Erik, şu an 18 yaşında. ABD'de doğdu ve orada yaşıyor.

Küçükken öğretmenlerinden çok şiddet gördü ve hakaret işitti. Bu yüzden okuldan nefret etti!

13 yaşındayken ailesi ile bir anlaşma yaptı: 18 yaşına geldiğinde 1 milyon doları olursa, üniversiteye gitmeyecekti. Ailesi zor da olsa, kabul etti.

İlk olarak ailesinden aldığı 1000 doları Bitcoin'e yatırdı. O zamanlar tanesi 12 dolar olan Bitcoin bir anda fırladı ve 100 katına çıktı!

Artık 100.000 doları olan bu genç, 2. vurgun için kendine bir şirket kurdu. Eğitim sisteminden memnun olmayanları bir araya topladı. Uygulamalar geliştirdi, toplantılar yaptı. Şirketinin hisseleri yoğun ilgi üzerine bir an da fırladı!

Henüz liseyi bitirmeden, milyoner oldu! Reddit'in kurucusu gibi önemli isimlerle tanıştı ve arkadaş edindi. Cemiyet hayatında kendine yer buldu. Ailesi de verdiği sözü tuttu ve üniversiteye geçmeden liseyi bile bıraktı!

Öğretmenleri defalarca cesaretini kırdı, bu işin olmayacağını ve başka yerlerde çalışmasını söylediler. Bitcoin kazandığı dönemde bir şirket Ceo'su ona kafayı taktı ve ayağını kaydırmak istedi. Ama başarılı olamadı!

Liseyi bitirmedi ama herkese "Kapak" oldu! TEDx gibi önemli platformlarda, üniversitelerde seminerler vermeye başladı!

O eski halinden eser yok şimdi Erik!

Sizde de var mı böyle yaratıcı fikirler? Beni bıraksalar, uzaya çıkarım diyor musunuz? :D
Sevgilerimle...
_Delikanli_
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar