Güzellik & Bakım Deodorant seçerken içeriğinde özellikle neyin olmamasına dikkat edersiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor #Edameda 🤍#Emotion 🌸 Güncellemeler1 yıl Güncellll Deodorant seçerken içeriğinde özellikle neyin olmamasına dikkat edersiniz? Cevapla Deodorant Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Ağır kokunun olmamasına. Hafif ve tatlı kokular seviyorum çünkü. 🌸 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl alüminyum ama çok alternatif yok işte mesela dove en sevdiğim deo onda var alüminyum mecbur kullanıyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kimyasal olmasın hahha(Soruya cevap vermek için jdjdj) 1 2 Yorumla Edameda06 1 yıl 😂😂😂 Cevap sahibi 1 yıl 🌸
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Paraben olmamasına Aroma oranının en az %70 olmasına 1 0 Yorumla
faryaaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 37 1 yıl Parfüm tarzı bir kolu olmamaaına bazıları öyle oluyor. Deodorant dediğin fresh olmalı sade olmalı 1 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Tam bilgim yok içindekilerle alakalı fark etmiyor 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Kimyasal madde olmamasına dikkat ederim.. 1 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl emotion bildigin en dandik deodorant 1 0 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kalıcılığı 1 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Olmamasına dedim 😂 Yorumla u Dark_Scourge 1 yıl Kalıcılığının az olmamasına o zaman Yorumla Edameda06 1 yıl Hıı anladım piki Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. pek dikkat etmem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ağır kokunun olmamasına. Hafif ve tatlı kokular seviyorum çünkü. 🌸
alüminyum ama çok alternatif yok işte mesela dove en sevdiğim deo onda var alüminyum mecbur kullanıyorum
Kimyasal olmasın hahha
(Soruya cevap vermek için jdjdj)
😂😂😂
🌸
Paraben olmamasına
Aroma oranının en az %70 olmasına
Parfüm tarzı bir kolu olmamaaına bazıları öyle oluyor. Deodorant dediğin fresh olmalı sade olmalı
Alüminyum olmaması gerekiyor
Ağır olmaması benim için çok önemli
Tam bilgim yok içindekilerle alakalı fark etmiyor
Kimyasal madde olmamasına dikkat ederim..
son kullanma tarihi
emotion bildigin en dandik deodorant
Zararlı görülen her şeyin.
Kalıcılığı
Olmamasına dedim 😂
Kalıcılığının az olmamasına o zaman
Hıı anladım piki
Pudralı olması
Güzel koksun
pek dikkat etmem