Güzellik & Bakım Kokusunu en çok sevdiğiniz parfüm hangisi? ruyasss Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl -Süper Soru Kokusunu en çok sevdiğiniz parfüm hangisi? Cevapla Parfüm Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Bubifake24 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Parfüm çok kullanmiyorum da slazanger deodorant, kutuyla alıyorum :) 1 0 Yorumla
sebelepmebelep Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl adidas mavi var. ama çokta takmam parfümü. bir minik şişe üç yıl yetiyor 1 0 Yorumla
verwindung Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% 1 yıl Parfümlerden pek anlamam aslında 1 2 Yorumla ruyasss 1 yıl Kullanmıyor musunuz Yorumla verwindung 1 yıl Evet pek kullanmam ihtiyaç duymam genelde Yorumla
Athendoftheday Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Ayy bir parfüm manyağı olarak en az 30 40 koku sayarım secemem yani Şu an hhdnnff 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Wish of love 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Parfüm çok kullanmiyorum da slazanger deodorant, kutuyla alıyorum :)
adidas mavi var. ama çokta takmam parfümü. bir minik şişe üç yıl yetiyor
10 yildir kullandigim nerdeyse ten kokum olan bleu de chanel
Parfümlerden pek anlamam aslında
Kullanmıyor musunuz
Evet pek kullanmam ihtiyaç duymam genelde
Ayy bir parfüm manyağı olarak en az 30 40 koku sayarım secemem yani Şu an hhdnnff
X Tina definition
Merhaba,
Aşk parfümü! 😅
Wish of love
Güzel alımlı kızların doğal kokusu
Bargello 561
Blue Slazenger sport
Wish of lovee
Vakko
Old Spice Whitewater 👍
marc jackobs decadence
Senin kokun