Diğerinin de duruşu maskülen, bakışları keskin fakat İsmail Ege'nin yüzündeki karizma daha belirgin ve vücudu daha cezbedici bence. :-) Yani ben de İsmail Ege daha çekici diyenlerdenim.
Fiziksel cazibelerini kastediyorum, başka herhangi bir vurgu yapmıyorum. :-) Adamların çirkin olduğunu ya da dikkat çekmediğini söylemek için kör olmak veya kıskanmak lazım.
Genelde şöhret sahibi erkekler bir de sağlam vücuda ve karizmaya sahipse, belli bir eziklik kompleksinin hedefi haline geliyorlar, ister istemez oraya gittim. :-) Belki kıskanma söz konusu değildir cidden. Peki öyleyse neden ikisinin maskülen ya da çekici olmadığını söylüyorsun. Mesela sana göre Türkiye'den hangi ünlü erkek maskülen ve çekici tanımına uygun özelliklere sahip? :-)
çunku cekici değiller bir erkegi kıskancak kadr aptalda değilim dış göruntu yerıne zekaya bakarım adam akıllı kımse yok bu ulkede yakısıklı olarak nick beteman iyidir bak
Ana Sayfa > Diğer > Anketler > Son yıllarda başarılı çıkış yapan iki iddialı meslektaş İsmail Ege Şaşmaz ve Kubilay Aka'dan hangisi daha maskülen ve çekici?
En İyi Cevaplar