Hiç güzel değilim iyi bir fiziğim yok kendimi hiç beğenmiyorum güzel gözlerim yok dolgun dudaklarım yok güzel parlak saçlarım yok bebek gibi pürüzsüz bir cildim yok suratım at gibi kamburum var kendimden nefret ediyorum hiç bir alanda iyi deilim sürekli başkalarını kıskanıp depresyona giriyorum. sosyal bir insan da değilim kısacası eziğim. Allah neden beni yarattı ki? Diyosunuz güzel kızların da dertleri yok mu herkesin var. Allah cirkinlerin mükafatını diğer dünyada verir diyorsunuz sadece cirkinler mi cennete gidecek. Onların 2 dünya da da mükafatı olacak ya biz ne yapalım? Allaha isyan etmemeye çalışıyorum fakat yaşamak için de sebep bulamıyorum. Ne yapayım da kendimi mutlu edeyim kendimi seveyim diyorum çıkış yolu bulamıyorum. Ne yapayım siz söyleyin bari 😢😔🙁
Cevabın nedir?
+1 yılLisede bir kiz vardi, gordugum en guzel kizdi. Gozleri kucuk, dudaklari ince, saclari da kisaydi ama guzel olmasini bunlar engelleyememisti. Yani guzellik = kucuk burun, dolgun dudak, bebek yuz demek degildir.
Benim yuz hatlarini cok begendigim insanlar var mesela Devin Ozgur Cinar cok karakteristik bir kadindir. Canan Erguder hem cok sempatik hem de cok guzeldir ama burnu cogu kadinin sahip olmak icin bicak altina yatacagi bir burun degil, dudaklari ince. Yine de cok cok guzel. Onun yuzunde hokka ve kucuk bir burun dusunemiyorum, korkunc olurdu.
Kendini baskalariyla kiyasladigin icin uzgunsun sen. Aynaya bak, kendi guzelliklerini kesfet. İnsan bir butun olarak guzeldir bunu sakin unutma. Sen ince bir dudaktan ya da kemerli bir burundan ibaret degilsin.
Kalk yuzunu yika ve kendine gel. Bakim yap, saclarina sekil ver, guzel giyin. Kendini sevmeyen, onemsemeyen insani kimse istemez. Sen bu yuzden yalnizsin, guzel olmadigin icin degil. Cevresi olan herkes cok mu guzel gorunuyor?00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKardeşim Bu da senin imtihanın Kimse dört dörtlük değil ki benim mesela bacaklarım çarpık. Gözlerim çok iri çenem çok önde. Ama bu da Benim imtihanım kimseye güzel yaratılmıyor öyle çok
16 Yorumla
Soran+1 yılBenimde bacaklarım çarpık ve çenem çok uzun ayriyeten boynum önde duruyor düzleşmeden dolayı. Benim tek derdim hiçbir iyi yönüm olmaması. Ne için bu dünyada durmaliyim.
- +1 yıl
Benim de yok. Ama ne yapak yani çirkiniz diye ölek mi? Allah yaratmış Böyle diyerek ona saygısızlık etme. kabullen bakımını yap ona ibadet et akıllı olan insan böyle yapar. çirkin Olan ölsün diye bir mantık olamaz
Soran+1 yılÇirkin olan ölmemeli tabi ki. Ama benim yaşama amacım yok karakterim iyi değil yeteneğim yok çevrem yok. Benim açımdan düşün kendini
- +1 yıl
Karaktersiz olup olmamak insanın kendisine bağlıdır kalbine bağlıdır. Eğer sen bile bile yaptığın kötülüklerden dolayı ben karaktersizim diyorsan kendine düzeltmen gerekir.
Soran+1 yılKeşke dediğin gibi düzeltebilsem. Atomu parçalamaktan zor
- +1 yıl
Sen gözünde büyütüyor olmayasin istersen islami sorularini @Sozlerkosku instegram sayfasina yazip iyi bir müslüman olmak istiyorum nasıl olurum nasil imanimi karakterimi iyi hale getiririm diyerek yardım alabilirsin
+1 yılValla kardeşim bende kendimde böyle duygular besliyordum da, sonra ne kadar yanlış yaptığımın farkına vardım. Şöyle düşün, elin ayağın, gözün ve diğer uzuvların tam değil mi? Ya bu uzuvları eksik ya da olmayan insanlar ne yapsın peki, ölsünler mi değil. Kaldı ki kimse kusursuz değildir, o kendilerini durmadan değiştiren insanlar bir Yaratıcının yapmış olduğu vücudu beğenmeyen insanlardır o da isyana iter. Onun için psikolojik tedavi almanızı tavsiye ederim. Önemli olan dış güzellik değildir, bu devirde iç güzellik derinlerde yatan en büyük cevherdir.
02 Yorumla
Soran+1 yılİç güzellik böyle ölçülemez. İç güzellik kalbi saf temiz iyi düşünen kötü ne bilmeyen insan değildir. İç güzellik kimine göre Dominant bir karakter kimine göre tuttuğunu koparan bir yapıdır. İç güzellik tamamen yalan. Kimse yanında pısırık hakkını savunamayan her söylenilene boyun eğip sabreden korkak herkesi kıskanan bir insan istemez. İçimde dişim kadar kötü
- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun, iç güzellik kavramının pısırıklıkla her şeye boyun eğmekle olmaz. Ben diyorum ki bak başta da dedim haline şükret. Nice insanlar var, bedensel yönden engelli olup hayatını idame ettiren. Onun için de bir psikolojik destek almanız lazım.
Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Güzel ve bir iş ve kariyer sahibi ol paranın satın alabilecekleri ile mutlu ol evlenme 2 3 yıl önce bende öyleydim ama abartıyormuşum allah bana sağlık ve zeka vermiş şükür ediyorum bu günüme herşeyim var önceden en ezik durumdaydım şuanda çoğundan iyi konumdayım üstelik hepsine kendim başardım kimse beni beğenmezdi şimdi ben seçer oldum diyeceğin o hayatın insanı nereye götüreceği hiç belli olmaz umudunu yitirme allaha şart koşma bir hedef belirle ve ona ulaş ne insanlar nerelere geliyor herşey tip değil
04 Yorumla
Soran+1 yılHer şey tip değil diyorsun ama yakışıklısın. Bana zeka da vermemiş hiçbir ozelligim yok kendimi geliştirecek bir alanım yok ilgi duyduğum bişi yok napicam
Soran+1 yılEmin ol gerçekten yok
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
25Cevap
+1 yılArkadaş isyan ediyor. Ama bunun haklı sebebleri de var. Bende aynı durumdayım. İyi bir kurumda çalışıyorum. Hemcisnlerim erkekler bile beni beğenmez pek , samimi olmak istemezler. Kızlar ise konusmak dahi istemez, asla arkadaş olmaz. Bu da bizi insanlardan soğutuyor , içimize kapanmamıza neden oluyor. Ben aslında kendimle barışığım , kendimi böyle kabullendim. Ama cevremdeki insanların itici ve uzak tavırları ister istemez sıkıyor ve üzüyor. Sanırım bunun pek bir çözümü de yok. Insanların yüzde 90 ı malesef aynı sadece maddiyata ve dış görünüşe önem veriyor.
00 Yorumla
+1 yılİnşallah saçmalıyorsundur isyan etmek çok günah sivrisinek bile bir işe yaradığı için yaratılmıştır bu dünya zaten geçici niye fiziğine bu kadar takılıyorsun ki ben de güzel değilim ama kendimi seviyorum kimse için değişmek de istemiyorum başkalarını kıskanmayı bırak kendini sev Allah'a da isyan etme iki yakan bir araya gelmez
02 Yorumla
Soran+1 yılİsyan etmek hiç istemiyorum tövbe ediyorum ama gerçekten çok üzülüyorum. Kendimi hiç sevemiyorum kendimde sevecek bir şey bulamıyorum. Başkaları için değişmekten ziyade kendim için değişmek istiyorum çünkü böyle hiç mutlu değilim. Yalnızım hiç sevgilim olmadı arkadaş çevrem yok. Neden ayakta durmak isteyeyimki. Herkes çok mutlu ben hep ezik ve pısırığım konuşmayı bile bilmem saçmalarim hep kendimi suçlarım.
- +1 yıl
Özgüven eksikliğin var bunları doktor yardımı ile atlatabilirsin ama şunu bil ki aldatan sevgili sahte arkadaşlıklardan iyidir kendi başına olmak. Eminim ki vicdanlı bir kızsın içinin güzel olduğunu düşüyorum bunlar sende kalsın kendine yenilik arama zaman ilerleyince sana yakın kişiler çıkar karşına inşallah iyi birileri olur
+1 yılYani fake misin nesin çözemedim 😅😅 ama hiç bir insan çok yakışıklı ya da güzel değildir güzellik göreceli bu kavramdır
Kimisi göte dizine bakar güzel der kimisi saça basa bakar kimiside kalbe karaktere bakar anladın mi sen diş görünüşün için değil karakterin için seveni bul bosver güzel olsan ne olacak? Çirkin olsan ne olacak bende çirkinim 😅 napiyim simdi yani olan olmuş artık bir yolu yok yaşayacaksın ve mutlu olacaksin07 Yorumla
Soran+1 yılAma benim arkadaş çevrem de yok karakterim de iyi değil. Sen ister misin yanında pısırık ezik birini ya da hakkını hiç savunamayan korkak başkalarının güzel yönlerini hep kıskanan.. hiçbir iyi ozelligim yok
- +1 yıl
Benim yanımda öyle biri olsa ben ona hep anlatırım konuşurum özgüvenini yerine getirirm
Soran+1 yılBak gördün mü sende istemezdin onu değiştirmeye çalışırdın. Nefret ediyorum kendimden
- +1 yıl
Değiştirmeye çalışmak farklı onun iyiliği için uğraşmak farklı bir şey ezik lik filan bunlarla saçmalık ben sadece ona özgüvenin iyi bir şey olduğunu anlatirkm
- +1 yıl
Karakteri zamanla oturur zaren
Soran+1 yılÖzgüvenin iyi bir şey olduğunu bende biliyorum fakat ben yapamam. bir insanın özgüveni olması için bir şeye sahip olması gerekir. Zekidir esprilidir güzeldir.. ama benim hiçbir şeyim yok
- +1 yıl
Ya neden öyle düşünüyorsun? Bana bunu soyle
+1 yılMakyaj hileleri var hiçkimsenin pürüzsüz bebek cildi yoktur fiziğim iyi değil diyorsan yürüş yapmakla biyerden başlamalısın emin ol 2 ay sonra mutlu olmaya başlarsın dudakların için de makyaj önerileri var gözler içinde ama önce senin hayatı sevmen ve kendini önemsemen gerekiyor
00 YorumlaDostum eğitimine ve kariyerine öncelik ver , birçok kusurunu para ile telafi edebilirsin
24 Yorumla
Soran+1 yılKusurlarım estetik ile olacak şeyler olsa keşke en azından azcık ümidim olurdu ama yok.
Soran+1 yılYüzüm aşırı uzun at gibi. Boynum önde duruyor düzleşmeden dolayı doktor bir şey yapamayız dedi. Bacaklarım çarpık. Cildim çok esmer ve hassas çok kötü bakım yapsam da bir işe yaramıyor. Gülüşüm çok kötü cenemden dolayı. Bunları düzeltemem ki
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaşadığın nefes aldığın için şükür et. Yatalak ya da tekerlekli sandalyeye bağımlı olsaydın ya da kötü bir hastalık. Yaşamak ne kadar olumsuzluk olsada çok güzel. Kendine iyi bak.
00 Yorumla
+1 yılGüzellik nimet değildir tıpkı çirkinlik gibi imtihandır. Milyonlar kazanan eskort kadınlara bak mesela hepsi taş gibi. Güzelliklerini öyle kullanmayı tercih etmişler çünkü.
00 YorumlaAllah diye birşey yok.
Primatlardan geldik biz kusurlarının nedeni de tam olarak bu evrilmeye devam ediyoruz insan dnasında bir çok hata var siz müslümallar bunu neden anlamak istemiyorsunuz ki017 Yorumla
Soran+1 yılEvrim bir ırkın tamamen başka bir ırka dönüşmesidir. Adaptasyon var bu doğru. Fakat evrime kesinlikle inanmıyorum. Allah ya da değil bilemem fakat bir tanrı var olmak zorunda ve bunu Einstein bile kanıtlamıştır
Soran+1 yılBir balonun üzerine noktalar koy. Balonu şişirmeye başladıkça noktalar arasındaki mesafe artar. Hubble (ismini yanlış yazmış olabilirim ) Hubble buna dayanarak yıldızlar arasındaki mesafenin artmasindan evrenin genişlediğini ispatliyor. Aynı şekilde de balonun icindeki havanin tamamini içimize cekersek noktalar arasındaki mesafe minimuma iner işte matematikte buna 0 hacim denir d=m/v den hacim 0 olursa yoğunlukta sonsuz olur diğer bir değişle fizikte buna hiçlik denir.
Soran+1 yılYani evrenin hiclikten çıktığını bilim adamları zaten ispatlamiş. Fakat.. evrenin başlangıcıyla zaman da başladığına göre evren nasıl oluştu. Çünkü fizik kanunlarına göre zamana ve mekana bağlı olan hiçbir şey Vardan yok yoktan var edilemez. Bir tanrı kesinlikle olmak zorunda. Çünkü ateistlerin sorduğu en temel sorulardan biri evren kendiliğinden var olmadiysa tanrı nasıl var oldu tanrıyı kim yarattı. Zamanın ve mekanın olmadığı bir yerde başlangıcın olamayacağı gibi sonda olamaz. Yani zamandan ve mekandan munezzih bir şey var. İster tanrı de ister x ister allah
Soran+1 yılOna sen karar ver :)
Soran+1 yılDinlemek isterim
Soran+1 yılBizim evde 10 yıllık kuran var anneannemin evinde de 20 yıllık yani öyle bir şey söz konusu olamaz fakat senin tabirinle kuran değiştirildi 300 yıl önce diyelim. Kurani kerimde bilim ile ilgili çok fazla hadis var. Mealini okuyan biri olarak söylüyorum. İlk başta verdiğin örnek gibi kuranda da evrenin genişlediğini açık açık söyleniyor zaten. 300 yıl önceki bir insanın bunları bilip kurani değiştirmesi mümkün değil zaten. Yani kuran değiştirilmiş olamaz çünkü içinde bilimin bile daha yeni keşfettiği bilimsel mucizeler saklı
Soran+1 yılBabilleri kitabını araştırmadım. Fakat Babillerin kitabı tamamen kopyaysa kopyaladigi bir kaynak vardır ve bu kaynak içinde daha insanlarin bile keşfedemedigi bilgileri barındırmak zorunda olurdu. 1000 yıl önce kim nerden bilecek evrenin genişlediğini dünyanın döndüğünü yuvarlak olduğunu
Soran+1 yılRica ederim dinlediğin için
Öncelikle psikolojik destek al.
Sonra kademeli olarak değişime girebilirsin. Ölüm dışında her şeyin çözümü var artık00 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Önemli olan iç güzellik.
Güzellik gelip geçici zaten01 Yorumla
Soran+1 yılİçim de güzel değil
Ben güzelim de ne oluyor sanki :( keşke renkli gözlerim olsaydı, keşke zayıf olsaydım, keşke saçlarım sarı dudaklarım dolgun olsaydı :/
01 Yorumlasadece sen öyle düşünüyorsun sen güzel bir kızsın (:
00 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. bir . sevgilin olsa işler değişir de şimdi ağır geliyor haliyle
00 Yorumla
+1 yılHayatına yalnız devam et ya da belkiden seni seven birini bulabilirsin. Gez gör araştır hayat devam ediyor
00 Yorumla
+1 yılHer kadın özeldir ayrıca güzellik çirkinlik göreceli bir kavramdır üzme kendini
00 Yorumla
+1 yılgüzelligin bes para etmedigini anladigin gun anlayacaksın..
00 YorumlaSenin bir suçun yok bu yüzden kendini suçlama bırak suçlular utansın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah çirkinleri de yaratsın ki güzellerin değeri anlaşılsın
13 Yorumla
Soran+1 yılGüzeller mutlu olsun diye varım demek
Cevap sahibi+1 yılDoğada herkes tamamen eşit olamaz. Kimileri işte senin gibi olmak zorunda
Soran+1 yılBenim ödülüm ne peki. Güzeller içinde ezileyim onlar önde olsun diye mi yaratildım. Özgüvenli insanlar öne çıksın diye mi. Ben ne yanlış yaptım da böyle yaratildim peki. Onların sevabı neydi
+1 yılHer şey diş görünüş değil. Tarihte çirkin olan ama bir sürü ise imza atan bir sürü insan var. Feyz al biraz. Şikayet etme
00 YorumlaDış güzelliği yaş ilerledikce önemsizleşiyor takma..
00 YorumlaÖyle deme kız simdi kısmet çıkar sana burdan bak :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel bir yanın vardır ama fark edemiyorsundur. Bir zamanlar ben de bu düşüncedeydim ama artık kafaya takmıyorum
00 Yorumla
+1 yılÖyle uygun gördüyse demek...
Şansını sonuna kadar zorla bizi şansa inandır 😂00 Yorumla
+1 yılŞükret haline sonuçta el ayak bunlar var olmayanlarda var
00 Yorumlaİçinin güzel olduğu içindir
05 Yorumla
Soran+1 yılİçimin güzel olması bir boka yaramıyor. Ayriyeten içimde güzel değil kıskancın tekiyim
Soran+1 yılSevdiğimi değil. Herkesi kıskanıyorum ağlıyorum. Benim neden güzel saçlarım yok benim neden öyle karakterim yok benim neden güzel sesim yok gibi
Soran+1 yılHiç ayakta durduğumu hatırlamıyorum. Hep yerdeydim
- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılbir alanda başarılı ol
01 Yorumla- +1 yıl
ve senin ahlakın güzel olursa diğer tüm güzellere, yakışıklılara taş çıkarırsın, kalıcı olur
- Diğer konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin kadın yoktur, az votka vardır..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakat doğsaydın da görseydin sen
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle söylemen hiç güzel değil. Ben halime şükrediyorum. Ama mutlu olamıyorum anladın mı? Karakterim bol gibi ezik pısırığın tekiyim
Cevap sahibi+1 yılBu kendi psikolojinle yaptığın bir şey düzeltme şansın var bu büyük bir şey allah aşkına kendini dış görünüşünden dolayı içine kapamak ne kadar mantıklı
+1 yılAllah bilir ben nerden bilim ak
00 Yorumla
+1 yılİsyan etmekte haklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTanıyalım seni dislayan kim
00 Yorumla- Diğer konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yılböyle isyan etme diye
00 Yorumla Kaderden kaynaklı olabilir kız ayool
00 Yorumla
+1 yılben öleyim o zaman :(
00 Yorumla
+1 yılKac kilosun
02 Yorumla
Soran+1 yıl..70
- +1 yıl
Biraz zayifla canini skma mutlka begenir seni de birisi
+1 yılFizik senin elinde
02 Yorumla
Soran+1 yılFizikte benim elimde değil ki. Kamburum var boyun düzleşmem var omuzlarım çok düşük iri yapiliyim bacaklarım çarpık
- +1 yıl
Spor yap duzelir
+1 yılKısmet
00 Yorumla
+1 yılbir goreydik 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzellik görecelidir
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı