Kadin parfumlerinden pek anlamadigim icin. genelde odagim erkek parfumu. Ama sana 4 marka onerebilirim bunlardan kadin kokusundan alabilirsin. Benim Şu an armani you var gayet iyi. Armani kirke eros ve dior bu markalari onerebilirim asla yari yolda birakmazlar.
Kalıcı olması ve ucuz kokmaması lazım diyorsun yani. Mesela ben bir çok ucuz parfüm kokusunu alıyorum ve beni rahatsiz ediyor artık masterlaştım herhalde. Neyse yslin tüm parfümleri çok güzel ve kalıcılar sevdiğin kokuya göre şeçebilirsin. Versace nin de parfümleri çok iyi benim favorim crystal noir. Olukça kalıcılar. Givency markasınada bakabilirsin yine kokuları çok iyi ve kalıcılar. Diorunda bir kaç parfümü dışındakiler çok kalıcı değil maalesef. My burberry blackte olukça güzel
Teninde kokusunun nasıl durduğu çok önemli elbette. Koku, çok geniş bir yelpaze ne de olsa. Mevsimlere göre de değişmesi gerekebiliyor. Bu her mevsime uyan kalıcı kokulardan. Görüşünü yazarsın artık.
Kampanyaları takip etmeli, sıklıkla yapıyorlar zaten. Kokun varsa, acele etmeye gerek yok. Gereksinim ile istekleri de ayırıp ona göre bütçe kullanmak gerek.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
axe severim.
Kadin parfumlerinden pek anlamadigim icin. genelde odagim erkek parfumu. Ama sana 4 marka onerebilirim bunlardan kadin kokusundan alabilirsin. Benim Şu an armani you var gayet iyi. Armani kirke eros ve dior bu markalari onerebilirim asla yari yolda birakmazlar.
Victoria's Secret kokuları efsane tavsiye ederim
Tamam aklıma kazidim
👍
Hypnotic poison- Dior al bütçen varsa çok seversin.
Tamam SS aldım
Saol ☺️
Pi kullanıyorum yıllardır öncesindede David off adventure kullandım hocam
Bana kadın parfüm önerileri lazım
Narcotique... ama orijinali olacak efsooooo
Öne la
Neyse SS aldim
O ne la mı :)) hocam siz öğrenci yetiştiriyorsunuz hiç yakışıyor mu... doğum günün ne zaman sana hediye alayım o parfümü
Doğum günüm geçti
Bi daha gelmeyecek mi hocam
Ben onu öne la yi da öğrencilerime kullanıyorum sıkıntı olmuyor aksine gülüyorlar ve gulmeleri hoşuma gidiyor
Seneye o da belki bir ihtimal yaşarsak
Evde kullanırlar öğretmenimizden öğrendik derlerse aileler sıkıntı yaratabilir ama gene sen bilirsin :))
Yaşarsın sen ama benle 🫠🫠🫠
Onu Allah biler desinler beni çok seviyorlar
Bende ben de
Uygun fiyatlı mı istiyorsun yoksa fiyatta önemin yok mu? Ona göre öneriyim
Kalıcı olsun ve güzel koksun fiyatın bı önemi yok
Kalıcı olması ve ucuz kokmaması lazım diyorsun yani. Mesela ben bir çok ucuz parfüm kokusunu alıyorum ve beni rahatsiz ediyor artık masterlaştım herhalde. Neyse yslin tüm parfümleri çok güzel ve kalıcılar sevdiğin kokuya göre şeçebilirsin. Versace nin de parfümleri çok iyi benim favorim crystal noir. Olukça kalıcılar. Givency markasınada bakabilirsin yine kokuları çok iyi ve kalıcılar. Diorunda bir kaç parfümü dışındakiler çok kalıcı değil maalesef. My burberry blackte olukça güzel
Çok saol SS aldım bebeğim peki Pierre Cardin den 700 TL ye bir parfüm aldım hatta sorduğum sorularda var onun hakkında fikrin nedir?
Bu parfümü kullanan var mı aranızda? ↗ bu
Bargello 384
Ben tütün kolonyası seviyorum
Dior Miss,
tamam SS aldım
Dior Addict
SS aldim
Umarım bir parfümeride test eder ve sonra da görüşünü paylaşırsın buradan.
Gül kokusu seviyorsan da Givenchy Electric Rose öneririm
Tamam bununda SS aldım saol
Maaşımı alınca bakıcam artık
Son fiyatlar nasıl bilmek de istemiyorum ;-)
Hangisini beğenirsem onu alırım zaa bu ay baya bı alışverid yapicam diğerlerini diğer maaşımla alırım zaaa
Dior Addict 100'lük EDP baktım 6300
Sorun yok alırım ama kokusunu beğenmem lazim
Teninde kokusunun nasıl durduğu çok önemli elbette. Koku, çok geniş bir yelpaze ne de olsa. Mevsimlere göre de değişmesi gerekebiliyor. Bu her mevsime uyan kalıcı kokulardan. Görüşünü yazarsın artık.
Bakalım maaşıma kaldı 2 hafta ama onuda alamayabilirim daha yeni aldım parfümümü onu da uyguna aldım işte 700 TL ye felan
Kampanyaları takip etmeli, sıklıkla yapıyorlar zaten. Kokun varsa, acele etmeye gerek yok. Gereksinim ile istekleri de ayırıp ona göre bütçe kullanmak gerek.
Valla iki tane parfümum var önceden çöktü onları bitirdim öyle iş için takım elbise almalıyım.
Onlar öncelikli
Böyle öncelik listene göre davranırsan, sorun da yaşamazsın hiçbir eksiğin de olmaz.
Evet haklısın 😓 🥺
Her şey gönlünce ve dilediğince olur umarım 🙏🍀
İnşallah ya Rabbim sizede versin amin aminn bolca aminn
Hakkeden herkese versin diyeyim ben de.
Aynn aminn
🙏🍀
Carolina herrera
Öne be
Neyse SS aldim
Saol
Paran yetmeyebilir kanka almancı manitada vardı
Merak etme sen param yeter
Tamam onu sıkınca erkeklerin yanında fazla durma ama
Niye aw
Aşık olurlar
Bir kokudan aşık olacaklarsa alıyım onu barem
Yok canım sen güzelliğinle de aşık edersin de, koku da önemli yani.
Güzelliğime bakmayan kokumumu bakacak
Peh peh peh
Tamam güzelsin anladık
Limon kolonisi
Off ya
Sana of
Fresh ürünler dene
Armani black code
bargello 122
Emotion