Çocukluğumuzun Oyunları

Merhabalar sevgili ks üyeleri.


Daha önce ksnin evrimi başlığı bencem ile karşınızdaydım şimdide çocukluğumuzu hatırlatacak anı tazeleyecek bir bence ile karşınızdayım.


İlk öncelik olarak önceden kale diye adlandırdığımız iki direk arası oynanan kaleye vurarak ardı sıra çıkan bir birlerini yakalayıp esir alan bir oyundur. Şimdilerde yaş olmuş 27 ve halen severek oynadığım bir oyundur


Çocukluğumuzun oyunları



Çocukluğumuzu sadece esirle değil saklanbaçda oynadığımız bir çocukluk yaşadık. Hemen hemen herkes bilir bu oyunu. Bir kişi ebe seçilerek ve diğerlerinin saklanarak oynandığı oyun. Çok oynardık



Oyun olarak bunlarla yetinmek olmaz acımasız olduğumuz oyunlarda var ilk sırayı bunların arasında kabak oyunu alıyor. Videoda anlaşıldığı gibi hiç acıma olmazdı bizde oynayanlar hep kin tutardı :)







Yüzük oyununu az çok bilenlerimiz vardır herhalde. Uzun soğuk kış gecelerinde ısınmak için oynadığımız oyunlar arasına giriyor kendisi. Evet o zamanlar her evde bilgisayar her cepte telefon yoktu ama akşam ezanında evde ol diyen annemiz ve ezan okunana kadar müsademiz vardı.



Şimdilik yine benden bu kadar bir başka bence ile görüşmek dileği ile kalın sağlıcakla...


Çocukluğumuzun Oyunları
Cevapla