Güzellik & Bakım 26 gü Siz parfümü direk olarak teninize mi sıkıyorsunuz kıyafetinize mi? m SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 #Emotion Siz parfümü direk olarak teninize mi sıkıyorsunuz kıyafetinize mi? Cevapla Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
AstrologMentor Takip Et Xper 7 Yaş: 58 , eic 100% 26 gü Orijinal parfüm, bilek ve boyuna sıkılmalı. Mevsimlere göre iki ayrı koku seçilmeli. Doldurma ya da diğer parfümler elbiseye sıkılabilir. 1 0 Yorumla
Shwkzbiwsn Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 100% 25 gü Bazen tene ama genelde ikisine de sıkıyorum 1 0 Yorumla
Dearhead Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 26 gü Parfüm kıyafete / Deodorant ve Roll on deriye 1 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 45% 26 gü Duştan çıkınca sadece tene sıkıyorum genel olarak tercihimi kıyafet için kullanırım 1 0 Yorumla
sarıdilber Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 26 gü Çogunluk kıyafet alerji oluyor tenimde bazısı ama yinede belli bölgelere sıkarım 1 0 Yorumla
Mertcan787 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 21 gü Kıyafetime sıkıyorum gün boyunca tenime siniyor hem 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 25 gü Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. tenime sıkarım direk. 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 53% 26 gü Tenime sıkmam zararlı olduğunu düşünüyorum 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 26 gü Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Kıyafet ve boyna sıkarım.. 1 0 Yorumla
Sözlerin_prensesi Takip Et Bilge Yaş: 19 , eic 100% 26 gü Tenime 😂 1 2 Yorumla m SilverBlooming 18 gü Bende öyle 😄 Yorumla Sözlerin_prensesi 18 gü Güzel valla Yorumla
_GAY_Günlükleri Takip Et Xper 2 Yaş: 29 26 gü Tenime boynuma bileklerime sonra kıyafete sıkarım 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 19 , eic 98% 26 gü Güzellik & Bakım konusunda 437 cevap paylaştı. kiyafetime 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Orijinal parfüm, bilek ve boyuna sıkılmalı. Mevsimlere göre iki ayrı koku seçilmeli. Doldurma ya da diğer parfümler elbiseye sıkılabilir.
Bazen tene ama genelde ikisine de sıkıyorum
Parfüm kıyafete / Deodorant ve Roll on deriye
Duştan çıkınca sadece tene sıkıyorum genel olarak tercihimi kıyafet için kullanırım
Çogunluk kıyafet alerji oluyor tenimde bazısı ama yinede belli bölgelere sıkarım
Kıyafetime sıkıyorum gün boyunca tenime siniyor hem
tenime sıkarım direk.
Bazen tene bazen kıyafete değişiyor
Her ikisine de
Tenime sıkmam zararlı olduğunu düşünüyorum
Kıyafet ve boyna sıkarım..
Tenime 😂
Bende öyle 😄
Güzel valla
Her ikisine de
Kiyafete
Direkt duş alıyorum