Güzellik & Bakım Roll-onda alıp da pişman olduğunuz bir marka oldu mu? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor #Edameda 🩷#Emotion 🌸 Güncellemeler1 yıl Günceldir Roll-onda alıp da pişman olduğunuz bir marka oldu mu? Cevapla Marka Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Kararsızlıkvar Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 40% 1 yıl Olmadı ama genelde alkolsüz ve bitkisel olanları tercih ediyorum 1 0 Yorumla
Tartini_ Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Genellikle bildiğim markaları alıyorum. O yüzden pişmanlık duymadım. 1 0 Yorumla
1sonnbahar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Fa diye bir marka varmış pişman oldum 1 2 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet kötü cidden Yorumla 1sonnbahar 1 yıl Kesinlikle Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Hayır olmadı 1 0 Yorumla
diablok Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 50% 1 yıl Evet gratisin kendi markaları güzel değil 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. olmadi 2 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Olmadı.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Olmadı ama genelde alkolsüz ve bitkisel olanları tercih ediyorum
Genellikle bildiğim markaları alıyorum. O yüzden pişmanlık duymadım.
Fa diye bir marka varmış pişman oldum
Evet kötü cidden
Kesinlikle
Nivea da pişman olmadım
Hayır olmadı
Rexona haric almiyorum.
Rexsona dışında hepsi🫠
Evet gratisin kendi markaları güzel değil
olmadi
hayır
Olmadı..
Sanırım olmadı.