Soran+1 yıldiyorum ya arkadaş olmak için elimden geleni yaptım diye ama olmadı :(
- +1 yıl
Off abi ben herseyi biliyorum ya :D bak demiştim kz simdi mutlu gülümsemekten yanaklarını ağrıyordr şimdi :D
- +1 yıl
Mesela konuşmak istediğin birinin yanına gidip konu actin mi onunla birseyler yapmayi teklif ettn mi sinemadr alışveriştir falan
Soran+1 yılsormayın yaa agzım kulaklarıma geldi :D
- +1 yıl
Bana benziyorsun gizli kız :)
Soran+1 yılhımm diyosunn :) ne güzel3 grup ark. olduk :D haha
- +1 yıl
Tazmanya artk biz ne dersek haklısın der grupta :D
Soran+1 yılaynen öyle :)
- +1 yıl
Bencede. Kız bana istek at bakaym :D salla bu tazmanyaqi :)
Soran+1 yılattım tatlım :)
- +1 yıl
He o gizemli kizmz :D
Soran+1 yılbenim ben :D
- +1 yıl
Olabilir :)
Soran+1 yılyok bee :D
- +1 yıl
Defol git yat zibar tazmanyaq :D kib byyyyy . Güler cicin güler elbet güler sadece sabır ;)
Soran+1 yıltamam gşr zgeldiginde yaz :D haber et :D
Soran+1 yılkız ne demiş alla alla :D git yat dedi alla alla :D
Soran+1 yılolur nedemek :D
- +1 yıl
Oglum ben katıksız odunum :D aliscan dahaaa
Soran+1 yılyanii dedigi dedik onun okadar.. :D
- +1 yıl
Aynen ttlm :)
Soran+1 yılhadi hadi naş naş :D
- +1 yıl
Nerde o günler :D off gec oldu saka maka ya bende yavastan kacar.. bj sıkıntınız oldumu yazn bak cekinmeyin ;)
Soran+1 yıltamam tatlım bende kaçar gşrz :) tanıştıgıma m.oldum :)
- +1 yıl
Bende memnun oldum :)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
bence daha ıyı neden dersen dostun olur mesela sureklı kafanı bozar ama söyle seni gercekten anlıcak kankan olacak dost bulmak zor sende haklısın ama malesef hic bir zmaan öyle olmıcak uzulerek dıyorum bu zamanda hele cıkar menfeat dunyası olmus ama dostlarını ıyı sec hayatta ıyılerde cıkacak elbet karsına üzülmyee deymeyecek seyler analrsın zmanla sende :)
023 Yorumla
Soran+1 yılöyle tabi ama vardır mutlaka öyle birileri nesli tükenmemiştir :)
Soran+1 yılvalla kaç yıldır arıyorum ama yoruldum artık :(
Soran+1 yılya cidden benim bu konuyu hallatmem lazım yanlızlık başıma bela :(
Soran+1 yılya ben yanımda birini istiyorum :) sanalda çok tanıştıgım var :)
Soran+1 yıloldu otobüse bineyim akbil uzatayım öyle tanışırız :D kafayımı yedin :)
Soran+1 yılyok kuaföre gideyim :)
Soran+1 yılteşekkürr ederim çok tatlısın :)
Soran+1 yılayy bunların hepsini yapıyorum tatlım :)
Soran+1 yılaynen :) öyle
Soran+1 yılaz hayal etmişsin 150 kiloyum 150 boy :) hhahah
Soran+1 yılsacmalaya öyle olmam Allah korusun :))
Soran+1 yılyok be 50 kiloyum ben :)
+1 yılSeninle arkadaşlık kurmaya çalışanlara şans tanımalısın bence. Böyle yaparsan arkadaşın da olur dostun da kardeşin de önemli olan şans vermek terslememek.
06 Yorumla
Soran+1 yılyoo tersledigim olmuyo gören kaçıyo gibi
- +1 yıl
Peki o halde beni ekler misin bakalım aynısı mı olucak. Bence sen olumsuz yaklaşıyorsun ya da ne bileyim erkekleri sevmediğin den erkek arkadaşların dostların olamaz. ama kızlar konusunda bişey diyemiycem..
Soran+1 yılyaa erkek ya da kız fark etmiyo sonuçta ben dost kardeş gibi istiyorum yanımda sırdaşımn olmasını istiyorum normal insanlar gibi :(
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum dediğim gibi bence gizlilikten çıkın sizinle arkadaş olmak isteyenlere şans verin muhabbet edin elbet olur.
Soran+1 yılben hiç bir zaman gizlilikten kaçmadım beni görmemezlikten geldiler
- +1 yıl
peki o halde senden bişey rica etsem beni ekler misin ? bakalım ben görmemezlikten gelicem mi ? paranoyak olma kötümser olma herkes bir değil. sorularını gizli sorma açık sor. gizli yanıt verme açık ver. emin ol ki birisi çıkar karşına. Sen muhabbet etmek iste dost olmak iste kardeş iste arkadaş iste ben varım cidden bak herkes'de görüyor açıkça sölüorm.
- Diğer konusunda 18,7b cevap paylaştı.
+1 yılkardeş dost aramakla bulunmaz şartlar karşına çıkartır.psikoloğa görün tabi zararı olmaz ama bu arada sende kendini insanlara göstermeyi ihmal etme
03 Yorumla
Soran+1 yılyapmaya çalışıyorum elimden geleni ama bilmiyorum sanki lanetli bir kız gibiymişim :( tuhaf.
- +1 yıl
öyle düşündüğün için öyle yansıtıyorsun rahat ol herkes cins biraz :)
Soran+1 yıloff :(
neden olmuyor karşı taraf mı uzak duruyor senden hep
00 Yorumla
+1 yılhayatta herzaman güvenebilecegin seni seven dostların olmalı.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet bende onu diyorum :)
- +1 yıl
insanlarla arkadaşlık kuramıyorsan git bir köpek al
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. yaş 36 -45 biraz geç kalınmış gibi :=)
04 Yorumla
Soran+1 yılya aslında üye olurken soru sormak amaclı sallamıştım gercek yaşım 19 :) nasıl düzeltebilirim :)
Soran+1 yıltamam saol :)
dost iste ALLAH yeter..!
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı