Güzellik & Bakım Karşı cinste en sevdiğiniz parfüm hangisi? KinkyFurky7 Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bargello 709 kullanıyorum. Armani - you muadili. Bildiğiniz bir koku mu? İyi mi sizce? Karşı cinste en sevdiğiniz parfüm hangisi? Cevapla Parfüm Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Koikebabı Takip Et Xper 7 Yaş: 76 , eic 100% 1 yıl Kız arkadaşıma cloe - love ve frederic malle - iris poudre alıyorum. Bunları alırsan pişman olmazsın ama yaşı daha doğru aklı biraz çocuklukta kaldıysa. Daha şekerli ya da amouge opus 5 gibi unisex tarzı kokular. 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl parfum degil direkt kendi kokusu 1 1 Yorumla KinkyFurky7 1 yıl Oda güzel bir yaklaşım 🤣 Yorumla
fatmasadik9 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Valla erkekk parfumleri hepsi cok guzel kokuyor en dandik olanı bile harika kokuyor 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Eski flörtümün parfümü hatırlamıyorum o yüzden bilmiyorum ama koklasam tanırım. 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Fresh kokular seviyorum 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar