Yani kendi adıma konuşursam genel olarak kimseye pis bir koku yaymak istemem. Evet tertemiz kıyafetlerle duşumuzu alıp çıkıyoruz ama bulunduğumuz her yerden de bir koku kapıyoruz maalesef. Dolayısıyla parfümler bu konuda kurtarıcı oluyor ve temiz kokmamızı sağlıyor. Ama asla yoğun kokular kullanarak insanların burunlarının direğini kırmayı da tasvip etmiyorum 🙃😂
Yazdım ama... @KızlarSoruyor@canerozkum yardım eder misiniz yazdığım yorumun devamı görünmüyor. Muhtemelen re/state color cart curt şeyini silmesini sağlayacak kod girerken yazılan yorumun sonunu silmesine sebep olacak bir şey yaptınız.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yani kendi adıma konuşursam genel olarak kimseye pis bir koku yaymak istemem. Evet tertemiz kıyafetlerle duşumuzu alıp çıkıyoruz ama bulunduğumuz her yerden de bir koku kapıyoruz maalesef. Dolayısıyla parfümler bu konuda kurtarıcı oluyor ve temiz kokmamızı sağlıyor. Ama asla yoğun kokular kullanarak insanların burunlarının direğini kırmayı da tasvip etmiyorum 🙃😂
Kadınları bilmem de ben kendim için kullanıyorum. Kanıtı
Ee yorumumun devamı nerede?
Yazdım ama... @KızlarSoruyor @canerozkum yardım eder misiniz yazdığım yorumun devamı görünmüyor. Muhtemelen re/state color cart curt şeyini silmesini sağlayacak kod girerken yazılan yorumun sonunu silmesine sebep olacak bir şey yaptınız.
Ben bile güzel kokmayı seviyorsam, kadınlar neden özellikle biri için güzel koksun ki?
Kadınlar karşı cins için hiç bir zaman bir şey yapmam der ama her zaman karşı cinsten bekleti halinde olur 😆
Hem kendi hem karşı taraf hemde diğer hemcinsleri için
Kendim için tabi yemişim karşı cinsi , yaptıgım her şey kendimi mutlu etmek içindir
Bal gibi kokuyorsundur eminim
Karşı cinsi tavlamak için
İkisi içinde sıkarlar.
İkisi için de sıkar..
Ben kendim için kullanırım
Kendim için tabiki
Bendee
kendi icin
Bencede
Ben hem cinslerim için kullanıyorum
Karşı için
kendi için kullanır