Bu bencemi yazıyorum çünkü benim en büyük yaram ablam.1 2 aylıkken vefat etmiş. Evin tek kızı olmak gerçekten çok zor. Örnek alabileceği biri olmalı hayatta insanın annemle çok zıt olduğumuz için ablaya ihtiyaç duymuşumdur hep.

Beraberken kimseye ihtiyaç duymazsınız gezer tozar istediğinizi yaparsınız
Evdeyken en iyi arkadaşınızdır o size dertlerini anlatır siz ona dertlerinizi anlatırsınız size öğüt verir sizi korur arkanızda olur hep.
Abla çok başka bir şeydir
Evet onun sevgisini hiç tatmadım ama eminim ablalar mükemmeldir. Küçüklükten beri hep konuşurdum onla sanki beni dinliyormuş gibi çünkü ben evde olmadığım kadar yalnızım. Tanıdıklarımın ablalarıyla olan ilişkisine hayranlıkla bakardım o kadar özenirdim ki ve hala özeniyorum. İnsanın ablası olması eksik kısmını tamamlamasıdır bence. Ve ben hep yarım kaldım. Ablası olan kızlar çok şanslı KEŞKE benimde ablam olsaydı.
Not:Kızlara yazılan bir bence ama erkekler içinde abiye sahip olmak iyidir
Bencemi okuduğunuz için teşekkürler
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar