Armani stranger with you, kilian angel share, kilian back to black, tom ford tobacco vanille, Tom Ford noir extreme, parfüm de marley herod, parfüm de marley layton, tiziana tirenzi kirke, xerjoff erba pura, Victor rolf spicebomb extreme vs vs vs
ben tatlı parfüm pek sevmem ama ilk aklıma bu geldi o yüzden beğenmiyorum. Çok az tatlılığı olan bir parfüm var aqua di gio women. hem sucul hem tatlı. tatlılığı yüzünden almamıştım ama genel beğeniye çok uygun bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Armani stranger with you, kilian angel share, kilian back to black, tom ford tobacco vanille, Tom Ford noir extreme, parfüm de marley herod, parfüm de marley layton, tiziana tirenzi kirke, xerjoff erba pura, Victor rolf spicebomb extreme vs vs vs
Armani My Way harika bir koku. Tatlı ve yumuşak bir kokusu var.
Şeker kokusu..
Armani my way kullanıyorum memnunum 🌸
şekerli kokular gelir
ilk olarak emotion geliyor.
Gratiste sarılan o spreyler
Hiç biri sevmem çünkü
Ben vanilya kokusuna bayılıyorum:Victoria secret-bare vanilla, hypnotic poison, yves rocher-cuir de Nuit favori kokularım
prada candy
Güzelmi kokusy
ben tatlı parfüm pek sevmem ama ilk aklıma bu geldi o yüzden beğenmiyorum. Çok az tatlılığı olan bir parfüm var aqua di gio women. hem sucul hem tatlı. tatlılığı yüzünden almamıştım ama genel beğeniye çok uygun bence
Şekerli parfümler 😂
vanilya
bargello
Burberry her elixir ya da yara
One million
wish of love
Lise parfümümdü
neredeyse herkesin kullandığı o lise ve ortaokul parfümü
Ucuz ve tatlı koktuğu için
Ben hala kullanırım kokusu çok güzel
Vanilyaa
Şekerli kokuları