Bugün tehlikeli bir o kadar da heyecan verici lunapark aletlerini binmemiş olanlarla tanıştırmak istiyorum. Binenlerde görüşlerini o an yaşadığı duygu ve düşüncelerini bizimle paylaşırsa çok güzel olur. Şimdi bazılarınız der ben neden hem para verip hemde hayatımı riske atayım. Ama işin en güzel yanı bu değil mi? Ne kadar çok risk o kadar çok heyecan ve adrenalin. Dünyaya ne için geliyorsun? Yaşamak için. Olgun görünme çabalarına girerek çocukluk yanını törpülemeye gerek yok. Derin bir nefes al bakayım gerçekten yaşadığını hissediyor musun? Hayır mı? Hadi o zaman benimle gel.
Aşağıdakilerin çoğu adrenalin tutkunlarına göre hiçbir şey gönül ister ki büyük bir dağın zirvesinden ya da helikopterden bungee jumping, paraşütsüz atlama olsun. Ama Türkiye'mizde bu kadar var yapacak bir şey yok :)
Discovery

Aslında bu şehirlere göre farklılık gösteriyor. Mersin'de bindiğim yere biraz daha yakın, Kayseri'de bindiğim yere uzaktı. Haliyle Kayseri'deki daha çok heyecan verdi. Size şöyle özetleyeyim bir yükseklik tutkunu adrenalin seven biri olarak ilk bindiğimde bir an öleceğimi hissettim :D . Özellikle oturulan yer tepe takla durup kafan yere baktığı zaman. Ama o his öyle güzeldi ki.
G max

Ben size bunu videodaki gibi 0:28 saniyesiyle özet geçmek istiyorum :)
Makas

Büyük ihtimalle bu aletin adı makas değil lakin Mersin'de çoğu makas diyor. Bir lunaparkta iki makas olacak değil sonuçta. Resimde her ne kadar sevimli çocukların bineceği bir şey gibi gözükse de binen çok iyi anlar beni. Benim bindiğim bunun 2 katı uzunluğundaydı ve kafessizdi önünde sadece bir kemer var ve sen o kemere emanetsin. Kafa üstü döndüğünde tüm ağırlığın kemere gidiyor o kemer bir kopsa tamamdır :)
Hız Treni

Aslında bu bana pek korkutucu gelmiyor ama indiğinde nefes nefese kalan arkadaşlarım vardı. Mersin'de raylar çok uzun olmadığından dolayı pek haz vermiyor. Hatırladığım kadarıyla Konya ya da Kayseri ikisinden birinde binmiştim dönerken hızlı bir şekilde dönüyor tren raydan çıkacak gibi oluyordu sadece o kısmı beğendim.
Crazy Dance

Şahsen buda aynı şekilde pek haz vermedi ama korkutucu bulanlar var. Daha çok mide bulandırıyor. Bir crazy dance facia videosunu'da şuraya bırakmak istiyorum izlerken krize girdim.
Şu aletlerinde Türkiye'ye gelmesini dört gözle bekliyorum. İlk binecek (ölecek) kişi ben olurum :) Özellikle 1:07 olanı gördüğüm yerde bineceğim.
Korku tüneli var birde lakin o bana pek korkutucu gelmedi karanlık bir ortam 2-3 tane balmumu heykeller. 3D olan korku tünelini tercih ederim. Evet bencemizin sonuna geldik. Sizinde yaşadığınız lunapark anılarınız varsa dinlemek isteriz.
Okuduğunuz için teşekkür ederim. Mutlu kalın.. :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar