Markasına güvenip alıp pişman olduğunuz neler var? Son zamanlarda markaların vitrinleri bizimle alay ediyor gibi?
Markasına güvenip alıp pişman olduğunuz neler var? Son zamanlarda markaların vitrinleri bizimle alay ediyor gibi?
Sırf marka diye almam, aşık olmam lazım alacağım ürüne..
Yavrum hepsi için ayrı ayrı öptüm 😂💋❤️
😘😘😘karşılıklı duygular bebeğimmm🤣🤣
Mavinin kotları likra atmaya başladılar.
Fazla. tikaldi benim hatun bu gece eiglere :)
😅yorgunluktan
Yarın göreceğim yorgunluğu :)
😅😅
Ben halen yorgun değilim yalnız aşkım :)
Cevap
19Cevap
Markasına kanıp aldığım çok az şey vardır onlar da bu zamana kadar pek pişman etmedi
Marka diye almayiz markanin özgecmişini bilerek aliriz. Pismanlik duydugum yok. Sasdece üretim hatasi olan bazi ürünler olabiliyor onlarida degiştiriyoruz. Gucci prada gibi giyim ürünlerini de tavsiye ederim.
Yok. Hiç pişmanlığım olmadı. Orijşnal mağazadan aldığım için. Ama bir arkadaşım terminalde ayak üstü satın aldığı ürünün sonradan çakma olduğunu anlayınca çok üzüldüğünü iyi biliyorum.😎
Hiç bir zaman marka diye ürün almadım ben hep fiyat performans ürünlerini araştırır bulur alırım.
Ayakkabı. 2000 lira verip aldığım nike ayakkabı
250 liralık çakma ayakkabının verdiği rahatlığı vermiyo
Hiç bir şey çünkü esnafım
Ucuz mal almak için zengin olman lazım
Pahalı mal alman için enayi olman lazım en iyisi orta sekment dir
Marka giymiyorum, yakisan ve ya begendigim
giysi olursa farketmez ucuz da olsa alirim, tabi kalitesi de önemli.
Sırf marka diye bir şey almıyorum. eğer ihtiyacım varsa ya da param yeterliyse bir ürünü alırım tabi kaliteli olması daha iyi olur.
victoria secret iç çamaşırları ilk yikamada bozuldu hepsi
Samsung bulaşık makinası.
Zara kaban.
Adidas ayakkabı
Liste uzun
Puma'nin ayakkabı modelleri bazıları çok kötü.
Bazı Altınyıldız gömlek modelleri.
Zara ve maviden aldığım şeyler LC den aldığım erkek kargodan daha güzel durmuyor.
Genelde ayakkabılarda pişman oluyorum her ayakkabı ayağima uyum saglamiyo nedense
bosch un bazı hırdavat vs ürünlerine hayal kırıklıgı yaşadım açıkcası
Milwaukee. Dönme zamanın gelmiş
@forkesen019 Milwaukee in bazı ürünlerini almaya başladım ama çok pahalı hobi olarak uğraştığım şeyler için eğer profesyonel olarak uğraşsam zaten alırım.
Kaliteli mal kaliteli para sen zenginmisin ucuz mal alıyorsun
@forkesen019 ucuz mal derken çakma Çin malları da almıyoruz. Her pahalı marka kaliteli diye bir şey yok. burada asıl mesele nerde ne amaçla ne sıklıkla kullandığın.
Ben seni anlıyorum senden daha iyide biliyorum senin yorumda bahsettiğin ürünkerle ilgili sorununu milwauke çözer mesleğim bu benim
@forkesen019 bu ülkede herşeyi bildiğini iddia eden adamlarla ustalarla dolu zaten. bende biliyorum neyin ne olduğunu sürekli kullansam çalışsam zaten alırımki ondan ekmek yiyeyim. o dediğin markanın bile çin üretimi var.
He abi he hırdavatçıyada işini öğrettinya gecen güzel olsun
@forkesen019 esnafa sorsan abi en iyisi bu bunu satan değil kullanan anlar bilir. esnafa gir bu cihaz nasıl hemen mükemmel ya da biz sana şunu verelim hep bundan sattım falan filan masallar
Ben pişman olacağım hiç bişey almam
Öyle bişey yaşamadım sanırım, marka, gösteriş takıntım yok
Pişman olurum diye marka almıyorum zaten ğdmdğdmdğdö
Marka takıntım yoktur
Hiç markaya bakarak alışveriş yapmam.
Hayır araştırıp aldığım için pişmanlık yaşamadım
Beymen çanta almistim, kulplari soyuldu
Cilt bakım ürünlerinin çoğu ya.
Harley çizme aldım bir ayda fermuarı patladı
Markalar beni çok kez hayal kırıklığına uğrattı
Bazan oluyor maalesef
Öyle bir şey olmadı.