Güzellik & Bakım En bayıldığınız parfüm hangisi? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Yapay Zekaya Sor Öve öve bitiremediğiniz o parfüm hangisi?#Edameda ❤️ #Emotion 🌹 Güncellemeler1 yıl Günco En bayıldığınız parfüm hangisi? Cevapla Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Bargello 122 ve 123 aşırı güzel 0 0 Yorumla
Alp8eren Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl 1 Tom Ford - Ombre Leather2 Dolce Gabbana - K3 Invıctus - Paco Rabanne4 Dolce Gabbana - The One 1 0 Yorumla
Nslem Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Victoria's Secret very seksi.. bayılıyorum bu kokuya 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. Coco channel parfümleri 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl daha önce benzer bir soruya verdiğim cevabı KS silmişti o yüzden bir daha cevaplamam 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Lacoste. Original olanı. Senin ki hangisi? 0 0 Yorumla
kaderseven Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Çok var ama dün aldığım bargello 134 çok iyi 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl işte bu görselde ki parfümüm yani chanel no 5 😃❤️ 1 0 Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Chanel parfümleri, Burberry London 💖 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. bargello 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Avon.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bargello 122 ve 123 aşırı güzel
Onlar benim aşklarım
1 Tom Ford - Ombre Leather
2 Dolce Gabbana - K
3 Invıctus - Paco Rabanne
4 Dolce Gabbana - The One
Victoria's Secret very seksi.. bayılıyorum bu kokuya
Coco channel parfümleri
daha önce benzer bir soruya verdiğim cevabı KS silmişti o yüzden bir daha cevaplamam
Lacoste. Original olanı.
Senin ki hangisi?
Bi parfüme neden bayılayım 🤦🏻♂️
Çok var ama dün aldığım bargello 134 çok iyi
AXE parfüm kullanıyorum.
işte bu görselde ki parfümüm yani chanel no 5 😃❤️
Narciso Rodriguez siyah şişe.
Chanel parfümleri, Burberry London 💖
YSL Y intense
Söylersem stokta kalmaz
Hepsine bayılıyorum çünkü sevmiyorum..
Killian angel share