Güzellik & Bakım En çok kullandığınız parfüm markası hangisi? Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Emotion derim başka da bir şey demem.. Güncellemeler1 yıl Süper soru için teşekkür ederim.. re-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft En çok kullandığınız parfüm markası hangisi? Cevapla Marka Soruları Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Genelde bargello ya da mad kullanıyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. axe falan. 1 1 Yorumla Bravehrart 1 yıl Axe dünya'da çok kullanılıyor..
xKimMiyimx Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 1 yıl Değişiyor. Genelde sıkılıp değiştiriyorum. En son kotondna almıştım. Pure blush 1 0 Yorumla
carafairy Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ergenlik yıllarımdan beri en çok kullandığım uzun süre sabit kalıp değiştirmediğim hala da elimin ilk gittiği markalardan biri olan -> Davidoff 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl emotion deodorant ve roll on icin, parfum icin degisiyor 1 0 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Armani my way , Surprem, hypnotic poison Bu üçünü tek geçerim 💕 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Emotion, Oriflame, Bargello ve orijinal parfümüm de var ama o bir sır 😏👌 1 0 Yorumla
ɱαѵเεℓɱαร Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Parfüm kullanmıyorum.. 1 2 Yorumla Bravehrart 1 yıl Limon kolonyası mı kullanıyorsun? Yorumla ɱαѵเεℓɱαร 1 yıl Hiç bir şey doğalım.. Yorumla
Pembiş_Kelebek Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 97% 1 yıl Emotion çok seviyorum ve kullanıyorum 🌸💖 1 0 Yorumla
YalnizAkincı Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Belirli bir parfüm markası kullanmıyorum 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. bargello 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Emotion 1 13 Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Nasıl kokular seversin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şekerli çiçek falan Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Çok tatlısındır o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Gerçekten mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eveet 😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Aaa uyumamışsın 😊 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uyucam Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Az konuşabiliriz uyuyana kadar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok sağol iyi geceler Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Poff tatlı kız Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ☺️☺️ Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Kırma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Genelde bargello ya da mad kullanıyorum
axe falan.
Axe dünya'da çok kullanılıyor..
Değişiyor. Genelde sıkılıp değiştiriyorum. En son kotondna almıştım. Pure blush
Ergenlik yıllarımdan beri en çok kullandığım uzun süre sabit kalıp değiştirmediğim hala da elimin ilk gittiği markalardan biri olan -> Davidoff
emotion deodorant ve roll on icin, parfum icin degisiyor
Armani my way , Surprem, hypnotic poison Bu üçünü tek geçerim 💕
Emotion, Oriflame, Bargello ve orijinal parfümüm de var ama o bir sır 😏👌
Parfüm kullanmıyorum..
Limon kolonyası mı kullanıyorsun?
Hiç bir şey doğalım..
Bilmiyorum 🤣🤣kokusuna göre alırım
Burberry kullanıyorum
Parfüm sevmem deodorant tercihim
Avonun çiçeksi kokulari
Dıor, armani, calvin klein hermes
eyüp sabri tuncer kolonyavıısı 😒