Güzellik & Bakım Yaz aylarında en çok hangi markanın ter önleyici ürünlerini kullanmayı seviyorsunuz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor #Edameda 🩵#Emotion 🌿 Güncellemeler1 yıl Güncelinko Yaz aylarında en çok hangi markanın ter önleyici ürünlerini kullanmayı seviyorsunuz? Cevapla Marka Soruları Sevgi Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Handenin ter kokusu set dedikodusu olmuşken onu reklam yuzu seçmeleri 😄😄 resmen amay ediyorlar kizla. 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Alay* Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Rexona 1 0 Yorumla
nekafasiktinamk Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl siz bu kadinin emotion kullandigina cidden inaniyo musunuz puhahha bohohoytt 1 0 Yorumla
izmitlizmit Takip Et Xper 5 Yaş: 38 1 yıl Gorseldeki gibi hatun olsun koltukaltını yalarim hiçbir şey kullanmasn 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Seviyorum.. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. nivea 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Handenin ter kokusu set dedikodusu olmuşken onu reklam yuzu seçmeleri 😄😄 resmen amay ediyorlar kizla.
Alay*
Deodorant kokuyu onluyor
Ben terlemiyorum ki 🤷🏻♂️
Rexona
Şu an kullandığım rexona
siz bu kadinin emotion kullandigina cidden inaniyo musunuz puhahha bohohoytt
Gorseldeki gibi hatun olsun koltukaltını yalarim hiçbir şey kullanmasn
Hiç birisinin kullanmıyorum
Seviyorum..
Emotion
nivea
Emotion