Soğanlı yapanlar asla soğansız menemen yapıldığını, soğansız yapanlar ise soğanlı yapıldığını kabul etmeyecek. / Ve bence menemen menemendir ve soğansız yapılır.
Limon mu, sirke mi?
Turşu veya salata da limon mu sirke mi sorusu yıl kaç olursa olsun yaşayacak.
Çay mı, kahve mi?
Kahve sevenler hiç bir zaman çayın samimiyetini, çay sevenler hiç bir zaman kahvenin asaletini kabul etmeyecekler.
2010-11 Şampiyonu Fenerbahçe mi, Trabzonspor mu?
Valla dava sonuçlandı ve kupa bizde, tartışmaya açık değil ama hep tartışılacak.
Esmer mi, sarışın mı?
Esmer sevenler ve sarışın sevenler arasındaki ezeli rekabet hiç bitmeyecek. / Ve bir Rihanna atasözü der ki; uğraşmana gerek yok, esmersen zaten güzelsin..
Kıvırcık mı, düz mü?
Herkesin zevk meselesi sonuçta, güzellik göreceli.
Yaz mı, kış mı?
Hepinizin kış dediğini duyar gibiyim. Bence halâ yaz.
Android mi, ios mu?
Samsung mu iphone mu da olur aslında. Ne kadar mükemmel olursa olsun geri tuşu olmayan bir telefonun güzelliğini benim gibi birine asla anlatamazsınız mesela.
■İste bu başlıklar hiç sonu gelmeyecek soru başlıkları, ne kadar tartışsanız bir sonuca varamazsınız. Ve bu sitede bu soruları hep göreceksiniz. Çünkü bu sorular hep diri kalacak 😂
Madem tartışma konusu, benim tercihlerimi yazayım o halde :)
-Elbette soğansız (Soğan sevmeyen biri için başka seçenek olamaz) -Sirke (Üzüm bağı olan birinin limon kullanması mantıksız olur) -Çay (Kahve bağımlısı olacak kadar yaşlanmadım :P ) -Hala Trabzonspor'dur diyenler dikkat etsin, darbeci suçlamasıyla kodese girebilirler. -Boşuna sarışının adı esmerin tadı dememişler (İlla birini seçmek gerekirse) -Düz-kıvırcık, bilemedim. Kimin taşıdığına bağlı sanırım. Fotoğrafta kıvırcık daha hoş gözüküyor. -Soğuktan korunmaktan sıcaktan korunmak daha zor olduğu için kışın eve tıkanıp kalıyoruz. Ayrıca kışı bize sevimli gösteren kar, sadece yağarken güzel, sonraki günler rezalet. -Android. Samsung-aphone kıyaslamasından ancak note serisi olabilir.
1
2 Yorumla
Bence diyen
+1 yıl
Bir tek limonda anlasamadik 😜 ama olsun orta yolu buluruz 🙈🙈🙈
Menemen soğansız olur Turşuya limon da konabilir sirkede amaç bozulmasını önlemek Tabiki çay Şampiyon Trabzon Sarışınlar daha güzel diyemem bu görecelidir ama daha çok dikkat çekerler Ve ios dünyadaki en iyi işletim sistemidir geri tuşu olmamasına ragmen kullanımı daha rahattır aslında Güzel olmuş eline sağlık 😊
- Soğansız, - Turşu zaten sevmem, salata da limon olabilir, - Hem çay hem kahve, ikisinide çok severim yerine göre, - Fenerbahçe, - Esmer veya sarışın takıntım olmasa da esmer belki bir tık daha öndedir, - Yaz, - Tabiki Android.
Anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı? Kedileri mi daha çok seviyorsunuz köpekleri mi? Erkek kıllı mı olmalı kılsız mı? . . . Gibi gibi. Liste uzatılabilir. Emeğine sağlık.
Menemen sevmem. Fark etmez ama limon iyi gibi. İkisini de içmem ama mecbur kalırsam çay. Umurumda değil. (Takım tutmuyorum) Hepsi güzel. Kimine düz kimine kıvırcık yakışır. Ne yaz ne kış en iyisi ilkhabar/sonbahar Android.
En İyi Cevaplar