Kötü kokulardan en kolay kurtulmanın çaresi deodorant kullanmaktır. Yalnız her zaman deodorant kullanımı kötü kokunun önüne geçemez. Bunun olmaması için doğru şekilde deodorant nasıl kullanılır? Deodorant seçimi yaparken siz en çok neye dikkat edersiniz?Ben kokusuna bakarak alıyorum🤗# gadasından sevgilerle
Deodorant seçimi yaparken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?
kokusu 😂😂haa bide fiyatı uygun fiyatlı ama güzel kokan Axe erkekler için güzel bir dedorant, Adidas ya ya. ben erkek değilim ama erkeklerden dahasını biliyim 😂
Bende düzenli kullanırım düzenli kullanmak önemlidir. Deodorantlar, cilt tipine göre farklı özelliklerde üretilir. Hassas ciltler için özel olarak üretilmiş deodorantlar, alerjik reaksiyonları önlemeye yardımcı olabilir. Yağlı ciltler için üretilmiş deodorantlar ise, terlemeyi kontrol etmeye yardımcı olur. Deodorantların birçok farklı koku seçeneği vardır. Kendi zevkinize uygun bir koku seçmeniz önemlidir. Deodorantlar, sprey, roll-on veya krem şeklinde olabilir. Uygulama şeklini, kullanım rahatlığınıza göre tercih edebilirsiniz. Deodorantların etki süresi, üründen ürüne değişebilir. Uzun süreli etki sağlayan deodorantlar, gün boyunca ter kokusundan korunmanıza yardımcı olur. Fiyat: Deodorant fiyatları, ürün özelliklerine göre değişebilir. Bütçenize uygun bir fiyatta deodorant bulabilirsiniz. :)
İlk önce içeriğine bakarım, Aliminyum, alkol, parapen içermemeli, kıyafetlerde iz bırakmamalı, çok yoğun bir kokusu olmamalı ve terlemeyi tamamen önlemeden kokuyu hapsetmesi, ıslaklık yaratmaması.
En İyi Cevaplar