Güzellik & Bakım Parfümde hangi notalar daha çok hissedilir? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Alt mı, orta mı, üst mü?#Edameda 💖#Emotion 🌸 Güncellemeler1 yıl Günco Parfümde hangi notalar daha çok hissedilir? Cevapla Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl nota mota ne bilek yaw elimize geleni sıkıyoz çıkıyoz işte 2 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Mi :D Kokuda nota nedir arkadaş. Biri dötünden bir şey uyduruyor, kimsede "aga sen ne diyon" demiyor :D 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Orta notalar yani ana karakter biz buna kalp ♥️ notalarıda diyebiliriz 👍🏻 1 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Afrodizyak😂😂😂😂 2 1 Yorumla MmartKedisi 1 yıl Doğru teşhis :P Yorumla
isimsizbirisii33 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Nota ne parfümün notası ilk defa duyuyorum 1 0 Yorumla
Sasssha Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Alt notalar. Sonunda kalan o oluyor çünkü 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Üst notalar.. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. üst herhalde 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
nota mota ne bilek yaw elimize geleni sıkıyoz çıkıyoz işte
Mi :D Kokuda nota nedir arkadaş. Biri dötünden bir şey uyduruyor, kimsede "aga sen ne diyon" demiyor :D
Orta notalar yani ana karakter biz buna kalp ♥️ notalarıda diyebiliriz 👍🏻
Afrodizyak😂😂😂😂
Doğru teşhis :P
alttır herhalde
Bu soruyu buranın imaj makeri mı soruyor.
Bana parfüme gerek yok )))
Nota ne parfümün notası ilk defa duyuyorum
Alt notalar. Sonunda kalan o oluyor çünkü
Üst notalar..
Kesinlikle bergamoooot
Alt sanırım
Alt bence
Marka iyiyidir
Alt nota
Alt galiba
Odunsu
Orta iyidir